Открийте най-чистата природна грижа за лице и тяло с продуктите на Wooden Spoon

• 19 098
  • 820
  •   1
Отговори
# 720
Не съм ползвала продуктите, но с удоволствие бих. Избирам продукти по препоръка от приятели или ако ме впечатли презентацията им, най-вече ако са натурални, не са тествани върху животни и нямат негативни ефекти върху тялото и природата.

# 721
Досега не съм използвала продукти на марката, но с удоволствие бих опитала нещо ново, правя го така докато не намеря точния продукт за моята кожа.

# 722
Все още не съм пробвала продуктите, но след множество алергични реакции, предизвикани и от козметика, приятелка ме насочи към този бранд.

# 723
Ползвала съм масло за тяло CHRISTMAS TIME и съм изключително доволна. Препоръки от близки хора ме провокират да тествам нови продукти.

# 724
Не съм, защото за мен марката е непозната. Изглежда интересно и със сигурност ще я пробвам.
Използвам различна козметика спрямо нуждите ми и това дали ми се отразява добре.

# 725
Не съм ползвала козметика на Wooden Spoon.
Добър отзив и препоръка от познати може да ме накара да тествам даден продукт.

# 726
  • София
Марката ми е позната, защото съм използвала от бебешките им продукти за дъщеря ми.
Доволна съм и с удоволствие бих пробвала нещо и за мен.
Основно информация в интернет, ми помага в избора на продукти. Също и препоръки на познати.

# 727
Никога не съм ползвала. Нови марки бих опитала обикновено при съвет в аптеката или познати.

# 728
Никога не съм ползвала козметиката на Wooden Spoon. Обичам да опитвам нови неща като цяло.

# 729
Все още не съм ползвала козметика на Wooden Spoon, но съм чувала добри отзиви за нея, така че с удоволствие бих я ползвала, за да се убедя сама в качествата й

# 730
Ползвала съм бебешките продукти, защото търсих екосъобразна и изчистена козметика за бебето. Пробвала съм и слънцезащитата и крем дезодоранти, защото търсих такива продукти и за себе си. 😊
Бих пробвала козметика след позитивни отзиви от познати или проучване за състава й.

# 731
Никога не съм ползвала козметиката на Wooden Spoon. Обичам да опитвам нови неща.

# 732
  • В къщурката на хълма на феите
Предложиха ми я като евтин, но качествен заместител на друга марка, която в момента не беше налична. Останах доста доволна от продукта ви. Става дума за арганово масло.

# 733
Ползвала съм балсама за устни с какао - много хубав и на практика вечен. Няколко години ползвах флакончето и нито се развали, нито граняса. Беше случайна покупка, но много ми допадна.
Обичам да тествам нова козметика, когато съставките са приемливо безопасни и подходящи за моята кожа.

# 734
Ползвала съм слънцезащитните продукти на Wooden Spoon. Обичам да тествам различни продукти, особено ако се препоръчани от приятелка или блогър/влогър, на когото имам доверие.

Общи условия

Активация на акаунт