Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 71 849
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Тази почистваща пяна на Balea звучи с много добър състав. Дано скоро се появи в България, със сигурност ще пробвам!
Има я и сега, просто опаковката е сменена:
Току-що открито в dm: Мека почистваща пяна за суха и чувствителна кожа (https://dm-drogeriemarkt.bg/balea-meka-pochistvashta-pyana-za-su … pdsteilen.laufend)

Аз ползвам бялата и съм много доволна.

# 226
  • В къЩи.
И аз съм много доволна от пяната на Балея.

Препоръчайте ми скраб за тяло от Лили.

# 227
Препоръчайте ми скраб за тяло от Лили.
Аз харесвам захарните скрабове на Nature of Agiva. В моментра ползвам този с аромат на круша и ванилия.

# 228
Скрабовете на Organic Shop и Сапунена Работилница също са много добри. Hands Ok Hand

# 229
  • При децата ми
В петък купих и аз балсамът от "Плекс" серията. При нас имаше 5-6 бройки. Серумът обаче, го няма. Свършил е. Аз имам все още от него, но все пак се надявам да пуснат цялата серия.
На първо четене съм доволна от балсама.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 10:27 от Hrispa76

# 230
На мен любимият ми скраб е на Farmona - Sweet secret - Chocolate.

# 231
  • София
Някой ползвал ли е тази база за под очи на WIBO – https://shop.lillydrogerie.bg/wibo-energy-shot-baza-za-pod-ochi-1-br-532650 Как се държи?

В момента ползвам една друга, която ми идва малко по-хидратираща от нужното и за да "работи" я смесвам с коректор. Като фиксирам с пудра, се държи доста добре, но това смесване с коректор ми се ще да го избегна, че на моменти ми писва.

# 232
Миленака, коя е хидратиращата?

# 233
  • София
Нестле, не е за тази тема, затова не я коментирах. Тази е – https://www.smashbox.eu/de/en/product/6025/22899/eyes/hydrating- … er#change-country
По принцип я купувам от Дъглас, много често правят намаления и излиза изгодно, но като гледам я няма в момента. Но наистина е много хидратираща, трябва да се ползва изключително пестеливо. Аз я комбинирам с твърд оранжевеещ коректор (имам леки сенки в основата и го слагам само там), изчаквам около минута и после слагам обикновен коректор. Действам само с пръсти. Освен това и озарява леко.

# 234
Благодаря! Наистина основите на Смашбокс са страхотни.

# 235
  • Бургас
Да попитам,Балея нали имат кристал за под мишници?
Мисля да взема за младежа,че с тоз фитнес....има нужда от нещо против изпотяване.
Хубав ли е кристала?

# 236
Хубав е, но е против миризма а не против изпотяване. Да не се подведете какво да очаквате. Маалко повече занимавка е нанасянето му от на нормален ролон или стик, иначе си е екстра като ефект. Но пък е 5-6 лева, нищо не пречи да пробвате дали това е неговото.

# 237
Доколкото знам кристалът на Балеа не предотвратява изпотяването, а само премахва миризмата.

# 238
Така са тези кристали, просто сме свикнали на всичко дето пише на него "део" да го считаме че е едно и също, все там за подмишниците.
Но пък за който си го познае и си го хареса за себе си, разходите му за такива продукти спадат много рязко Grinning Това нещо изкарва по мноооого време.

# 239
  • Бургас
Да,точно това имах предвид,ама не съм го написала правилно.
С вода ли се нанасяше?
Никога не съм използвала кристал?

А кой рол он е ок,откъм аромат и изпотяване?

Общи условия

Активация на акаунт