Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 72 650
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • Сливен
Мацки ,дали някоя вече е ползвала този нов крем на Нивея

Трябва да си купя нов слънцезащитен и се чудя между този или матиращия пак на Нивея,от който съм много доволна.Търся усещане все едно нямам крем.

# 571
И аз се чудя на тази нова слънцезащита на Нивея. Все не мога да попадна на лека слънцезащита, с която да не чувствам натоварено и мазно лицето си.

# 572
  • София
Това се усеща доста леко, стига да го намериш в момента обаче – https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030016878
Под грим също се държи добре.
При корейската слънцезащита също има добри.

# 573
За мен най-оптималният вариант цена/качество е слънцезащитата на Др.Дерм.
Корейските също са добри, но са по-скъпи.

# 574
За мен най-оптималният вариант цена/качество е слънцезащитата на Др.Дерм.
Корейските също са добри, но са по-скъпи.
Отскоро я ползвам, но я харесвам и аз.Не ми пари на очите, лесно се нанася, не стои бяла и не изсушава кожата, като и не лъсвам от нея.За ярко слънце още не знам как е.

# 575
Ползвам я от 2 години, миналото лято бях с нея на морето и нямах проблем , но съм нанасяла доволно количество през час и половина- два.

# 576
За ружа на Катрис първия си купих преди 2 седмици и страхотен е пигментирам с частици(розовее).Тази година няма да изглеждате като клоуни ако нанасяте повече руж модерно е !Искам да изкажа отрицателната си оценка за този серум на Балеа.Когата га нанесе косата ми все едно съм я намазала с олио 🙄като се има в предвид че съм слагала и други олиа масла този серум просто не е ок.

# 577
  • на последния етаж
Бихте ли снимали как стои на лице розовият руж на Катрис (може само скулата)? Притеснявам се да не ми е много блестящ и твърде розов. Flushed

# 578
Бихте ли снимали как стои на лице розовият руж на Катрис (може само скулата)? Притеснявам се да не ми е много блестящ и твърде розов. Flushed
Ами то зависи как го нанесеш,ако го нанесеш един път няма проблем ,ако го нанасеш 2 ,3 пъти става по розов и пигментиран.Към обяд ще се нагримирам с него и ще ви покажа 1 нанасяне как седи.Но хубав е наистина.

# 579
Искам да изкажа отрицателната си оценка за този серум на Балеа.Когата га нанесе косата ми все едно съм я намазала с олио 🙄като се има в предвид че съм слагала и други олиа масла този серум просто не е ок.

На моята коса много добре се отразява серума (суха дължина, мазен и чувствителен скалп). Преди това след други имах такъв ефект като описвания и само да изтърва и леко по-нагоре да хвана по дължините - кошмар предвид бързоомазняващия се скалп, но този ми идва много лек и добре хидратира краищата. Мога да го нанасям и малко по-нагоре без проблем - косата става гладка, мека и лъскава. Като се има предвид, че нямах големи очаквания от този продукт останах приятно изненадана.

# 580
Видях ето този серум за мигли, но не съм го виждала в България.

# 581
Вчера като се гримирах пробвах да го заснема на скулата и не се вижда само ако си снимам цялото ми лице си личи.Хубав е купете си го.На слънцето вчера имаше едни много хубави розово златни частици,ако го нанесете леко въобще няма да се вижда като естествена руменина е .Аз го нанасям един път повече ,друг път по малко.Зависи колко искам да розовее🙂🫣

# 582
  • Deutschland
Не знаех, че Тезори имат и кремове за ръце. Много приятно кремче, ухае страхотно и оставя ръцете меки. Другият на снимката е за брат ми, защото аз съм затрупана вече. От паралелен внос са и двата са на цена от по 1€

# 583
  • София
Здравейте, търся си олио/парфюм или каквото и да е подобно, с което косата ми да мирише като след фризьорски салон. Не е задължително да е евтино, но не открих подходяща тема, в която да попитам. Ако пък е евтино, също няма да откажа.

# 584
Олио Нукс може да пробвате, във всяка аптека има тестери

Общи условия

Активация на акаунт