Открийте най-чистата природна грижа за лице и тяло с продуктите на Wooden Spoon

• 19 096
  • 820
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Любопитна съм и с радост бих се запознала с козметика на Wooden Spoon. Досега не съм ползвала продуктите им.

# 736
Ползвала съм серума Magestic drop и био слънцезащитните лосиони Baby&Family SPF30 и SPF50. Серумът беше в миналогодишна кутия на Кибрит и всъщност заради него я поръчах. Има много приятен аромат и добре хидратира кожата на лицето. Слънцезащитата имаше много добри отзиви в сайта на марката и реших да я пробвам. Също останах доволна, а и така подкрепям българския бизнес.
Искам да пробвам био аргановото масло и възстановяващата терапия за коса и това са следващите продукти на Wooden Spoon, които ще си купя.
Ще се радвам да имам възможност да спечеля и тествам душ-гела, балсама за устни и крем дезодоранта, защото съм на 99% сигурна, че имат завладяващи аромати и ще се отразят чудно на кожата и косата ми.

# 737
Не съм ползвала козметика на Wooden Spoon. Първото, което ме привлича към определена марка е опаковката, след това и типа кожа, за която е предназначена.

# 738
Ползвала съм от марката, би ме провокирало някое лично мнение за продукта, рядко купувам продукти на сляпо.

# 739
Използвала съм няколко продукта на марката и ми харесват изключително много. Маслото за тяло имаше прекрасен аромат, а най-хубавото е, че са изцяло натурални.

# 740
  • Варна
Никога не съм ползвала козметиката на Wooden Spoon. Нови неща опитвам, когато са ми подарък, аз трудно посягам да купя нещо различно от обичайните ми продукти.

# 741
Да познавам марката Wooden Spoon. Знам, че продуктите им са натурални. Използвам SOS крема им и съм много доволна. Бих тествала дездорантите и балсама за устни.

# 742
  • София
Дори не съм я чувала. Но сега се зачетох, и да, с удоволствие бих я пробвала.

# 743
До момента не съм използвала продукти на марката,но съм чувала добри отзиви за тях.
Ще се радвам да ги тествам .
Обичам да експериментирам с нови продукти,така де откриват нови възможности.

# 744
Не съм я ползвала тази козметика, но с удоволствие бих го направила,!

# 745
  • София
Не съм ползвала продуктите на Wooden spoon.

# 746
  • Стара Загора
Имам щастието да се запозная с продуктите на Wooden Spoon. От две години използвам техния натурален крем-дезодорант HERBALISE ME! Одобен ми е малкия вариант , който нося в чантата си и мога да се освежа по всяко време на деня. Също съм ползвала и маслото за тяло CHOCOLATE FEVER - страхотна консистенция, омекотява кожата, не лепне и ухае страхотно! Препоръчвам и двата продукта Nature Star2
Би ме провокирало да изпробвам нови продукти , защото знам, че използват натурални съставки за приготвянето им Heartbeat

# 747
  • Варна
Не съм ползвала марката, но името ми е познато. Пробвам продукти по препоръка от познати, но за мен е важен и състава на козметиката.

# 748
  • София
Не съм ползвала козметика на Wooden Spoon, но ви следвам в инстаграм. Бих се повлияла в избора си на козметика от съставките на продукта, но и от това доколко неговата опаковка е екологична и рециклируема.

# 749
Не съм ползвала продукти на бранда, но бих искала. Иначе това, което ме мотивира да пробвам нещо ново, е хубав отзив от приятели, хубав състав на продукта, също и компании, които са социално отговорни. Тогава съм по-склонна да тествам техен продукт.

Общи условия

Активация на акаунт