Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 198
  • 775
  •   1
Отговори
# 555

Това какво означава,че няма налична бременност???
В Рамус съм пускала изследването.

За съжаление , да .
Дори е нямало опит за имплантация ….

# 556

Да, теста е отрицателен за съжаление.  На кой ден е правен?

# 557

Да, теста е отрицателен за съжаление.  На кой ден е правен?

11ден

# 558
  • Варна
Благодаря ви момичета, за подкрепата! Пожелавам късмет на всички в процедура. А на тези, като мен с провален опит- кураж, сила  и късмет за следващия.

# 559
Добро утро, момичета. Не ми е удобно да пиша на докторката, какво ще ми препоръчате като свещички за запичане?

# 560
Добро утро, момичета. Не ми е удобно да пиша на докторката, какво ще ми препоръчате като свещички за запичане?

Добро утро, на мен ми изписаха Eva Q, но още не съм взимала.

# 561

Добро утро, на мен ми изписаха Eva Q, но още не съм взимала.

Благодаря

# 562
Също така регулярен прием на пробиотици, на мен АГ ми препоръча Биогая, но съм сигурна, че има и други, които са приложими по време на бременност. Аз лично така си реших проблема без свещички, слабителни и т.н.

# 563
Има и едно сладко, хапва се по 1 лъжичка и до 1ч. разхлабва. Потърси в интернет.

# 564
Сиропче - казва се Фруктилакс. Взимам го от so pharmacy

# 565
Мармаладът е противопоказен по време на бременност. Може да предизвика контракции. Има толкова много варианти по време на бременност-от свещичките глицеринови и Еваq, клизма Мелилакс, сиропи Фрутилакс, Дуфалак, Дулкософт.

# 566
  • София
Добро утро, момичета. Утре е и нашият голям ден. За пръв път правим инвитро. В чуденка съм 1 или 2 ембриона да върнем. Според ембрионолога, следва да са 2, но лекарят предлага 1. Ембрионите утре ще са на 5 дни. Останалите ще замразим. С висок естрадиол съм, но приемам Естрофем 2х1 и Циклогест 2х1. Какво бихте ме посъветвали.

# 567
Моят първи и единствен за момента траснфер беше с 1 петдневен. Успешен.
Според моя АГ двуполодната бременност е много по-рискова и въпреки, че имам едно дете и нямам някакви здравословни проблеми, категорично отказа да започнем с връщане на 2. Може би заивиси много от качеството на ембрионите. Знам, че при по-лошо качество връщат и по 2, за да се подпомогнат взаимно. Аз бих слушала лекаря си

# 568
Момичета, имам един въпрос. От това което чета май аз съм единствената на която не са й изписал естрофем след трансфер. При предните два  ми изписаха. Този път - не. И си мисля дали да не се обадя на докторката (да не е забравила) или има и други, на които не е изписан естрофем? Благодаря

# 569
И аз бях без естрофем след трансфер. Не знам дали защото съм свеж трансфер. Доверете се на лекаря си. Не всички пием едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт