Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 71 840
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Дм на Общината имаше две бройки, аз взех едната току що ☺
Ирис, от кой град си? Аз съм от Варна и ще съм благодарна, ако някой е видял балсамите, за да се сдобия и аз с такъв.

# 196
Може ли да препоръчате рол-он без алуминий в съдържанието, който да има приятен аромат? Преди дни купих от dm на alverde, но аромата ме ми допада след нанасяне.
И аз имам този на алверде, много странно мирише Dizzy Face Ако не държите да е рол-он, препоръчвам спрея на LYCIA - до момента от всички безалуминиеви дезодоранти, които съм пробвала, този най ми допада като действие и аромат.

# 197
Има ли пудра без талк в ДМ или Лили?

# 198
Ми, днес си прибрах и третия Plex балсам....явно У моЙтУ СелУ аз съм клиенТА.....Мхм.....

# 199
  • Deutschland
Прибирайте ги серумите. В немско отдавна изчезнаха.

# 200
Начи изкарват по нещо перфектно, което от друга фирма се продава за петорно по-висока сума и имам чувството, че тая конкуренция по някакъв начин ги спира да не продават повече този продукт. Може и да му купуват формулата и да го продават в тяхна опаковка на съответната цена.
Преди години си купих едно червило Catrice, което като гилза, цвят, аромат и консистенция нямаше никаква разлика с червило на Artdeco. Първото струваше 8 лв, второто 28, имах ги и двете и имах дълго време база за сравнение - разлика нямаше, освен името и цената. Е, изчезна това на Catrice безследно и никога, и никъде повече не се появи, а беше страхотно.

# 201
Бях в ДМ. Харесах си това, смятам, че ще ми дойде хубаво, защото ще е студено за кожата ми, а аз имам постоянна T заради бременността...... Ролер с цинк за лице - не ми е ясно къде е цинка, тъй като кутийката не е плътно затворена, а с отворен прозорец.... Ако ще го взема, ще трябва да го дезинфекцирам 🤣
Дали някоя го е използвала? Какво ви е мнението за него? 🙏
И още един въпрос - как процедирате при бръчки по шията? Те са хоризонтални Sad

# 202
Фрау С,да се надяваме ли на шампоана да ни влезе в колекциите?В Германия Ш+Б ли са налични само?В нашия ДМ аз ги изкупих и серума и балсама,тъй де....колкото бяха налични.

# 203
Има ли доволни от този гел? 🤔

# 204
  • Deutschland
Фрау С,да се надяваме ли на шампоана да ни влезе в колекциите?В Германия Ш+Б ли са налични само?В нашия ДМ аз ги изкупих и серума и балсама,тъй де....колкото бяха налични.

Тук има Ш и Б заредени почти навсякъде. Серуми рядко има, разбира се в тези ДМ в които ходя не са заредени.

# 205
Днес забърсах и аз един балсам от плекс серията. Серуми нямаше, че моят е на привършване...

# 206
  • Deutschland
Нали коментирахме преди време новите опаковки на Балеа, та ето един пример. Между другото детето е доволно от този шампоан за мазни корени и сухи краища. Ползвала е обаче от стария вариант, новите незнам как са и реформулирани ли са.

# 207
Някой пробва ли вече слънцезащитата на Ревокс да сподели отзив?

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/revox-b77-slantsezashtiten-krem- … 060565103030.html

# 208
Да - хидратира, мека кожа, не се получават пъпки. Доволна съм много.

Някой пробва ли вече слънцезащитата на Ревокс да сподели отзив?

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/revox-b77-slantsezashtiten-krem- … 060565103030.html

# 209
Видях, че Balea имат шампоан без силикони и сулфати и много се зарадвах и си го купих:

1

Обаче мненията са много отрицателни в немския сайт на DM. Оплакват се хората, че не измивал и чувствали косата си мръсна след измиване. Аз още не съм го пробвала, но ползвам безсулфатния на Alverde и свикнах на шампоани без сулфати и без много пяна.

Общи условия

Активация на акаунт