Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 70 883
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Имам маската за устни на Есенс. Не ми хареса, прави устните още по-твърди.

# 676
  • Deutschland
По фб групите хвалят много този измиващ гел Балеа мед. За цената си бил чудесен, а аз награбих вчера обикновен, дето зорлем му затварям капачката.

# 677
Balea med e един от най-любимите ми гелове за лице. Сега ползвам пяната от серията.

# 678

Аз в момента съм с това и много ми харесва ..

# 679
На какъв принцип е пилинг маската? С частички ли е или с киселини? Подходяща ли е за суха кожа?

# 680
Да с частици е може да се ползва за ежедневно  почистване,като маска или 2 пъти в седмицата

# 681
Пилинг маската е с частици и салицилова киселина. Миналата година я ползвах, но само като маска, защото всякакви частици зле се отразяват на моята чувствителна кожа.
Преди години имаше една подобна маска на Нивеа с магнолия, беше много добра.

# 682
А в тази връзка да се сещате/препоръчате Пилинг маска/гел без частици и с киселини, но по възможност да не е за мазна кожа?
От Лили си бях купила ето този гел с Ана плодови к-ни и бях доволна, но вече не го срещам

# 683
На Dr.Konopka пилинг гелчето с плодови киселини е добро, аз го ползвам само за носа. За съжаление не го виждам в моя филиал в Лили, бях си го купувала миналата година.
Скрит текст:

# 684
От ДМ - Balea Пилинг за лице Beauty Expert, 125 ml
Скрит текст:
От Лили - DERMEDIC HYDRAIN3 HIALURO Ензимен пилинг, но цената му вече е доста нагоре...
Скрит текст:
В момента ползвам друг бюджетен ензимен пилинг от makeup, който не е никак лош.
https://makeup.bg/product/431028/#/option/998672/
Почти винаги успявам да си намеря там пилинг с киселини на нормални цени и измивни кремове за лице, които трудно намирам иначе.

# 685
А, да благодаря ти! Balea Пилинг за лице Beauty Expert съм го срещала из темата, но го бях забравила. Сигурно ще го пробвам него като най-лесно откриваем и достъпен (ДМ ми е наблизо)

# 686
  • Deutschland
От мен едно голямо Не за новия продукт Плекс. Ползвах го като маска, не като преуош. След него косата ми е суха, разхвърчана. Слагам капки от серума от серията, започва да лепне. Ще му дам последен шанс като преуош и ако не става, заминава в коша. Балсама е много по-добър, определено.

# 687
От мен едно голямо Не за новия продукт Плекс. Ползвах го като маска, не като преуош. След него косата ми е суха, разхвърчана. Слагам капки от серума от серията, започва да лепне. Ще му дам последен шанс като преуош и ако не става, заминава в коша. Балсама е много по-добър, определено.
Благодаря, че сподели! При мен балсама пък е много воднист и ако не съм ползвала маска , нищо не прави. Не бих повторила тази серия.

# 688

Аз в момента съм с това и много ми харесва ..
Става ли за проблемна кожа? (Пъпки и черни точки)

# 689

Купих си тези сенки на wibo , те са мазни
Не ми хареса и само отгоре е броката
Червилото, като го сложа, после няма махане

Отново греда в покупките ми 📮

Общи условия

Активация на акаунт