Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 72 626
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • In The Middle Of Nowhere
При това количество може и с изплакване да е, но ще има да го почакаме в бг 😏

# 661
Фрау, отново плакнем очи на хубави неща, които показваш от Германия.
Аз все още не съм си намерила балсама от плекс серията. Ще ходя на пазар в ДМ в сряда и ако има момичета от Варна, ще съм благодарна да кажете ако сте виждали плекс балсама някъде?

# 662
  • Варна
Ами аз имам и шампоана ,и балсама,но вече забравих откъде,и кога съм купувала (от Варна съм).Май не помогнах особенно Smile

# 663
Може ли препоръка/напомняне/ за депилиращ крем за горна устна? Имам спомен че нещо се коментираше, но не запомних/запазих.
Да похваля стикът на Rexona  Maximum Protection, 40 ml, много нежен и й върши работа. Взех го за дъщеря ми и го ползва от няколко дни.
Също и новия део с 0 алуминий, и той е добър!

# 664
Май тук не е точната тема, но да кажа за любителите на дездорантите на Дав, че в Нотино има код който ги хваща в момента и излизат на около 3,50, специално този с краставица и зелен чай който изпозлвам, имаше и малко по-скъпи.
Има намаление и на други продукти на Дав, аз си взех душ гели и лосиони за тяло.

# 665
  • Deutschland
Взех новият продукт Плекс, довечера ще снимам и ще покажа. Измиващ гел Балеа с алое и две маски, пак на марката.
От паралела този път само нощна маска за устни 😀.

# 666
Оранжевият крем и този с мед са много хубави.

# 667
  • Deutschland
Новият продукт Плекс е маска за коса, която може да се ползва и като преуош. Затова се води 2 в 1. Синята маска с хиалурон на мен ми харесва много, повече от тази на Шабенс. Другата, която се води сладка ванилия я купувам за проба. Маската за уста е нов за мен продукт.

# 668
Аз от плекс шампоана получих лющене на скалпа и преустанових употребата му. Много се вълнувах да го пробвам, но не ми подейства добре, а по принцип нямам проблеми със скалпа.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 11:07 от Faerlina

# 669
Аз пък сега страдам от един пантен който ми образува пърхут ..има ли подобни маски за устни някъде в дрогериите стана ми любопитно за такъв продукт

# 670
  • Стара Загора
И аз не съм доволна от шампоана Plex, и от другите шампоани на балеа (за кестенява коса, за суха) - също, сърбеж и пърхут.
Смених с Пантен и проблема изчезна. Явно си е индивидуално.

# 671
И аз имам лек сърбеж от шампоана, мислех че не е от него защото го редувам с един друг ама сега като казахте се замислих. Тази пяна хубава ли е? Кожата ми е нормална.

# 672
  • Deutschland
Маска за устни имат Есенс.
Аз получавам сърбеж по скалпа и парене от професионалните на Лореал.

# 673
Тази пяна хубава ли е? Кожата ми е нормална.

Много хубава, не пресушава.

# 674
Днес от Лили и ДМ си взех продукти, които не съм пробвала досега:
Скрит текст:

Кремчето за ръце на VZK е чудесно за цената си. Съдържа уреа и ми хареса, че е в малка тубичка, удобна за носене в чанта.

Околоочният крем на Biotrade си го сложих - много е лек и по-скоро е флуид. Попива бързо и някак озарява зоната без да съдържа блестящи частици за заблуда. За лятото е супер. Преустановявам ползването на любимия ми околоочен на Balea с уреа, защото явно кожата ми привикна към него и спря да попива и ми тежеше някак.

Сапунът на Балея, който не съдържа сулфати го взех за лицето ми, защото четох ревюта, че е подходящ за чувствителна кожа. Измивният гел за лице също е за чувствителна кожа. Ползвах пяната от същата серия, но реших да мина на по-евтиния гел, който е със същия състав.

Крема за коса на Алверде ме привлече, защото не съдържа силикони. Досега не съм ползвала подобен продукт, но мисля, че ще свърши работа за сухите краища.

Общи условия

Активация на акаунт