Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 72 752
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
А от този шампоан доволни ли сте?

Преди няколко страници го обсъждахме този шампоан. Имаше доволни сякаш. За мен да не се повтарям: https://bg-mam.ma/p/1525301/46274683

Оттогава пробвах и лилавия за обем, от същата серия. Честно казано, имайки предвид, че е с подобни съставки, действието върху скалпа беше подобно на зеления, но ми се задържа един ден отгоре чиста косата с него спрямо зеления, и по дължините също ми харесва повече как изглежда косъма - има повече плътност спрямо този със зелена ябълка (балсама, който използвах е един и същ и след двата шампоана, та не е от балсам). Като цяло не е кой знае какво, но за цената си е повече от добър избор спрямо други дрогерийни шампоани от този клас.

# 481
  • Light of Zartha
Момичета, здравейте! Преди малко бях в търсене на нов шампоан и случайно видях един останал от плекс серията на балеа и го грабнах. Преди време им се канех, но още ги нямаше. Дали ще се справи с бързо омазняваща се, боядисана коса? В последно време съм с елсев и последните два пъти въобще не ми измива косата, а не ползвам стилизанти. Вие какъв шампоан бихте препоръчали (да не сваля боя, поне не много) и да става за измиване през ден-два?

# 482
плекс ш-нът и б-мът направиха косата ми мека и гладка на пипане, но много разхвърчана на вид - независимо, че слагах и крем, и олио след тях
по-трудно се омазнява косата след тях, но аз по принцип слагам по-хидратиращи и утежняващи косата продукти точно, за да избегна фриза и да постигна някаква подреденост и гладкост

# 483
А от този шампоан доволни ли сте?

Преди няколко страници го обсъждахме този шампоан. Имаше доволни сякаш. За мен да не се повтарям: https://bg-mam.ma/p/1525301/46274683

Оттогава пробвах и лилавия за обем, от същата серия. Честно казано, имайки предвид, че е с подобни съставки, действието върху скалпа беше подобно на зеления, но ми се задържа един ден отгоре чиста косата с него спрямо зеления, и по дължините също ми харесва повече как изглежда косъма - има повече плътност спрямо този със зелена ябълка (балсама, който използвах е един и същ и след двата шампоана, та не е от балсам). Като цяло не е кой знае какво, но за цената си е повече от добър избор спрямо други дрогерийни шампоани от този клас.

След второ ползване на шампоана със зелена ябълка, подкрепям горното мнение с две ръце, мисля че е много добре обяснено действието, и при мен стана така, накратко: добре се справя с омазняването, но косата е малко странна и няма плътност. Ще дам шанс и на този на Алверде и ако не ми хареса, ще се връщам към старите варианти, колкото и да не ми се иска...

# 484
Коя маска за лесно разресване препоръчвате? Косата ми се заплита много и ми трябва маска, която да ползвам като балсам. Спрях се на Linea bio с арган или на Kallos с алое (не знам дали тази я има в Лили/ДМ)
Скрит текст:

# 485
Linea Bio са много добри.

# 486
Аз харесвам сайос. Гъсти и плътни са. Без бялата им обаче. Тя е твърде лека дори за нетретирана коса..

# 487
И аз харесвам доста продукти на Soyoss.

# 488
Момичета днес се сетих че имам спрей Jungle Fever за топлинна защита и разплитане уникален е ,аз съм го забравила нито балеа ,нито друго помога само това ,а моята коса е много дълга и заплетена.Вземете си го и пробвайте 🙂ако искате наистина да има резултат.Jungle fever  са италиански продукти ,дори сега мисля да поръчам и техен шампоан💓🙉

# 489
Salty спреят на балеа пробвали ли сте го? Какво ви е мнението?

# 490
Аз го имам Salty спрея на Балеа. Леко спластява косата, но си върши работата да придаде чупки като от морска вода на косата.   Откъм състав е изчистен спреят, щеше да е супер и ако нямаше толкова силен аромат.

# 491
  • Deutschland
Маските на Агива препоръчвам.
Тази, ако я има още, също :

# 492
Тази ми е най-любима от всички, които съм пробвала. Много лесно се разресвам след нея, с дълга, на кичури коса съм.

# 493
И тази с кокос и алое е хубава, без силикони.

# 494
  • Бургас
Ще пробвам на Tresemme.
Много ми харесват червените шампоан и маска, не знам вече колко опаковки съм изразходила.

Общи условия

Активация на акаунт