Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 72 750
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
И какво доволни ли сте от тресеме шампоани балсами?

# 496
Ами аз от тях хванах пърхут-не съм.

# 497
Въобще не съм доволна от тресемето. Две маски съм имала, едната беше червената. Освен хлъзгане в банята нищо друго не видях като ефект.

# 498
  • При децата ми
Въобще не съм доволна от тресемето. Две маски съм имала, едната беше червената. Освен хлъзгане в банята нищо друго не видях като ефект.

И аз съм от недоволните. Нито маската ми хареса, нито шампоана.

# 499

Вчера си взех това гланцче/червило от ДМ.
Четох добри отзиви за него 📮

Очаквах да има повече бляскави частички, а те са само отстрани на червилото.
Очаквах друг ефект.
Имаше едно друго прозрачно с частички може би щеше да е по уау ефекта.

Не ми харесва този гланц !

# 500
Аз харесвам Тресеме.

# 501
Аз си взех това на Катрис-по скоро като балсам с цвят-доволна съм.Благодаря на съфорумките ,които ми го препоръчаха. Simple Smile

# 502
  • In The Middle Of Nowhere
И аз не съм доволна от това на Катрис. На устните ми стои като обикновен балсам с цвят, но кофти, ако не са ми идеално гладки устните. А и самия цвят не ми харесва, моето е 010.

# 503
Ох, Шерилин, направо ме уби с това хлъзгане в банята😂😂😂😂

Аз много харесвах тази на Syoss, обачр никъде не я откривам. Може да се използва и преди измиване на косата. Много лъскава и мекичка я правеше. Всички ме питаха дали съм ходила на фризьор.

# 504
Да, не стои като гланц и ако не са гладки устните стои набраздено!
И моето е 010 розовото.

# 505
Syoss имат хубави продукти за коса, аз съм доволна от тях. В салона, в който ходех преди (Varna beauty studio) много пъти съм виждала зад огледалата техни продукти и според мен често използват Саяс, вместо профи продуктите, които твърдят, че ползват.
Маските им са хубави, балсамите също. Преди години използвах само един техен балсам, за съжаление откакто смениха опаковките не мога да го намеря. Ароматът му беше много траен и приятен, а косата беше мека след него.
Един от тези двата беше:

# 506
Привет момичета!
От кой молив за устни сте доволни? Предпочитам автоматичен защото е по-мек и наситен.
Ползвах на Есенс 8часа издръжливост и беше страхотен и струваше не цели 4лв. обаче е спрян от производство май, навсякъде е изчерпан.
Така , че приемам предложения.

# 507
  • на последния етаж
Моливите на Trend-it-up са хубави, но нещо и техните стелажи не са особено заредени напоследък.

# 508
От автоматичните моливи харесвам Bell, от стандартните - Golden Rose, NL Beauty, Aura. trend it up имат нова серия автоматични моливи, със сива опаковка, но не съм ги пробвала.

# 509
Аз харесвам на Катрис автоматичните, но те също нямат много цветове.

От обикновените - на Никс харесвам, а наскоро случайно в едно квартално магазинче се загледах в моливите на Импала. Харесаха ми цветовете и взех един за проба, оказа се доста приятен и сполучлив.

Общи условия

Активация на акаунт