Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 71 785
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Изпробвала съм ги Simple Smile. Всички така са-единствено през лятото на плажа са ми супер след солената вода... Нямам против Авен,но ми писна да подарявам млека,а той е и на по-висока цена,ако не върши работа.
И на Неутроджина така...,но май с червен етикет бях пробвала..
Искай си мостри от аптеките или магазините.
И аз така съм подарявала много козметика ,че и скъпа на всичкото отгоре.

# 136
На кремове за лице взимам,но за тяло никъде няма иначе би била добра идея.
Да правилно си разбрала Simple Smile -суха ,но не прекалено

# 137
И аз съм по същият начин и напоследък покрай детето започнах да използвам Бочко мляко за тяло. Ми супер е.. попива за секунди, прави ми кожата мека и хидратира добре.

# 138
Може ли снимка или линк? Не съм запозната с бебешките?

# 139
Наскоро ми подариха този крем за тяло и останах много приятно изненадана - кремът е с пухкава, не гъста структура, разнася се лесно, попива бързо, аромата  е свеж, лек и ненатрапчив, задържа се по кожата и може да се намери и на по - ниска цена от тази в Лили
https://shop.lillydrogerie.bg/garnier-body-superfood-aloe-vera-m … zha-380-ml-535686

# 140
Здравейте. Може ли да ми препоръчате лосион за тяло, крем, спрей каквото и да е с аромат на ванилия? Искам да се усеща силно, и да държи дълго. Обичам силните аромати и искам да се усеща много. Търся и такъв парфюм така, че ако някой от вас знае...

# 141
  • Стара Загора
Bettina Barty за лосион
Парфюм траен бюджетен точно с ванилия не ми идва на ум сега.

# 142
Тази зима минах само с маслото за тяло на Cien от Лидл. Със суха кожа съм като на подбедриците е най-зле, но това масло се справя и няма лющене. Имах някакво мляко на Балеа уж за суха кожа, но беше крайно недостатъчно.

# 143
Здравейте. Може ли да ми препоръчате лосион за тяло, крем, спрей каквото и да е с аромат на ванилия? Искам да се усеща силно, и да държи дълго. Обичам силните аромати и искам да се усеща много. Търся и такъв парфюм така, че ако някой от вас знае...
Vanille Bourbon Yves Rocher години наред го ползвах (в пубертета и 20те ми години) - чиста ванилия, силна и трайна. Сега гледам са променили опаковката, дано другото е същото https://www.fragrantica.fr/parfum/Yves-Rocher/Vanille-Bourbon-67334.html
Имат и други парфюмчета с ванилия ето 2 имат още, тях не съм пробвала
имат още тоалетни млека за тяло. Най-добре се разходи до Yves Rocher, там е раят на ванилия та хехе, дават и тестери

# 144
Тази зима минах само с маслото за тяло на Cien от Лидл. Със суха кожа съм като на подбедриците е най-зле, но това масло се справя и няма лющене. Имах някакво мляко на Балеа уж за суха кожа, но беше крайно недостатъчно.

И аз една година бях купила такова масло, много силно ме удряше миризма на химикал.

# 145
Аз ползвах с кокос едвам го измазах мн силно мирише...

# 146
Това масло съдържа една доста рискова съставка edta.

# 147
Може ли снимка или линк? Не съм запозната с бебешките?
Ето това е

# 148
Искам да похваля ето този почистващ гел:

Дълго време си мислих, че имам проблем с гликоловата киселина, но всъщност проблема е бил с концентрацията. Тук е по-ниска и нямам зачервяване след употреба. Лицето става супер гладко и порите чисти.

# 149
  • София
И аз ползвам маслото за тяло Cien от Лидл. То ме спасява от доста време. Купувам само с какао. Ароматът не е натрапчив, много леко се усеща какаото.
Във всеки козметичен продукт има вредни съставки, за съжаление. Тези с чист състав са доста скъпи. Не всеки може да си ги позволи.
Ползвала съм скъпи продукти, които не са успокоявали кожата ми. Затова ползвам маслото Cien. Вече съм на етап да го ползвам само когато стане много суха кожата ми.
Имам и на Нивеа крем за тяло. Не съм го ползвала още.
От крема за тяло на Орифлейм също не съм доволна. И ароматът му не е хубав.
А за цените нямам думи. И продавачка в Лили се възмущава от цените в магазина.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 12:51 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт