Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 72 641
  • 747
  •   2
Отговори
# 630
Кой от ДМ-те в София е с по-голям асортимент?
Парадайс, Сердика, Ринг, СУ, Мега мол.
В най-близкия ми имам чувството, че липсват някои неща.

# 631
Момичета, препоръчайте ми изкуствени мигли, които не дразнят очите, моите са много чувствителни. Има ли такива въобще  ...

# 632
Здравейте, търся си олио/парфюм или каквото и да е подобно, с което косата ми да мирише като след фризьорски салон. Не е задължително да е евтино, но не открих подходяща тема, в която да попитам. Ако пък е евтино, също няма да откажа.

# 633
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте, търся си олио/парфюм или каквото и да е подобно, с което косата ми да мирише като след фризьорски салон. Не е задължително да е евтино, но не открих подходяща тема, в която да попитам. Ако пък е евтино, също няма да откажа.

Хем не е евтино(да, знам, че не е водещо в питането), хем баш миризмата му не е най-прекрасната. Имам го, доста съм го ползвала. Върши чудесна работа за разплитане, за по-бързо сушене със сешуар, за жива коса след това, но точно миризмата му е ужас

# 634
Maroccanoil и на мен не ми харесва как мирише, но ето това олио на Nashi е с божествен аромат за мен, само заради него го купувах
https://makeup.bg/product/260871/

# 635
Възприятията ни са много различни. Имам това олио на Наши и за мен мирише много гадно. Да не говорим ще е супер тежко. И още да не говорим че гранясва и след 1 година е за хвърляне, докато другите са ми още в топ форма. Не го препоръчвам, особено и с вдигнатите вече цени.

# 636
Така е, възприятията ни са различни за това препоръчвам съфорумката да мине през Златна Рибка и да си подуши, ако е от София. За гранясването, да си вземе най-малката разфасовка

# 637
Използвала съм това на Наши, както и на Мароканойл. Първото купих от салона, в който ходех преди години, а второто си взех сама, но беше малка опаковка.
Моята коса не се заплита, а гладка и лъскава става от доста по-бюджетните масла на Доори, затова си купувам вече само тях. Бих казала, че не виждам разлика между двете скъпи масла и маслото на Elseve extraordinary oil. Знам, че е 10лева, а не 60, някои няма да се съгласят, че дава същия ефект, но при мен косата не се разплита, гладка е и в добър вид, затова не виждам осезаема разлика. За една боядисана и третирана коса може би ще има доста по-видима разлика.

# 638
Като правя ретроспекция на състоянието косата си, мога да кажа, че най-хубава ми е била, когато имах възможност да си купувам на 6 месеца по 1 опаковка голяма аргановото на Наши. Бях изпробвала веднъж Мароканойл, ами не е толкова добро като Наши. След всяко миене и омазвах краищата и всичко се поглъщаше от нея след сешоара. Преди преса също слагах 1 помпичка. Косата ми ставаше като от списание огледална.

# 639
signora_tina, ползвала съм шампоана на Балеа за руса коса, но качвам снимка, за да уточня точно кой.Grinning

Има и балсам за коса от същия вид.
Ползвам ги от време на време, има лееек нюанс като изсветляване.
Опитай, никак не са лоши и двете- шампоан и балсам и цените им бяха около 3 - 4 лв.на бройката.Grinning

# 640
Може ли препоръка/напомняне/ за депилиращ крем за горна устна? Имам спомен че нещо се коментираше, но не запомних/запазих.
Да похваля стикът на Rexona  Maximum Protection, 40 ml, много нежен и й върши работа. Взех го за дъщеря ми и го ползва от няколко дни.
Също и новия део с 0 алуминий, и той е добър!

# 641
И аз скоро ги ползвах, не видях ефект изсветляване, за разлика от серията за брюнетки. Слаби са за изрусена коса.

# 642
Аз пък се дразня на зарежданията им и тяхната нелогичност. Харесвам един конкретен лосион марка на Балеа, купих го няколко пъти и от нова година спряха да го внасят. Казах си, добре заради нова година сигурно имат проблем с дотавките, но не. От тогава крема е наличен в другите държави, но в БГ повече не се  е появявал.

# 643
  • Deutschland
За кой лосион става въпрос?

# 644
За кой лосион става въпрос?

https://www.dm.de/balea-balea-bodylotion-natural-beauty-rose-und … 066447276824.html

Не е лимитка, глупав обикновен лосион. Сега пак е наличен за поръчка там.. Периодично и при тях се изчерпва и появява отново, т.е. произвежда се, но доставка до тук в БГ нъцки. Малко са ми лимките в главата, на крачка съм да го поръчам от там Smiling Imp
Обиколила съм всички Варненски ДМ-ми, онлайн също не се  е появявал.

Общи условия

Активация на акаунт