Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 351
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря! Ще го пусна задължително! ❤
Цвети, тихичко честито! Добре е за 8 ден. Бих повторила след 48 часа, пусни и прогестерон тогава.

# 91
Супер е Simple Smile и успех до финал.Чак се чудя дали да чакам до 8ми ден (както си бях наумила) или да отида още утре на 7ми да проверя и аз Simple Smile

Цитат на: Flower8990 link=topic=1525368.msg46042494#msg460424[b
[/b]94 date=1676984500]
Здравейте, борбени момичета! Осми ден след замразен трансфер. Как ви се струва резултата?

# 92
Аз бях решила да правя тест в Петък, което е 11 ден, обаче снощи изпитах някакво много странно неразположение сякаш имах температура, а нямах. Сетих се да измеря базалната и беше 37.3. Прочетох, че може да е от прогестороновия препарат и си легнах. В 4.30ч тази сутрин станах до тоалетна и пак ми беше едно такова шантаво, сякаш имам температура. На мишница нямах, но базалната продължаваше да е над 37 и реших, че не мога да чакам повече. Полежавам ви късмет и стискам палци за положителен резултат! ❤❤❤❤
Супер е Simple Smile и успех до финал.Чак се чудя дали да чакам до 8ми ден (както си бях наумила) или да отида още утре на 7ми да проверя и аз Simple Smile

Цитат на: Flower8990 link=topic=1525368.msg46042494#msg460424[b
[/b]94 date=1676984500]
Здравейте, борбени момичета! Осми ден след замразен трансфер. Как ви се струва резултата?

# 93
Здравейте, момичета, търся мнение, за да се подготвя за най-лошото.
На 9 ден след трансфера ЧХГ - 18.8
На 12 ден след трансфера ЧХГ - 25.48

Официалният ден на теста ми е 23, та при всички положения ще пусна и тогава.

Защо се повишава, а в същото време е толкова бавно ?
Моля ви някой, ако може да даде идея какво се случва 😔

Ясно ми е, че бременност вероятно няма, но какво е тогава ..

# 94
  • София/Севлиево
Може би биохимична,но не отписвай всичко докато не излезе теста на 23-ти

# 95
Здравейте момичета. След замразен трансфер на 5 дневен ембрион, направен в Турция съм . На 10 ден ЧХГ ми беше 140. За съжаление не можах да повторя след 2 дни. Живея в Германия и тук няма лаборатории, само при гинеколога си правиш изследвания и след положителния тест отказа да повтори. Даже и дълго време уговарях за ми направят теста, защото ми даваха час за след още 3 седмици.
Резултата ми се струва доста нисък, да не говорим че 2 дена след това имах много силни болки в кръста в дясно (като бъбречна криза) и корема ниско долу в дясно. Продължиха няколко часа. На другия ден и минималните симптоми които имах изчезнаха. Продължавам лекарствата изписани от инвитро клиниката и чакам ревливо да отида на преглед след 2 седмици, да видя изобщо има ли нещо.

# 96
Здравейте момичета. След замразен трансфер на 5 дневен ембрион, направен в Турция съм . На 10 ден ЧХГ ми беше 140. За съжаление не можах да повторя след 2 дни. Живея в Германия и тук няма лаборатории, само при гинеколога си правиш изследвания и след положителния тест отказа да повтори. Даже и дълго време уговарях за ми направят теста, защото ми даваха час за след още 3 седмици.
Резултата ми се струва доста нисък, да не говорим че 2 дена след това имах много силни болки в кръста в дясно (като бъбречна криза) и корема ниско долу в дясно. Продължиха няколко часа. На другия ден и минималните симптоми които имах изчезнаха. Продължавам лекарствата изписани от инвитро клиниката и чакам ревливо да отида на преглед след 2 седмици, да видя изобщо има ли нещо.

Здравей ,аз на 9 ден след трансфер също на 5 дневен ембрион имах резултат 42,така че твоят е супер и според мен си е положителен.Успех 🙏

# 97
Maya, резултатът ти е супер. Няма място за притеснение. Когато имах резултат като твоя в Бг, въобще не ме караха да си правя тест пак, направп си ме извикаха ба преглед след 1 седмица. Спокойна бъди и пожелавав всичко да е наред оттук насетне.

# 98
Maya, ок е резултатът ти. За всякакви такива болки може да пиеш но шпа, 3 пъти на ден по 1 или 2. Ако няма там, нека ти пуснат приятели от България. Не е хубаво да те боли или да контрахира матката.

# 99
Благодаря ви момичета за подкрепата.

# 100
  • Варна
Maya, няма ли как да посетиш частна лаборатория и там да си пуснеш ЧХГ за да го проследиш. Знам за какво говориш, защито и аз живея в чужбина. Проследяване на лигавица и пускане на кръвни изследвания в конкретни дни, не е никак лесно, както в България. Резултатите излизаха при мен на следващия ден. В събота дори и частна клиника не работи. Надявам се всичко да е наред при теб . Късмет!

# 101
Момичета, пред няколко теми се обсъждаха тук безвредни бои за коса. Може ли някоя да  сподели пак най-най-безвредните или дори ако използеате къна, от която сте доволни и оск безвредна (че то никога не се знае кое точно е безвредно). Благодаря ви и пожрлавам на всички успех! 🍀

# 102
Аз минах през Cultivators, Hennafox и последно сложих Radico за последната година. Честно казано Радико нищо не ми покри, но при първото нанасяне сложих разни масла (черен кимион и кокосово), стоях 3 часа, а при второто пък седях максимум час. Култиваторс нямам тук и не ми се плащат доставки, сигурно ще си остана на хенафокс, което си е къна де. Други "натурални" био бои не съм слагала. Старая се и аз да махна химията, много ми падаше от всичките хормонални промени, с всички трансфери и пременопауза. В момента определено косата ми се чувства добре 😄

# 103
  • София/Севлиево
Аз откакто забременях преди 2 години точно 2 пъти съм се боядисвала,купувам си безамонячна боя и туй то.Добре че нямам много бели коси,че на тъмният ми цвят щеше доста да личи.

# 104
Момичета, уж ми е 3ти трансфер, изчела съм хиляди коментари, знам че не трябва да се бърза и бам днес на 7ми ден от трансфер на три пет дневни си пуснах ЧХГ и се вкарах в нов филм. Резултатът този път не е нула, но е само 8,7. Единствения път, когато видях ЧХГ над 0 беше при извънматочна бременност след инсе и тогава тръгна с много ниска стойност, която доведе до лош резултат. След 2 дни ще пусна пак. Дано този път стигнем до желания резултат.

Общи условия

Активация на акаунт