Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 72 770
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Има шампоани за мазни корени и сухи краища. Преди доста години съм ползвала. Сега обаче косата ми е доста суха. Plex продуктите сякаш я правят още по-суха, но косата ми е в добро състояние.

# 391
Има шампоани за мазни корени и сухи краища. Преди доста години съм ползвала. Сега обаче косата ми е доста суха. Plex продуктите сякаш я правят още по-суха, но косата ми е в добро състояние.
Кои са шампоаните💜?

# 392
  • София
nelly13, на Лореал, Елсев има и е много добър. А от по-висок клас и цена, можеш да погледнеш в kosa.bg или в златната рибка.
Преди години ползвах един швейцарски, на билкова основа, който от години не се предлага вече на бг пазар.

# 393
  • Бургас
Има и един прозрачен, Pantene Aqua light или нещо такова, много хубаво измива, без да пресушава.
Ще взема и аз да мина след работа и да си купя един такъв, безсулфатните нищо не измиват. И аз се разхождам с ужасна коса напоследък.

Някаква нова спирала рекламират на Мейбълин, хубава ли е?

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 15:50 от mariqivanova799

# 394
  • София
А тази Plex серия подходяща ли е за суха плътна коса? Която може да се омазни едва след 2 седмици, ако не е измита 🥹

# 395
А тази Plex серия подходяща ли е за суха плътна коса? Която може да се омазни едва след 2 седмици, ако не е измита 🥹

Според мен няма да е подходяща.
Такива коси искат хидратация, а Плекс-а е протеин.

Взех си и аз Ш и Б, но още не съм ги пробвала, за да дам мнение.
Няколко пъти минавам през ДМ и виждам, че щандовете са добре заредени с тях, има доста бройки, но серума го няма.

# 396
nelly13, на Лореал, Елсев има и е много добър. А от по-висок клас и цена, можеш да погледнеш в kosa.bg или в златната рибка.
Преди години ползвах един швейцарски, на билкова основа, който от години не се предлага вече на бг пазар.
На лореал елсев кои са?

# 397
  • София
Ето този:

В Лили и ДМ би трябвало да го има. Цената е към 9 лв.

# 398
Ето този:

В Лили и ДМ би трябвало да го има. Цената е към 9 лв.
[/quot
Благодаря ти много 😊дано само не изсушава.

# 399
Този на Лореал съм го пробвала преди доста време и за мен е агресивен.

За мазни корени е по-добре някой щадящ шампоан, иначе ще се засили омазняването.
И нещо, което вероятно всички сте чували - разреждане на измиванията на косата. Трудно е, неприятно е, но има ефект определено.

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 17:58 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 400
По темата с фдт, вчера сътворих доста издръжлива комбинация която не мръдна до вечерта.
Смесих бб крема на Миша с който доста лъщя, с показания на Лореал който ми е от лятото и е по-тъмен цвят и сложих малко от слънцезащитата на Skin 1004. Много ми хареса резултата.

# 401
Този на Лореал съм го пробвала преди доста време и за мен е агресивен.
Аз до сега не съм срещнала шампоан на който да пише че е за мазна коса или мазни корени (че къде другаде да се омазни освен откъм корените??) дето да не премива гадно. На метла ми става оперението от такива.
От доста години не пипвам продукти нито за мазна коса, нито за мазна кожа, въпреки че уж са като за мен. И положението и за двете ми се подобри като спрях агресивното измиване и използвам по-умерени почистващи продукти. Тя кожата иначе компенсира след премиване и пресушаване и се омазнява още по-бързо. И на лицето, и на скалпа.

# 402
  • София
Момичета в Лили забелязах, че червилата на Essence са без защитно фолио. Навсякъде ли е така?

# 403
Добър ден, чета темата отдавна, но не съм писала. За шампоан за коса открих ето този (има и балсам) и съм страшно доволна, няма омазняване и сухота, няма и сърбеж на скалпа (от други шампоани ми се появява). Трета опаковка купувам

# 404
За мазни кореми- щадящи шампоани, миете корена, дължините само ги обливате.За дължините грижата трябва да е друга- маска и балсам, финиши.Няма един продукт само, който да третира два проблема.

Общи условия

Активация на акаунт