Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 72 633
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Аз още преди месеци писах за релаунча на Балеа и новото лого, този лосион е с новото лого, тепърва зареждат продукти с новите визии на опаковките.

# 646
Е, 5 месеца. Егати релоунча. Simple Smile
Зимата преди коледа съм го купувала.

# 647
  • Deutschland
Виждам, че в тукашните ДМ го има. Ако има хубав аромат и попива що годе бързо, бих го пробвала.

# 648
  • in Wonderland

Също и новия део с 0 алуминий, и той е добър!

Здравейте, за кой точно део с 0% Ал пишете?

# 649
Нов, на тяхната марка Balea.
Ще снимам и кача по-късно, че онлайн не го открих

# 650
  • София
Да не е 5в1?! Купих спрея, но видях, че предлагат и ропон.

# 651
Рол-он 5в1 си имаха и преди, не беше лош. Но не мисля че беше без алуминий точно той. Без алуминий на Балеа поне за мен не вършеше абсолютно нищо. Те нали са супер евтини и си бях накупила почти всичките да ги пробвам. Действително само този 5в1 ставаше и май го купувах повече от веднъж него. Останалите ни един не довърших от тях.

# 652
  • БГ
Здравейте, триумя се между тези три крема за коса - двата на Гарние и този на Пантен. С чуплива коса с фриз съм и търся нещо което да не я утежнява.

# 653
Аз изхабявам първия оранжев на гарние ..поредна опаковка много добре ми действа на косата не ми я утежнява спечели ме и с това че издържа на висока температура и го ползвам и с сешоар и преса ..
Зеления едвам го изхабих не ми хареса и резултат не видях ...

# 654
  • София
И аз въобще не харесах зеления. Пробвах с малко количество, пробвах с голямо количество, пробвах без него – крайният резултат беше един и същ. Едно голямо нищо. Дължините ми са сухи да допълня.

# 655
Да, на мен също не ми хареса синьо-зеления на Гарние.

# 656
А тези кремове може ли да се използват като балсам без изплакване, т.е. в банята само шампоан и после само крем?

# 657
  • Deutschland
Без изплакване са, да.
Странно, по фб групите много го хвалеха зеления на Гарние за хидратация. Аз ползвах един тъмнозелен, 10 в едно, но сплъстяваше косата и го изхвърлих.

# 658
Много по-добро от това на Гарние е млякото за коса на Балеа. В момента са пуснали нов вариант с кокос и папая. При мен не утежняваше косата, има термозащита и хидратира добре.
Цената му е 5 лв за 200мл.

# 659
  • Deutschland
Нов Балеа Плекс продукт са пуснали. Маска за коса 2 в 1 се води, друго не знам. С изплакване ли е, без ли 🤔

Общи условия

Активация на акаунт