Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 477
  • 775
  •   1
Отговори
# 165
Както ти казах не е по учебник, но не значи че няма да в е Ок всичко! Късмет, Поли!

# 166
Believe123Ембрионите, които върнахме са 3бр на 5 дни

Sunlight Благодаря за куража!

Момичета, на 7ми ден от трансфер на 5дневни бях с ниския резултат на ЧХГ 8.7. Днес 9ти ден  ЧХГ е 27.68. В една лаборатория са правени. Вдига се, но май пак остава доста нисък за 9ти ден?

Коклко на брой емриони са ?

# 167
Polly_90 , успех Simple Smile

Момичета на 3 дневни ембриони - 2 бр кога най-рано сте се тествали и ви е отчело ?

# 168
  • Бургас

Момичета на 3 дневни ембриони - 2 бр кога най-рано сте се тествали и ви е отчело ?

На 6 ден след трансфер резултата беше 33. Бяха се хванали двете

# 169

Най-рано по-добре се тествай на 10 ти ден да не си причиняваш главоболия с ниско или никакво чхг.

# 170
  • Бургас
Аз вчера отидох и се тествах бях на 8 ден след трансфер на две тридневни, но отчете само 1,52. Сега утре пак ще ходя и силно се надявам да е било късна имплантация и вече да се види по-висока стойност. Стиснала съм всички палци. Утре като мине, ще ви пиша резултата. Честно казано вчера като го видях този нисък резултат и получих микро инфаркт направо. То, заради това не трябва да се тества толкова рано, ама пусто нетърпение…
Кога ви беше трансфера на вас? Моят беше на 15.02

# 171
има ли някой от тоя форум който е забременял с ембрион с фрагментации?

# 172
Аз да се запиша от днешен ЗЕТ, 2 бр 5 дневни, хубаво съм се нагласила да се тествам на 10ти ден, но имам изписан Прегнил подкожно, през ден...как влияеше той на ЧХГ стойностите? Имам някакви спомени, но пусто забравила съм!

# 173
Аз да се запиша от днешен ЗЕТ, 2 бр 5 дневни, хубаво съм се нагласила да се тествам на 10ти ден, но имам изписан Прегнил подкожно, през ден...как влияеше той на ЧХГ стойностите? Имам някакви спомени, но пусто забравила съм!

Някъде прочетох, че максимум 5 единици разлика дава, т.е. ако ти е двуцифрено няма да е от прегнила. При предишния ми опит резултата с него ми беше 4.1. При другите два неуспешни беше 0.29 и 0.10.

# 174

Аз си слагах Прегнил през ден, резултата беше 3.49 на 9ти ден и съответно 3.40 на 11 ден. Така, че не влияе чак толкова много. Реално при мен нямаше изобщо имплантация.

# 175
  • Бургас
Момичета, колко горе долу трябва да бъде прогестерона след трансфер докато чакаме теста и вече след положителен тест за какви стойности е хубаво да се гонят?

# 176
Тук може да погледнеш ориентировъчна таблица. Аз от нея сравнявам.

https://minikar.ru/bg/doma-uyutno/progesteron-pri-beremennosti-n … oneniya-ot-normy/

Момичета, колко горе долу трябва да бъде прогестерона след трансфер докато чакаме теста и вече след положителен тест за какви стойности е хубаво да се гонят?

# 177
Здравейте, момичета! И аз да се разпиша тук. За сега само седях и кротко си ви четях, но дойде и моят момент да споделя. Имам един неуспешен трансфер - в смисъл бременност имаше, но приключи в 12та седмица по медицински причини. Тогава беше 1 тридневно ембрионче, като на 8 ден си направих пиклив тест и излезе с бледа втора черта, но пък нямах никакви симптоми. После на 10ти ден кръвен и така.
Сегашния ми опит е с 2 замразени 5 дневни. На 16ти ми ги върнаха и утре трябва да си правя кръвен. Вчера си направих отново пиклив и отново излезе с втора бледа черта. Зарадвах се много, но днес сутринта в тоалетната видях една огромна тъмно кафява капка. Хич не ми се иска да си мисля, че нещата не са ок ама… много ме е страх.

# 178
Кафяво е нали...не се плаши!
Отиди направи кръвен тест, а ако искаш сподели снимката на теста;)
Успех !

# 179
Здравейте, момичета! И аз да се разпиша тук. За сега само седях и кротко си ви четях, но дойде и моят момент да споделя. Имам един неуспешен трансфер - в смисъл бременност имаше, но приключи в 12та седмица по медицински причини. Тогава беше 1 тридневно ембрионче, като на 8 ден си направих пиклив тест и излезе с бледа втора черта, но пък нямах никакви симптоми. После на 10ти ден кръвен и така.
Сегашния ми опит е с 2 замразени 5 дневни. На 16ти ми ги върнаха и утре трябва да си правя кръвен. Вчера си направих отново пиклив и отново излезе с втора бледа черта. Зарадвах се много, но днес сутринта в тоалетната видях една огромна тъмно кафява капка. Хич не ми се иска да си мисля, че нещата не са ок ама… много ме е страх.
Не се филмирайте. Кафявата кръв не е притеснителка.Стискам ви палци всичко да е наред☺Ако е удобно да попитам каква беше причината за аборта по медицински причини?

Общи условия

Активация на акаунт