Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 305
  • 775
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря, shanties, много успокоитешна таблица. Тези, на които аз попаднах са с доста по-големи стойности и диапазони.

# 421
Здравейте на всички и честит празник 🌷
Аз съм нова😏на 02.03 имах трансфер на 1 замразен и 1 фреш бластоцист на 5 дена,днес ми е 6-ти ден и ме притеснява че от вчера гърдите ми започват да се успокояват,а преди това бяха силно напрегнати,стомахът си го чувствах подут,а сега е спокоен и някак си празен(или поне така го усещам),апетитът ми също някак си намаля .Казаха ми да си направя тест на 10-ден,с тези симптоми съм объркана и не знам дали да чакам или не.  Някой имал ли е такива странни симптоми и какъв му е резултата след това????

# 422
Момичета, мина прегледът - има плоден сак в матката Simple Smile Както каза докторката: "Точно там, където трябва да бъде." Успокоих се много, че не е извънматочна и няма да ме режат, че с тази първоначална ниска стойност 10 дена си изкарах акъла. Тя и лекарката си го каза сега, че затова ме извикала толкова рано - точно за извънматочна се опасявали. На 24.03. обаче преглед вече да се знае дали е успешен опитът, т.е. ще се чуе ли сърдечна дейност. По-рано нямало смисъл, защото нищо няма да се види/чуе. Та, пак игра на нерви 2 седмици...Не иска повече чхг, ама аз се чудя дали за мен си да не правя и ако се реша на кой ден да пускам. Някой след 14-ти, 18-ти ден пуска ли си? Има ли значение вече на кой ден? Но пък, ако видя, че намаляват стойностите пак ще е някакъв кошмар....

# 423
Момичета, мина прегледът - има плоден сак в матката Simple Smile Както каза докторката: "Точно там, където трябва да бъде." Успокоих се много, че не е извънматочна и няма да ме режат, че с тази първоначална ниска стойност 10 дена си изкарах акъла. Тя и лекарката си го каза сега, че затова ме извикала толкова рано - точно за извънматочна се опасявали. На 24.03. обаче преглед вече да се знае дали е успешен опитът, т.е. ще се чуе ли сърдечна дейност. По-рано нямало смисъл, защото нищо няма да се види/чуе. Та, пак игра на нерви 2 седмици...Не иска повече чхг, ама аз се чудя дали за мен си да не правя и ако се реша на кой ден да пускам. Някой след 14-ти, 18-ти ден пуска ли си? Има ли значение вече на кой ден? Но пък, ако видя, че намаляват стойностите пак ще е някакъв кошмар....

Белокоска, не пускай повече чхг , защото то започва да спира да се удвоява и ще откачиш. Сега вече стойностите на чхг нямат вече никакво значение . Важно е какво се вижда в матката . Вероятно при теб се е случило някакво по-късно имплантиране и за това ти тръгна с ниска стойност , но ето , че всичко е наред

# 424
Белокоска, това са чудесни новини. Звучи доста добре според мен. С теб ни е 2 дни май разликата и се въртим в омагьосания кръг на ЧХГ-тата и ниските му стойности.

Балък при мен също липсва апетит откакто съм с положителни стойности и на 8ми ден някъде имах промяна в гърдите, коят сиг само аз си забелязвам, но както бяха по-твърди и ''тежки'' изведнъж пак си станаха нормални меки после пак наедряха и така Simple Smile

# 425
Белокоска, това са чудесни новини. Звучи доста добре според мен. С теб ни е 2 дни май разликата и се въртим в омагьосания кръг на ЧХГ-тата и ниските му стойности.

Балък при мен също липсва апетит откакто съм с положителни стойности и на 8ми ден някъде имах промяна в гърдите, коят сиг само аз си забелязвам, но както бяха по-твърди и ''тежки'' изведнъж пак си станаха нормални меки после пак наедряха и така Simple Smile

Радвам се за теб Белокиска,Polly_90 стискам палци и за теб,ако след два дена и при теб са положителни резултатите както при Белокоска,значи и аз вървя в правилната посока,успех и до финал момичета🌷🌷🌷

# 426
Честит празник, момичета 💐💐💐 Бъдете здрави, обичани и вдъхновяващи. Включвам се и аз с един тъп въпрос. Тъй като на 9 ден ЧХГ беше 18.8, после на 11 беше 25.1 на 14 - 56.1 16-112.5 и така до ден днешен на 27 ден от трансфера, когато е 1075.1. Бях на преглед на 02.03 и от изследванията стана ясно, че прогестерона ми е 18, заради което ми предписаха инжекции. Днес отново бях на преглед има удебеляване на маточната стена, но не се вижда нищо в или извън матката. Говорейки днес с докторката ме извика в петък, но нейните опасения са за извънматочна. Та въпросът ми е как стои въпроса с този вид бременност? Как се прекратява? С медикаменти, по оперативен път? Всичко в тази насока би ми било полезно, за да се подготвя психически. Това, което каза докторката е, че ако ме заболи корема да отида или тя да ме погледне, а в извънработно време и в спешното. Толкова страшна болка ли да очаквам ? Колко време след такъв вид бременност може да се направи нов опит. За мен това е 4 трансфер. Първи свеж - неуспешен. Втори замразен - неуспешен. Трети замразен - спонтанен аборт в 7 седмица и сега този опит. Самата докторка каза, че иска да помисли малко, защо се получава това, но все пак ще ви бъда благодарна за споделения опит ❤️

# 427
Здравей  Velki!  Моя първи трансфер завърши с извънматочна . Аз живея в Лондон и тук по принцип не се правят кръвни тестове, а само пикливи за установяване на бременност. След моя положителен, буквално на следващия ден започна кошмара. Кървене няколко дни, после спря. Правих няколко теста за да следя дали потъмнява втората чертичка. Пак кървене! И после пак! След поредното такова отидох до спешното и там вече ми направиха кръвен и беше 208. След три седмици ходене по мъките ме викнаха за преглед от клиниката и не видяха нищо в матката. Пратиха ме вкъщи да чакаме, какво и аз не зная. Още на следващия ден бях пак в спешното и ме готвеха за операция, която аз категорично отказах. Бях чела че ако не е високо ЧХГ може да се третира и с инжекция. След 3дни ми я сложиха и на 4я ден си бях вкъщи. После всяка седмица се следи дали пада ЧХГ и когато е под 25 вече е безопасно. Това е моята история, но съм сигурна че ако бях е БГ нямаше да ме оставят 3 седмици да се мъча и даже да не искат да ме прегледат.  Успех ти пожелавам и дано нещата при теб се развият по възможно най-добрия начин!
Честит празник, момичета 💐💐💐 Бъдете здрави, обичани и вдъхновяващи. Включвам се и аз с един тъп въпрос. Тъй като на 9 ден ЧХГ беше 18.8, после на 11 беше 25.1 на 14 - 56.1 16-112.5 и така до ден днешен на 27 ден от трансфера, когато е 1075.1. Бях на преглед на 02.03 и от изследванията стана ясно, че прогестерона ми е 18, заради което ми предписаха инжекции. Днес отново бях на преглед има удебеляване на маточната стена, но не се вижда нищо в или извън матката. Говорейки днес с докторката ме извика в петък, но нейните опасения са за извънматочна. Та въпросът ми е как стои въпроса с този вид бременност? Как се прекратява? С медикаменти, по оперативен път? Всичко в тази насока би ми било полезно, за да се подготвя психически. Това, което каза докторката е, че ако ме заболи корема да отида или тя да ме погледне, а в извънработно време и в спешното. Толкова страшна болка ли да очаквам ? Колко време след такъв вид бременност може да се направи нов опит. За мен това е 4 трансфер. Първи свеж - неуспешен. Втори замразен - неуспешен. Трети замразен - спонтанен аборт в 7 седмица и сега този опит. Самата докторка каза, че иска да помисли малко, защо се получава това, но все пак ще ви бъда благодарна за споделения опит ❤

# 428
Момичета, помагайте! В стимулация съм, но от вчера съм с адски болки в гърлото- едва преглъщам, чак врата ме боли. Със запушен нос съм и силна отпадналост.
Какво мога да пия в моя случай?!

# 429
Момичета, помагайте! В стимулация съм, но от вчера съм с адски болки в гърлото- едва преглъщам, чак врата ме боли. Със запушен нос съм и силна отпадналост.

Пробвай със сок от половин лимон , ч.л домашна ракия , ч.л мед и ч.л сода , забъркваш и изпиваш , може да го пиеш няколко пъти в деня , на мен ме успокои , когато бях и аз в същото положение

# 430
  • Варна
Честит празник момичета! 🍀🌺🍀Преди всичко нека сме живи и здрави. При мен нещата не се развиват надобре след ЗЕТ на две 5 дневни ембриончета. На 8-ми ден кръвния тест за ЧХГ показа 52,на 12 - ти ден 323,на 14-ти ден 686. Но сега в осмата седмица не чухме пулс😟. Викат ме пак в понеделник.Доктора каза да дадем шанс на ембриончето, защото се хвана само едното. Ако и тогава няма развитие, ще ми предпишат лекарства, за да предизвикаме контракции. Бихте ли споделили какво да очаквам с този мисед. Казаха, да си набавя по-дебелички превръзки,течението било повече отколкото при цикъл. Ако може да се нарече течение. Май ще си е кръвоизлив. Притеснено ми е!

# 431
Привет, на мен лекаря ми беше казал, че мога да пия без притеснение парацетамол при нужда. За болките в гърлото може би е добре някакви гаргари да се правят ( опитайте със солена вода ). Може да си объркате и сода с мед за гърлото и против кашлица. Успех и дано почувствате облекчение бързо!

# 432
Честит празник момичета! 🍀🌺🍀Преди всичко нека сме живи и здрави. При мен нещата не се развиват надобре след ЗЕТ на две 5 дневни ембриончета. На 8-ми ден кръвния тест за ЧХГ показа 52,на 12 - ти ден 323,на 14-ти ден 686. Но сега в осмата седмица не чухме пулс😟. Викат ме пак в понеделник.Доктора каза да дадем шанс на ембриончето, защото се хвана само едното. Ако и тогава няма развитие, ще ми предпишат лекарства, за да предизвикаме контракции. Бихте ли споделили какво да очаквам с този мисед. Казаха, да си набавя по-дебелички превръзки,течението било повече отколкото при цикъл. Ако може да се нарече течение. Май ще си е кръвоизлив. Притеснено ми е!

Здравей, mama 06 при мен течението беше по-силно първите часове, докато организма ми изхвърли плода, между второто и третото хапче, до тогава бяха и страшните болки, направо не можех да стана от леглото.
След това всичко си беше като при нормален цикъл, отне ми единствено малко повече време да се изчистя около 10-15 дни.
Пробвахме на следващ цикъл, но за съжаление май ще е извънматочна, като цяло лекарката ми препоръча този метод като по щадящ за мен самата, пък и за в бъдещ период.
Надявам се в понеделник да чуете сърчице и да не се налага да минаваш през това ❤️

# 433
Здравейте, момичета !
Моля тези от вас , които са били по фонда и които вече са минали едно ин витро нека споделят какво е било заплащането за втори опит ? Как протичат нещата от отпусната сума от фонда ? При втори опит какво доплащахте ?

# 434
Здравейте, момичета !
Моля тези от вас , които са били по фонда и които вече са минали едно ин витро нека споделят какво е било заплащането за втори опит ? Как протичат нещата от отпусната сума от фонда ? При втори опит какво доплащахте ?

Believe123  имате останали замразени ембриони или ще правите стимулация на ново ?
Ако е второто, то се минава по стандартният път за кандидатстване.
Ако обаче имате замразени ембриони и вече сте правили един ЗЕТ по фонда, то освен прегледите си платихме размразяването, връщането на ембрионите (около 500 лв.) в клиниката, в която съм аз. По мое желание имаше и лепило (около 150 лв.)

Общи условия

Активация на акаунт