Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 72 694
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, знаете дали въобще и в кой ДМ в София има балсам на Балеа Плекс😃
Търсих, но само шампоан намирам

# 511
В приложението има опция да видиш даден продукт къде го има и колко бройки от него.

# 512
Да, в приложението има тази опция, но много от продуктите не са качени я сайта/приложението на ДМ. Плекс серията изобщо я няма в сайта на ДМ, затова няма как да се види.
И аз търся балсама от Плекс серията, но освен да обикалям различните Дм-и във Варна, друго нямам какво да направя.
Някой използвал ли е продуктите от новата серия на Елсев? Имате ли впечатления?

# 513
Някой да е използвал тези продукти?

Нека сподели мнение Sunglasses

# 514
  • Стара Загора
Почти съм изразходила балсама на Balea от Plex серията и честно казано не видам нищо уау, даже като го нанасям върху косата в банята и все едно няма нищо върху нея.

# 515
Почти съм изразходила балсама на Balea от Plex серията и честно казано не видам нищо уау, даже като го нанасям върху косата в банята и все едно няма нищо върху нея.
Подкрепям мнението като дори използвам и шампоана и балсама Plex care

# 516
Някой да е използвал тези продукти?

Нека сподели мнение Sunglasses
Аз това на Елсев-харесва ми, мирише хубаво.
За горния продукт съм чела добри отзиви.

# 517
Да, в приложението има тази опция, но много от продуктите не са качени я сайта/приложението на ДМ. Плекс серията изобщо я няма в сайта на ДМ, затова няма как да се види.
И аз търся балсама от Плекс серията, но освен да обикалям различните Дм-и във Варна, друго нямам какво да направя.
Някой използвал ли е продуктите от новата серия на Елсев? Имате ли впечатления?
Коя е тази нова серия?

# 518
  • In The Middle Of Nowhere
Bond Repair се казва, на мен ми се струва много по 15 лв за балсам и шампоан на лореал елсев... а третия продукт е 18 лв..

# 519
  • Deutschland
И в Германия е скъпа тази серия, бях се нагледала на серума, ама... Ще чета първо отзиви.

# 520
Видях плекс серума онлайн днес, има го в сайта им вече.

# 521
Във Варна последно взех Plex балсама от Дм на Тракия. Беше стабилно зареден, заедно с шампоана.

# 522
Момичета, да ви попитам като използвате талоните в приложението на ДМ след това изчезват ли ви от секцията с активни талони?
Вчера реших да ползвам талона на Нивеа за 20% отстъпка при покупки над 25лв на техни продукти и днес видях, че още си ми стои активен в секцията и се зачудих...
Това си взех - Серум срещу пигментни петна Luminous 630.
Скрит текст:
Отстъпката е почти 8лв и излезе към 31лв.
От 1-2 години е на пазара и все му се чудех, някой да има впечатление от него?
Отива в резерв за края на лятото, почти съм сигурна, че дотогава ще имам къде да го мажа въпреки слънцезащитата Cry

# 523
Изчезват ми талоните след като ги използвам

# 524
За този талон пише, че може да се ползва многократно, другите изчезват.

Общи условия

Активация на акаунт