Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 72 646
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря, Ско!

# 616
Ванилия, днес минах през ДМ и си взех флуида със синята капачка, който е без цвят, нямам впечатления още, но много го хвалят.

# 617
Някой виждал ли е подобен капкомер (празен) някъде из дрогериите и, ако да, в коя?

Вземала съм от кварталната аптека.

# 618
Ванилия, днес минах през ДМ и си взех флуида със синята капачка, който е без цвят, нямам впечатления още, но много го хвалят.

Този за чувствителна кожа, нали? Знам, че е много хвален и тук в темата е коментиран.
Аз момента изразходвам от миналата година златистия, който мисля, че беше антиейдж, не е лош, но на горещо време лицето лъщи, сега не го видях, може би на негово място са пуснали тонирания.
Наскоро взех крема на Ревокс и следващия ще бъде един от тези двата на ДМ.

# 619

Този за чувствителна кожа, нали? Знам, че е много хвален и тук в темата е коментиран.
Аз момента изразходвам от миналата година златистия, който мисля, че беше антиейдж, не е лош, но на горещо време лицето лъщи, сега не го видях, може би на негово място са пуснали тонирания.
Наскоро взех крема на Ревокс и следващия ще бъде един от тези двата на ДМ.

Този за чувствителна кожа го ползвам от миналата година, на края на сезона взех една опаковка за зимата и ми стигна при почти ежедневно ползване. Чудесен е. Това лято пак ще взема 1-2 опаковки.

# 620
  • Пеликания
Имам 2 ваучера за намаление -за рожден ден  и за добре дошъл втория е за онлайн поръчка има ли как да ги съчетая за по добро намаление ...
Преди няколко дни използвах и двата талона. Бяха активирани и ми даде отстъпка и за РД и за Добре дошли.
Скрит текст:

# 621
Имам 2 ваучера за намаление -за рожден ден  и за добре дошъл втория е за онлайн поръчка има ли как да ги съчетая за по добро намаление ...
Преди няколко дни използвах и двата талона. Бяха активирани и ми даде отстъпка и за РД и за Добре дошли.
Скрит текст:
Онлайн ли пазарува или на място ?

# 622
  • Пеликания
Онлайн и си взех пратката от магазина. Талона за Добре дошъл е само онлайн.

# 623
Ето този взех:

# 624
  • Благоевград
Здравейте! Някой може ли да даде отзив за шампоана на Балеа за руса коса? Моята е естествено руса, небоядисвана, тънка, права, с мазни корени. Дали е подходящ за мен?
Също така моля за отзив за тази шампоан

# 625
Ето този взех:
Скрит текст:
Как се държи продукта? Става ли за мазна кожа?

# 626
Ето този взех:
Скрит текст:
Как се държи продукта? Става ли за мазна кожа?
Аз съм със смесена кожа и ми беше супер тежък, пробвала съм е глоу варианта. Не са моите слънцезащити.

# 627
Сложих го днес за първи път. Вече съм с него няколко часа и не усещам омазняване, нито някакъв дискомфорт. Не знам как ще се държи под грим, но за момента мога да кажа, че ми харесва, кожата ми е смесена.

# 628
Кой от ДМ-те в София е с по-голям асортимент?

В най-близкия ми имам чувството, че липсват някои неща.

# 629
Напълно възможно е. Във Варна е същата работа - в Делта планет мол имат добри зареждания, почти всичко намирам, но в ДМ в Гранд Мол и този на 8-ми приморски доста от нещата не ги намирам.

Общи условия

Активация на акаунт