Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 72 686
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Ясно, благодаря за пояснението! Тъкмо мислех малко слънцезащита за тяло да взема за лятото и сега прочетох по-внимателно, че продуктите за слънце не влизат в талона.

# 526
Здравейте! Моля да ми препоръчате спирала за мигли, която да се почиства лесно!

До сега ползвах мейбълийн (една златисто-жълта опаковка, лъскава), любима ми е, но не се почиства много лесно, а аз не мога да търкам очите си. Трябва ми нещо, което пада лесно, дори да не е мега черна и да не прави миглите уау!

# 527
  • in Wonderland
Здравейте! Моля да ми препоръчате спирала за мигли, която да се почиства лесно!

До сега ползвах мейбълийн (една златисто-жълта опаковка, лъскава), любима ми е, но не се почиства много лесно, а аз не мога да търкам очите си. Трябва ми нещо, което пада лесно, дори да не е мега черна и да не прави миглите уау!
Бих ти препоръчала по- скоро да пробваш измивно олио. С него се разгражда много лесно грима при мен. Също ако ползваш и слънцезащита е много добре да се ползва олио, тъй като разтваря и нея добре. След него използвам и измивна пяна. Бюджетен вариант и за пробва може да вземеш това на Балеа. Лично на мен не ми е любимо, но много добри отзиви има за него.

Скрит текст:

# 528
Тази препоръчвам:

Освен, че ми харесва как прави миглите, пада много лесно само с топла вода.

# 529
  • София
Мда, наистина се сваля лесно. Само да отбележа, че дори да се сваля трудно, с едно хидрофилно дегримиращо олио, каквото са дали по-горе,  всичко се сваля лесно и без търкане.

# 530
Благодаря! 🌹

# 531
Не мога да използвам олио от известно време, развих някаква чувствителност, и само да допълня, че с мицерална вода (поне мицералната на dm) също се маха лесно спирала. Трябва да се задържи малко върху клепача, без да се търка, и всичко остава върху памучето след това.

# 532
А почиства ли по напластен грим т.е силен черен молив на очите и няколко пъти минавани мигли освен с дфуфазния дегримиор на балеа с друго не мога да ги почистя очите иначе ставам като панда сутрин ?

# 533
Някой използвал ли е този шампоан с Кератин на Syoss?

Моля за мнение Hug

# 534
Така и не разбрах за какво е този молив, но го купих.
Вие имате ли идея? Не оставя никаква следа, пише че е невидим...

# 535
Protect and define lip liner.Слага се на контура на устните, за да не се размазва червилото извън тях.Просто е без цвят.

# 536
A-хааа. Ето за какво предпазване ставало дума. Мерси!

# 537
А почиства ли по напластен грим т.е силен черен молив на очите и няколко пъти минавани мигли освен с дфуфазния дегримиор на балеа с друго не мога да ги почистя очите иначе ставам като панда сутрин ?

Ако става въпрос за мицералната - да, но пак казвам - трябва да се задържи известно време върху клепача. Махала съм водоустойчива спирала и водоустойчива черна дебела очна линия с него също без търкане.

Скрит текст:
Единственото, с което имах проблем беше някаква спирала на essence, която беше на промоция с купон от приложението за 1ст или нещо такова. Не че ми трябваше, ама нали…1ст… Значи това нещо - с нищо не се махаше докрай! Голямо търкане и киснене беше и продължаваше да се свлича на люспи след това. А уж водоустойчива, а пък почваше да се размазва по клепача през деня…Замина в коша!

# 538
Я, какви неща имало. Че то това много добре звучи, колкото да не се разлива червилото настрани. Особено едно кърваво червено дето нося сравнително рядко, много би спечелило от такъв, благодаря за споделеното. Щом е безцветен, ще може да се ползва с различни червила, иначе не ми се занимаваше да му търся специално на това червило същия цвят молив. Рядко слагам такъв и постепенно ги разчистих всичките, а с някои червила си трябва, особено за дълга вечер навън.

# 539
  • София
Изхвърлих лаш бустера на Евелин в розовата опаковка. За мигли е, 2в1 - Sexy girl. Никаква работа не върши. Миглите са ми разкошни само със спирала без него.

Общи условия

Активация на акаунт