Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 72 681
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Да, има.
Отстъпка Рожденик
От 7.11.2022 г. всеки рожденик, който е инсталирал мобилното приложение Моят dm-App, може да се възползва от отстъпка рожденик. След като сте се регистрирали и влезнали в акаунта си в Моят dm-App поне един ден преди датата на рождения Ви ден, автоматично в секция Талони ще получите "Талон 15% отстъпка рожденик", който трябва да активирате и може да използвате в рамките на 10 календарни дни от датата на рождения ден. Ако не го използвате в рамките на тези 10 дни, талонът автоматично ще изчезне от секцията.
Талонът може да се използва еднократно онлайн в Моят dm-App и в dm магазините (само при сканиране на клиентския номер от мобилното приложение).
Отстъпката не важи при покупка на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца. Отстъпките не се натрупват и комбинират, при две текущи отстъпки, автоматично се начислява по-високата. Отстъпката се получава на следващ ден в случаите, когато клиентът в един и същи ден се регистрира в Моят dm-App и е рожденик. Регистрацията за dm акаунт е възможна само за лица над 16 годишна възраст.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/uslugi-i-klientski-priv … stupka-rojden-den

# 601
Някаква препоръка за розова вода от ДМ? И отзиви за новата серия на Гарниер за коса с въглен и магнезий?

# 602
  • Deutschland
С въглен е за мазна коса. Маската е много добра за хидратация.

# 603
Рийъл техник ми е любимата.
При мен след първото пране се нацепи.

# 604
Някаква препоръка за розова вода от ДМ? И отзиви за новата серия на Гарниер за коса с въглен и магнезий?
Аз на Агива си ползвам от години.

# 605
За розова вода - преди с години използвах Алтея Органикс и бях доволна.

Скрит текст:
Миналата година се запасих с цял литър розова вода на много изгодна цена при едно ходене до Дамасцена и скоро не съм купувала друга Blush Не виждам разлика между Алтея и тази другата, освен в цената

# 606
Имате ли впечатление от тези маски за коса? Чела съм много положителни отзиви за маската с маслина, но от тази серия няма такава.
Пробвала съм с макадамия за боядисана коса и не ми хареса, но моята коса не е боядисана и явно й дойде тежка.
На добра цена са и се чудя дали да си взема от другите видове или да заложа на сигурното и да дам 20лв. за маските на Garnier hair food с банан и с папая.

# 607
Имате ли впечатления от тези серумчета :

И нещо ново:

# 608
Използвала съм този с цинк и ниацинамид. Беше ок, но за месец и половина кожата ми явно привикна към него и вече нямаше ефект. Смених с друга марка.

# 609
Днес минах набързо през Дм и загледах слънцезащитата - пуснали са тониран крем с фактор 30

Зачудих му се, но ще изчакам някой да сподели отзив, че без това имам доста неща да изразходвам.

# 610
Скрабът с вит.С само е в нова опаковка. Имаше го и преди

# 611
Имам 2 ваучера за намаление -за рожден ден  и за добре дошъл втория е за онлайн поръчка има ли как да ги съчетая за по добро намаление ...

# 612
# 613
Някой виждал ли е подобен капкомер (празен) някъде из дрогериите и, ако да, в коя?

# 614
Ето тук може да намерите: https://www.burkani.bg
Имат физически магазин на адрес:
Ул. Цар Симеон 82,
Работно време:
Понеделник-Петък: 09:00 - 18:00
Събота: 10:30 – 15:30

Общи условия

Активация на акаунт