Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 71 838
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Нали коментирахме преди време новите опаковки на Балеа, та ето един пример. Между другото детето е доволно от този шампоан за мазни корени и сухи краища. Ползвала е обаче от стария вариант, новите незнам как са и реформулирани ли са.

Колко време и държи косата без да се омазнява от този шампоан?

# 211
От шампоаните без сулфати аз пробвах розовия (май с памук беше) и не ми се отрази добре на скалпа, но аз съм с проблемен скалп.
Иначе за измиване беше ок, косата ми беше добре след него.

# 212
На Алверде съм купувала шампоана със 7 билки за нормална и омазняваща се коса, ползвахме го заедно с детето. Много ми хареса.

# 213
На Алверде съм купувала шампоана със 7 билки за нормална и омазняваща се коса, ползвахме го заедно с детето. Много ми хареса.
И горе долу след колко време я миете?

# 214
Хубавото на безсулфатните шампоани е, че може и всеки ден да миете косата и да не се изтощава от това. Аз обичам да си мия косата  през ден, защото в градски условия косата абсорбира всякакви аромати и замърсявания. Не е много икономично обаче, защото от безсулфатните шампоани слагам голямо количество при миене и бързо свършват.

# 215
В този шампоан има сулфати. Поне така видях в съдържанието.
Може ли да препоръчате продукт за постване на Т зоната от черни точки?

# 216
На Алверде само един е шампоанът без сулфати - Ultra Sensitive Shampoo. И сега новост е на Balea серията, която са пуснали.

Момичета, какво олио бихте препоръчали за сухи краища на косата, обаче да няма силикони. Всичко, което прегледах в ДМ и Лили има силикони. Чудя се дали да не си взема мултифункционалното олио на Nuxe, там поне няма силикони, но не е много бюджетно...

# 217
  • Deutschland
Нали коментирахме преди време новите опаковки на Балеа, та ето един пример. Между другото детето е доволно от този шампоан за мазни корени и сухи краища. Ползвала е обаче от стария вариант, новите незнам как са и реформулирани ли са.

Колко време и държи косата без да се омазнява от този шампоан?

Принципно тя я мие на три дена. Ако я остави повече се омазнява. Сега ползва Себамед ежедневен, понеже бил веган, био, нещо си.

# 218
Купи си профи олио някакво.

# 219
quote author=Questar link=topic=1525301.msg46125241#msg46125241 date=1678431962]
Видях, че Balea имат шампоан без силикони и сулфати и много се зарадвах и си го купих:

Аз съм много доволна, измива перфектно и оставя косата ми много мека и с обемче
Поливах и с авокадото,  също е чудесен , ухае по- хубаво от този , но това не е от значение за мен
Утре ще взема третия, който е с макадамия мисля..
п.п и балсамът с кокос е много добър , разплита и заглажда
Аз съм с нормална, чуплива, боядисана коса

# 220
Ето го с макадамия. Страхотен е. На привършване е, не помня цена, но беше добра.

# 221
  • In The Middle Of Nowhere
Гледам в немския инстаграм на Balea, че има някои нови неща, за които се надявам да дойдат скоро и при нас.
Скрит текст:

И пяната с новата опаковка

# 222
В ДМ на Красно село има налични 2 бр. балсам и 1 бр. серум. И аз взех балсам, че да не се мина 😂 За Плекс серията говоря. Те явно умишлено слагат по две-три бройки на щанда.

# 223
Тази почистваща пяна на Balea звучи с много добър състав. Дано скоро се появи в България, със сигурност ще пробвам!

# 224
Днес бях в Гранд мол Варна и нямаше нищо от Плекс серията.

Общи условия

Активация на акаунт