Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 250
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Съжалявам Velki за неуспеха 😞! Чела съм, че до 12 г. с. неуспеха се дължи на генетични и хромизомни аномалии, но пък казваш, че сте правили ПИД и е ок. След 12 г. с. проблемите са имунологични. Не знам дали си изследвала уреаплазма, микоплазма, хламидия, НК клетки,щитовидна жлеза, хормони(не само женските). И съответно другия проблем, както е писала Милото е матката. И според мен смени лекаря. Друг лекар, може да погледне нещата от друг аспект. И да обърне внимание, на неща, които са ви убягнали сега.

# 466
Момичета, ембрионите бяха 10 два не бяха читави и съответно изобщо не ги ползваме, но другите са ок. При предходният опит, изследвахме абортният материал и там нищо не излезе, направо се чувствам като в някакъв омагьосан кръг. Може би сте прави, че е време за смяна на лекаря, за съжаление на тази докторка и имам толкова много доверие, от самото начало сме я тоя труден път заедно, не знам дали ще успея с такава лекота да се доверя на друг. Пък и дори да се случи, какво се случва с ембрионите, които са замразени в тази клиника - губят ли се, прехвърлят ли се, ако да как ?

# 467
Аз съм прехвърляла ембриони от една клиника в друга. Казвате в новата клиника, че искате да прехвърлите ембриони при тях, попълвате документи и те се свързват със старата клиника и си уреждат транспорта. В старата  клиника също ми искаха да попълня декларации, че ще бъдат трансферирани ембриони.

# 468
Велки, аз бих се насочила в Турция, очевидно въпреки добрите си намерения лекарката не успява да намери решение в този случай. Аз имам 6 опита в Бг неуспешни, стимулирани и на ЕЦ и две деца след успехи в Турция.
Момичета, ембрионите бяха 10 два не бяха читави и съответно изобщо не ги ползваме, но другите са ок. При предходният опит, изследвахме абортният материал и там нищо не излезе, направо се чувствам като в някакъв омагьосан кръг. Може би сте прави, че е време за смяна на лекаря, за съжаление на тази докторка и имам толкова много доверие, от самото начало сме я тоя труден път заедно, не знам дали ще успея с такава лекота да се доверя на друг. Пък и дори да се случи, какво се случва с ембрионите, които са замразени в тази клиника - губят ли се, прехвърлят ли се, ако да как ?

# 469
  • София
Хмм, малко странен въпрос.. Снощи сънувах, че с мъжа ми се готвим да правим секс, стана ми едно такова много хубаво, отидохме в другата стая, но бяхме прекъснати и се събудих средно доволна 😃, но имах болка вляво нещо между боцкане и режещо усещане за секунди. Сигурна съм, че болката ме събуди, но си заспах де. Каква пък беше тази болка? 🙄

# 470
Леле, аз също имах на няколко пъти розови сънища и се събуждах с напрежение ниско в корема, докато си чаках датата на теста след трансфер и тестът беше положителен. Дано и при теб е така!

# 471
Аз предната вечер се събудих от изтръпване в цялото тяло, все едно ме удари ток. Даже стигнах до лек оргазъм. Без да съм сънувала каквото и да е. Просто се случи. Не знам. Явно е от хормоните. Никога преди не ми се бе случвало.

# 472
  • София
Леле, аз също имах на няколко пъти розови сънища и се събуждах с напрежение ниско в корема, докато си чаках датата на теста след трансфер и тестът беше положителен. Дано и при теб е така!
Дано, дано всичко е наред. 🙏

# 473
Да се включа със странен въпрос!
Може ли по време на стимулация, ембрионите да се спускат от силен напън?!
Със запечен корем съм и днес много се напъвах безрезултатно. После се шашнах дали не съм направила гаф..... От напъните, чак ме заболя корема.

# 474
  • София
Да се включа със странен въпрос!
Може ли по време на стимулация, ембрионите да се спускат от силен напън?!
Със запечен корем съм и днес много се напъвах безрезултатно. После се шашнах дали не съм направила гаф..... От напъните, чак ме заболя корема.
Вземете свещички Eva Q от аптеката и без повече напъни. Не мисля, че има негативни последици, стига да не е повтарящо се. 🤗

# 475
Благодаря! Със сигурност няма да се повтори, но се притесних. След тези напъни съм със болки в левия яйчник, а фоликулите са точно в ляво- в десния яйчник няма нищо Cry .
Вземете свещички Eva Q от аптеката и без повече напъни. Не мисля, че има негативни последици, стига да не е повтарящо се. 🤗

# 476
  • София
Благодаря! Със сигурност няма да се повтори, но се притесних. След тези напъни съм със болки в левия яйчник, а фоликулите са точно в ляво- в десния яйчник няма нищо Cry .

Ще отшуми, въпрос на време. Wink Случвало ми се е след напъни да ме болят яйчниците. Не се притеснявайте! Relaxed

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 08:26 от NadezhdaML

# 477
Момичета, оказва се че ниското ЧХГ в началото при мен си е било индикация за проблем. "Точката" в матката, която беше видял докторът е спряла да се развива, за сметка на това се оказва, че ЧХГ продължава стремглаво да расте, защото др ембрион е отишъл в лявата тръба ( дясната е премахната вече след извънматочна след инсеминация септември месец). Болки нямам, утре ще пускам пак ЧХГ. Разочарованието ми е безкрайно и не мога да повярвам що за лош късмет е това.

# 478
Здравейте,
Чела съм не веднъж коментарите, но до сега не съм се включвала. Преди да споделя на кратко моя опит, пожелавам успех на всички. Simple Smile Flowers Cherries

На 1.03. Следобед направихме трансфер на 2бр. 5 дневни ембриона, които са изследвани генетично и казаха, че са много хубави.
Това ми е 2-ри трансфер и на миналия на 10ти ден имах две черти (за съжаление в 6 г.с. приключи всичко), та в тази връзка реших от любопитство да правя уринарен тест от 6ти ден до днес (10ти) и да видя в кой момент ще покаже 2 черти. За съжаление за сега няма положителен резултат, но утре ще направя кръвен и ще видя какво е положението.
Преди този трансфер правихме два месеца лечение на матката, след това биопсия, за да видим дали лечението е повлияло ( резултатът е ок) и ми сложиха така нареченото "лепило" от взета кръв (в момента не се сещам как се казваше). Правили сме и генетични изследвания на нас, имунология, хормони, витамин Д, Б, Желязо.... каквото беше нужно. Simple Smile
И силно се надявам всичко да е наред.

И при двата трансфера изпитвам само придърпване/лек дискомфорт ниско долу/централно (в матката), а не в яйчниците, както преди цикъл. От 2-3 дни ми се появи и акне по челото. Не са гнойни, а само леки подутинки...не знам нормално ли е. Нямам никакви други симптоми.

При първия трансфер имах запек и ми препоръчаха Ева Q свещички, които са подходящи и за бременни и така се избягва напъване.

След като уринарният беше отрицателен днес, мислите ли, че има шанс утре на кръвния да са ок нещата? Много ми е странно, че при първия трансфер върнахме 1 ембрион, който не беше изследван и нищо допълнително не бяхме правили и на 10ти ден имаше 2 ярки черти...а сега с 2 проверени, лечение и какво ли не...все още няма резултат.

# 479
Да, има шанс кръвният да е положителен. По-напред писах за моя близка, която след отрицателен уринарен се оказа бременна с близнаци, доказано на другия ден от кръвния тест.

Общи условия

Активация на акаунт