Открийте най-чистата природна грижа за лице и тяло с продуктите на Wooden Spoon

• 19 093
  • 820
  •   1
Отговори
# 750
Нямам възможност да прочета менията дотук, но предполагам, че моето ще е ... по-различно от останалите.
Ползвала съм серума "Magestic drop" - 2 опаковки. Освен, че кожата ми (суха и чувствителна) се чувстваше комфортно с него - друг ефект от "скъпоценния" серум - не видях.
Ползвам слънцезащита целогодишно. Подведена от "по - по - най - изчистения и т.н." състав се опитах да ползвам био слънцезащитните  - лосион Baby&Family SPF50 и слънцезащитен лосион за лице “DRY OILS” SPF50...  - с една дума - ужасни!
Изключително тежки, не просто - мазни, а много, много мазни, непопиващи, оставящи бели следи.
За грим после и дума не  може да става. С по-малко количество пък няма как да са ефективни.
И приключих с опитите да харесам Wooden Spoon.

# 751
Не съм ползвала козметика на Wooden Spoon. Бих тествала с удоволствие.

# 752
Не съм ползвала продуктите на Wooden Spoon.
Тествам различни продукти, за да намеря своя.

# 753
Не съм ползвала, но бих пробвала

# 754
Ползвала съм слънцезащитни продукти.
Бих пробвала нов продукт, след като ми е бил препоръчан или открия добри отзиви за състава му и за ефекта от ползването му.

# 755
Не съм ползвала продуктите на Wooden Spoon досега. Това, което ме подтиква да пробвам нови продукти е любопитството и препоръките от близки хора, на които се доверявам.

# 756
Не съм ползвала козметика на Wooden Spoon.
Добър отзив от форума и приятелка може да ме накара да тествам даден продукт.

# 757
Досега не съм ползвала продукти на марката и ще се радвам да пробвам. Препоръка от приятел би ме накарало да пробвам нещо ново.

# 758
Досега не съм ползвала продукт на Wooden spoon. Нещото, което ме кара да тествам продукт, е или лична препоръка от близък човек, или състав, кокто съм проверила, че е оптимизиран и добър.

# 759
  • София
Не сте ми известни като име. Ползването /в случая препоръчването на някоя дама от обкръжението ми/ зависи от това, което ще науча за вас, докато тече процеса по вземане на решение.

# 760
Ползвала съм няколко продукта и съм доволна. Качеството на продуктите и състава им е основното, което ме интересува, когато избирам козметика.

# 761
  • Стара Загора
Да, ползвала съм и продължавам да ползвам маслата за тяло. Това, което искам да пробвам са серумите и кремовете за лице. Това, което ме провокира да купя е изчистения състав, добрата визия и множеството положителни отзиви.

# 762
  • I want it all and I want it now.
Не сьм ползвала тази марка. Бих пробвала. Избирам според цена и чета отзивите.

# 763
  • София
Не съм ползвала никакви продукти на Wooden spoon, но бих дала шанс, особено след добрите отзиви.

# 764
В момента ползвам крем дезодорант Wild flowers и съм изключително доволна. Запазва аромата си за много дълго време, кожата ми остава мека и нежна и не се усеща никаква неприятна миризма. Определено ще продължа да го ползвам, защото е в удобна кутийка и аромата, който е много свеж, ми допада. И не дразни алергията ми от впръскване на пулверизатор.

Общи условия

Активация на акаунт