RYANAIR - 22

• 46 551
  • 767
  •   2
Отговори
# 720
Lunedi - venerdi значи понеделник до петък, еднакво е.

# 721
Автобусът си е номер 1. https://www.atb.bergamo.it/en
Разцъкайте и вижте разписанието му. Нелогично е да не пътува в петък.
Точно тук гледам. Когато задам спирка от-до и ми дава, че няма резултати.Това ми се показва само за петък. И на мен ми се вижда странно. Ще пробвам от друг браузер.

# 722
На мен спирка от-до въобще нищо не показва, но в разписанието на този сайт от понеделник до петък са в една графа.

# 723
Здравейте, незная дали е коментирано по назад, не успях да изчета всичко.
Как стои преноса на лекарства. Понеже рових из сайта им и  пише че не може да са в чекирания
багаж, почти няма никаква информация. А аз мислих точно 5ам да ги сложа. В ръчния багаж може ли да се качат някои в плик?
П.с пътувам с малко дете и все пак немога да тръгна неподготвена Много благодаря.

# 724
  • София
Всякакви лекарства и в количества нося винаги, поръчват ми ги.
Ако са ампули, детски сироп и друго течно се съобразявам да са до 100 мл и в плик за течности. Не са правили проблем, не са ми искали рецепта, минават си на скенера. Течностите в плик ги показвам.
Да си кажа за прахосмукачката-робот - мина в ръчния багаж на познатите. На проверката за сигурност са я извадили заедно с лаптоп, таблет и няколко телефона. Малко са се подсмихнали служителите.

# 725
Винаги нося лекарства, когато пътувам заради децата. Слагала съм и в ръчния, и в чекирания. Никога не съм имала проблеми. За пръв път чувам, че в чекирания не може. Не съм видяла тази информация. Вие къде я прочетохте? В ръчния шишета, ампули, поставям в плика за течности, опаковките ги нося в чантата.

# 726
Абсолютно разрешени са лекарства в чекирания багаж, но по-добре не ги слагайте там. Понякога багажа се губи, а лекарства човек обикновено носи от нужда, не за кеф, та може да си спестите малко главоболия.

# 727
А декатлонската раница става ли за ръчен багаж?

# 728
Всяка, която отговаря на размерите, става. В Декатлон има огромен избор

# 729
  • Стара Загора
На нас ни предсои пътуване само с ръчен багаж и първото място, на което проверихме за раници, беше сайта на Декатлон - не намерихме подходяща раница. Четох, че някои пътуват с декатлонска от 20 литра (каквато имам) с размери 47 х 25 х 14 см., претъпкана до горе, но аз лично не желая проблеми по летищата при енветуална проверка. Разбира се раницата може да е с по-големи размери и да не се изпълва изцяло и при евентуална проверка да може да се смачка за да влезе в ограничителя. Масово пътуват с по-големи, но всеки сам си решава. 

# 730
На нас ни предсои пътуване само с ръчен багаж и първото място, на което проверихме за раници, беше сайта на Декатлон - не намерихме подходяща раница. Четох, че някои пътуват с декатлонска от 20 литра (каквато имам) с размери 47 х 25 х 14 см., претъпкана до горе, но аз лично не желая проблеми по летищата при енветуална проверка. Разбира се раницата може да е с по-големи размери и да не се изпълва и зцяло и при евентуална проверка да може да се смачка за да влезе в ограничителя. Масово пътуват с по-големи, но всеки сам си решава. 
Точно за нея питам,аз няма да я тъпча

# 731
  • Стара Загора
Сигурно ще може при евентуална проверка да се посмачка малко гърбът, нали е по-твърд, самата раница е по-висока със 7 см.

# 732
Ние специално взехме по-малка раница от Декатлон, за да се впише в размерите при евентуална проверка.

https://www.decathlon.bg/p/325104-157732_ranitsa-za-prehodi-nh15 … -litra-sinya.html

На летището обаче никой не проверяваше размерите. Имаше хора с двойно по-големи раници за ръчен багаж. Не знам в какви ситуации проверяват размерите и какво се случва, ако не отговарят.

# 733
Плащаш такса за свръхбагаж....например 70 евро ...не съм сигурна за сумата..пише я в сайта, а може и на първа страница тук да я има

# 734
Ясно, аз не бих рискувала, но на летището доста хора имаше с раници, които не отговаряха на размерите.

Общи условия

Активация на акаунт