Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 71 829
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да, тази е.
Защо идва тази разлика в цената!!?

# 166
  • София
В Нотино е 20 лв някакви стотинки.

В Мейкъп "леко" са се пооляли.

# 167
В мейкъп винаги положението с цените е такова, че си трябва гледане. Там има продукти, които са много по-евтини от Нотино или дрогериите, но има и случаи, в които същите продукти са два пъти по-скъпи от дрогерията.
Купавала съм си от там много изгодно неща, но просто наистина тази разлика в цената прави впечатление. Бях гледала една пяна за коса на марката Милк шейк, която се води уж профи. Тази пяна беше 22лв. в Мейкъп, а в другите онлайн магазини беше 30-31лв. След седмица същата пяна в мейкъп беше над 50лв.

# 168
  • София
Момичета какво бихте препоръчали за къдрава коса (шампоан, балсам, маска, олиа и т.н.) за да изглеждат къдриците офермени, а не хвърчаща коса навсякъде

# 169
Дифузер на сешоара + пяна за къдрици

# 170
  • София
Момичета , имате ли впечатления от серията Balea plex care.
Днес видях балсама и се чудих дали да взема, но понеже нямаше шампоан и не взех.

# 171
  • София
Не харесвам ефекта на дифузера, след него имам съвсем друг тип къдрици. С пяна също съм пробвала, но имам това усещане, че съм си намацала чистата коса, лепне ми, ако е влажно времето и не ми е приятно. Иска ми се да изглежда естествено, но да не е разхвърчано или бухнало, затова се чудих за някой изпитан продукт. Благодаря за предложението все пак Simple Smile
Дифузер на сешоара + пяна за къдрици

# 172
Някакъв балсам без отмиване или пък крем за къдрици, на влажна коса слагаш. И зависи и самото сушене как става, специално за фриз дали ще има. Можеш пак с дифузера - не да се опитваш с него да правиш тепърва къдриците, но колкото да не я издухваш така че да хвърчи, да стои в самия дифузер до изсъхване, а не да
 пипаш и подмяташ докато съхне.
Имаше тема специално за къдрави коси, Къдрокоси красавици или нещо от сорта беше заглавието. Там и продукти обсъждат, и техники.
Иначе кремът за къдрици на Велнеа не е лош от една единствена проба дето му направих, а и е нещо от сорта на 3лв и нищо не губиш да пробваш такъв тип продукт. Моята е чуплива де, не къдрава, но ми хареса че стават по-оформени къдриците с него, а не да стои рошаво. Пяна и аз не понасям, но този крем не ме дразнеше и да я усещам мръсна.

# 173
  • София
Благодаря за идеята за темата, а това кремче ще го пробвам Simple Smile Аз по принцип не си суша косата, ако не е наложително и се накъдря много, ако тръгна да я суша се изправя. Шантава коса Grinning
Някакъв балсам без отмиване или пък крем за къдрици, на влажна коса слагаш. И зависи и самото сушене как става, специално за фриз дали ще има. Можеш пак с дифузера - не да се опитваш с него да правиш тепърва къдриците, но колкото да не я издухваш така че да хвърчи, да стои в самия дифузер до изсъхване, а не да
 пипаш и подмяташ докато съхне.
Имаше тема специално за къдрави коси, Къдрокоси красавици или нещо от сорта беше заглавието. Там и продукти обсъждат, и техники.
Иначе кремът за къдрици на Велнеа не е лош от една единствена проба дето му направих, а и е нещо от сорта на 3лв и нищо не губиш да пробваш такъв тип продукт. Моята е чуплива де, не къдрава, но ми хареса че стават по-оформени къдриците с него, а не да стои рошаво. Пяна и аз не понасям, но този крем не ме дразнеше и да я усещам мръсна.

# 174
Момичета , имате ли впечатления от серията Balea plex care.
Днес видях балсама и се чудих дали да взема, но понеже нямаше шампоан и не взех.

Има ли ги вече в България?

# 175
Не, имаше само балсам мисля.

# 176
Досега имаше само серума, сега ако пуснат балсама и до Коледа може да имаме цялата серия

# 177
Онзи ден в ДМ в Сердика нямаше нищо ит Плекса.

# 178
Благодаря за идеята за темата, а това кремче ще го пробвам Simple Smile Аз по принцип не си суша косата, ако не е наложително и се накъдря много, ако тръгна да я суша се изправя. Шантава коса Grinning
Скрит текст:
Някакъв балсам без отмиване или пък крем за къдрици, на влажна коса слагаш. И зависи и самото сушене как става, специално за фриз дали ще има. Можеш пак с дифузера - не да се опитваш с него да правиш тепърва къдриците, но колкото да не я издухваш така че да хвърчи, да стои в самия дифузер до изсъхване, а не да пипаш и подмяташ докато съхне.
Явно има нужда от продукт щом се развалят къдриците като я изсушиш, не знам какъв финиш ползваш по принцип. Но тя и поначало къдрава коса не става да я сушиш със силна струя и да очакваш да застане добре после. Къдриците се оформят преди изсъхването и по възможност не ги разбутваш докато не са напълно сухи, за да няма фриз. Затова и предложих сушенето с дифузер, не е целта да мачкаш косата с него, а да я сложиш и да я сушиш с разсеяната от него струя. Без да шаваш и ръчкаш, като изсъхне каквото е в дифузера, слагаш друга секция от косата и пак висиш така докато изсъхне и тя. Има клипчета из тубата, по-лесно е нагледно отколкото моите обяснения посреднощ.

# 179
Моята коса е такава. Това е и една от причините да я подстригвам късо.

Общи условия

Активация на акаунт