Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 71 797
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
И на Бочко с маслина също е хубав. Гъстичък е. Показания с лавандула не съм ползвала и не мога да коментирам. Ако е по-рятък бих си взела.

# 151
И на Бочко с маслина също е хубав. Гъстичък е. Показания с лавандула не съм ползвала и не мога да коментирам. Ако е по-рятък бих си взела.
Този с лавандула е чудесен.
Лек е ,попива бързо и има нежен ненатрапчив мирис ,който се задържа дълго върху кожата.
И двата са много хубави.

# 152
  • София
Вчера от Лили си купих тези маски за лице. Много добри отзиви чух за тях. И цените са добри, а на Велнеа маската даже е намалена на 1.29лв. Другите са по 1.99лв.

Ползвали ли сте ги? Моля, споделете дали сте доволни.

От една маска за лице на Орифлейм получих обрив по челото.

# 153
А къде изчезнаха маските в тубички? Аз ги предпочитам, но не намирам вече
по дрогериите.

# 154
  • Deutschland
Морковелка, оградения от теб рол-он го имам в бяло, името е същото pearl нещо си. Ароматът е страхотен, да, също и много траен, но нямам идея на кой ми напомня.

# 155
Вчера от Лили си купих тези маски за лице. Много добри отзиви чух за тях. И цените са добри, а на Велнеа маската даже е намалена на 1.29лв. Другите са по 1.99лв.

Ползвали ли сте ги? Моля, споделете дали сте доволни.

От една маска за лице на Орифлейм получих обрив по челото.
Тези маски са ми любими, страхотен ефект на толкова достъпна цена. Най-любимата ми е тази със зелен чай. Богато напоени, бързо се абсорбират от кожата след това, оставят я мека и хидратирана. Винаги, като мина през Лили, се зареждам с тях.

# 156
Лист ли са или за мазане ?

# 157
С кърпа са щом пише богато напоени, а и има снимка в дясно долу.  Ще се пробват  Simple Smile  Благодаря!

# 158
Маските и аз ги харесвам, но са ми прекалено напоени и се стичат. Харесвам с перли и колаген. Те не са толкова напоени.

Лист са

# 159

Мнения може ли?

# 160
  • Пловдив
А тези магазини имат ли периоди, когато пускат само маските за коса или само лосиони за тяло на промоция

# 161
Морковелка, оградения от теб рол-он го имам в бяло, името е същото pearl нещо си. Ароматът е страхотен, да, също и много траен, но нямам идея на кой ми напомня.
Еднакво име имат, но различно миришат. Иначе в бялото шише ми беше голям любимец години наред. След това реших, че усещам аромат на пот и го смених с "Black&White Silky Smooth", а като ми омръзна започвах да взимам "Double effect". Всички имат много приятен и дълготраен аромат аз предимно съм с ролките на Нивеа. Сега любимец ми стана оградения. Има ми аромат като на виолетки, нещо много познато, обаче не се сещам в кой аромат го припознавам.

# 162
  • София
Видяхте ли цената на новата спирала за мигли на L'oreal Telescopic Lift maskara?! Почти 45 лв е в makeup.bg. Не съм гледала в Лили и ДМ на каква цена я предлагат. Та това е дрогерийна марка! Поне злато на кюлчета да имаше в нея! Grinning

# 163
# 164
  • In The Middle Of Nowhere
Може би нещо са се объркали, защото в дм са по 19 лв и двата вида телескопик лифт

Общи условия

Активация на акаунт