Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 246
  • 775
  •   1
Отговори
# 480
Да, има шанс кръвният да е положителен. По-напред писах за моя близка, която след отрицателен уринарен се оказа бременна с близнаци, доказано на другия ден от кръвния тест.
Благодаря Simple Smile Дано и при мен да е така. Simple Smile

# 481
Velki би ли споделила в коя клиника и при кой доктор си?

# 482
Velki би ли споделила в коя клиника и при кой доктор си?

В Надежда съм, при д-р Чапанова. Simple Smile

# 483
Поли, съжалявам, дано нещата се развият благополучно!

# 484
Дами а случва ли ви се 5 минути след поставяне на клексан или прегнил (тъй като не съм сигурна от кое е точно) да имате световъртеж, газове и болки в стомаха? Като не са всеки път и трите неща, но все по нещо има!

# 485
Polly, много съжалявам. Кураж!❤️

# 486
Момичета, оказва се че ниското ЧХГ в началото при мен си е било индикация за проблем. "Точката" в матката, която беше видял докторът е спряла да се развива, за сметка на това се оказва, че ЧХГ продължава стремглаво да расте, защото др ембрион е отишъл в лявата тръба ( дясната е премахната вече след извънматочна след инсеминация септември месец). Болки нямам, утре ще пускам пак ЧХГ. Разочарованието ми е безкрайно и не мога да повярвам що за лош късмет е това.

Polly_90, безкрайно съжалявам Sad Дано, дано да могат да запазят тръбата! Ох, боже, уж всичко правим, изследваме, чакаме и защо така се получава?!? Сили, много сили ти трябват сега, ще се наредят нещата, вярвам го!

# 487
Поли кураж момиче! Вярвай че най-доброто предстои. Една виртуална прегръдка. Бъди силна,колкото и да не искаш и да нямаш сили. Живота понякога е суров.😥

# 488
Момичета, и при мен всичко приключи Sad В 6:45 се събудих - кръв, слуз...имам само леко напрежение, но нито болки, нито спазми...и рев, много рев...

# 489
Момичета, и при мен всичко приключи Sad В 6:45 се събудих - кръв, слуз...имам само леко напрежение, но нито болки, нито спазми...и рев, много рев...

Привет, много ли е кръвта и светла ли е? На кой ден си след трансфер? Ако имаш възможност отиди на лекар или се чуй с твоя. :/
Стискам палци да има шанс да не е приключило.

# 490
Sivleto111, да много е обилна и много светла, алена кръв. Това какво подсказва? Писах на лекарката, чакам да каже какво да правя, че съм в друг град, дали тук да търся някой да ме погледне. 22-ри ден съм след трансфер, беше на 17.02. /петък/, но аз съм почти сигурна, че го изхвърлих. Първоначално имаше толкова слуз и като разглеждах по-подробно опипах по-твърда част, в която направо си видях ембриончето... Sob

# 491
Sivleto111, да много е обилна и много светла, алена кръв. Това какво подсказва? Писах на лекарката, чакам да каже какво да правя, че съм в друг град, дали тук да търся някой да ме погледне. 22-ри ден съм след трансфер, беше на 17.02. /петък/, но аз съм почти сигурна, че го изхвърлих. Първоначално имаше толкова слуз и като разглеждах по-подробно опипах по-твърда част, в която направо си видях ембриончето... Sob

Казвали са ми, че изкървяването може да е заради хематом и не е задължително да е приключило всичко. Най-добре е да те види лекар. Стискам палци да имаш късмет и да не е приключило Sad

# 492
Нека някои гинеколог от вашия град ви види. Не всяко извървяване значи,че всичко е приключила с бремнноста. Без преглед няма как да знаете. А това дали е било ембриона винаги ми е странно как момичетата го различавате?☹

# 493
Милото, може и да съм се психясала и внушила, но нали вече в 4-5 седмица си е голямо около половин сантиметър, би трябвало да се вижда...както и да е, лекарката ми увеличи дуфастона на 3х2, както и но-шпа-то и на 15.03. ще съм при нея. Ще видя утре дали тук ще мога да се вредя при някой лекар, а ако стане по-обилно /не че сега не е/ може и до спешното да отида...мислех, че ще ми спре лекарствата, това на мен си ми изглежда и усеща като цикъл.

# 494
Белокоска, едва ли си видяла ембриончето. По-скоро е съсирече. Едно от момичетата, с което бяхме на трансфер също беше прокървила със съсиреци. После се засякохме на преглед за установяване на сърдечна дейност - всичко си беше наред, преди това ми каза, че била на някаква терапия (сигурно прогестерон и т.н)

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 09:45 от Celeste_10

Общи условия

Активация на акаунт