Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 72 672
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Страшна "подкрепа" 10стотинки Close

# 587
Smile, на мен на Алфапарф олиото ми мирише като след салон. Отделно е супер икономично, аз лично го взех за 10 лева и още имам от него.

# 588
  • София
Не знаех, че Nuxe имат олиа за коса, мислех, че са само за лице/тяло. Lale_Lili, точно тези заглеждах и аз, за някое имаше мнения, че мирише на мъжки парфюм, а другите така и не разбрах с какъв аромат са. Не утежнява косата, нали?

# 589
Имат Nuxe, води се мултифункционално олио за лице, тяло и коса. На мен ми пдоариха и аз го разкарах, защото аз лично не намерих приложение - има консистенция на парфюм, това не виждам как ще си го сложа на лицето или на тялото, а за косата - предпочитам да си пръсна малко от парфюма с който се пръскам.

Пробвайте тестер дали ще ви допадне, защото не е много евтино.

# 590
Сега като се замисля, да сякаш мирише малко мъжко, но според мен вски професионални продукти миришат така. Леко с бръснарска нотка.
Вижте ако случайно някъде има тестер от вего в Златна Рибка. Там ще можете да го помиришете.

# 591
Вижте Керастас , имаха една черна серия с луксозно олио/серум като финиш за коса. Ухае уникално.

# 592
Имам двата вида олио на Nuxe. Едното е розовото, което водят, че е с аромат на цветя, а другото е стандартното им. Имат хубав, ненатрапчив аромат, но за мен не стават за коса. Само веднъж сложих и косата ми беше като накисната в олио. за тяло също не съм очарована, те са сухи олиа и ги усещам странно на кожата си. Лятото ги смесвам с лосион за тяло и се мажа за по-добра хидратация.

Бих препоръчала олиото на Elseve. Ароматът му е като на салонен продукт и мисля, че се води бюджетната версия на Mythic oil от професионалната серия на Лореал.

# 593
Здравейте! Моля за препоръка за читава гъба тип бюти блендер. Искам максимално да се доближава до бюти блендер, само цената да е достъпна.

# 594
  • Сливен
На Ебелин,от ДМ

# 595
Рийъл техник ми е любимата.

# 596
Глас за Ебелин ✌🏻 бюджетна, но ми е много удобна на мен. Върши чудесна работа.

# 597
Гъбките на ebelin са много добри.

# 598
  • София
+1 за Ebelin.

# 599
Има ли все още отстъпка рожденик в дм?

Общи условия

Активация на акаунт