Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 589
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря от сърце! Flowers Cherry Blossom

# 271
  • Бургас

Сърдечно благодаря
Преводът, просто ни доближава до поредния, дългоочакван петък!    

# 272
LaughingLaughingLaughingLaughing Така е Ифакат ханъм ...всяко нещо си има  край .....и твоята игричка свърши ...
Орхан я пусна на автоматична пералня със студена вода ,без препарат ....щото ЙОК ...така и остана мръсотията ,дори след центрофуга ......Ill

# 273
Мноого хубава серия! Изпипана от началото до края с песента! С перфектна игра от всички! Ами браво!
Аз този път не я гледах онлайн, търпеливо си изчаках българския превод. И имало защо. Simple Smile
Благодарности Лазурит, Галка, Ева, Рени! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 274
Добро утро!
Благодаря на пчелите от все сърце...

Ето и някои нещица от мен.

На спойлери не искам да вярвам докато не видя и както каза вчера една приятелка какъв е тоз интерес още 22 не сме видяли вие мислите за 23-ти епизод

Оставям ви го да ви наблюдава.Тук хем сеир гледа хем и се прави на възмутен.

# 275
Каква буря предизвика Сейран в пряк и преносен смисъл! Буря, от която никой няма да излезе същият.
И, ако за момента Ферит, окрилен от идеята, че действията на съпругата му са продиктувани от сърдечни трепети, търпи и даже наблюдава с интерес промяната в нея и новите порядки, то повечето от останалите замесени се превръщат в опасни врагове в отчаянието си.
Точно, когато СейФер ще започнат да се разкриват повече един за друг, да се сближават..., ще бъдат под истински обстрел на хора, на които не им изнася тази любов.
Пелин е отчаяна, няма какво да губи, а това я превръща в опасна и непредсказуема. И да е имала все още някакви надежди за Ферит, след разговора със Сейран разбра, че вече нищо не е по принуда в техните взаимоотношения.
Ако Ферит го няма и нея я няма, след него е само празнота, любовта и е болест, зависимост... Признанията и са тежки и плашещи. Очаквам всичко от нея.
Ифакат не е в по- различно положение. За 24 часа тя изгуби уважението на Халис ага, влиянието си в имението и благоразположението на любимия мъж, все неща които бяха център на жалкото и съществуване. Тя ще направи всичко възможно, за да премахне Сейран от пътя си. В комбинация със Султан, чийто най- големи страхове да прислужва на Сейран като новата господарка на имението се сбъдват, ги превръща в опасен и непримирим тандем врагове.
Орхан е тотално разклатен и смачкан психически, а завистта на Фуат към малкия брат скоро ще изплува на повърхността, особено когато Ферит спре да седи сврян в ъгъла на офиса, както брутално грозно се изрази татко му.

За пръв път от началото на сериала ми се иска СейФер да се отдадат изцяло един на друг. В този смисъл се надявам кадрите на интимност от фрага да не са заблуда. Мисля, че е време взаимоотношенията им да преминат на друг етап. Привличането, страстта им е по- осезаема от всякога. Нека го изживеят, нека момичето да бъде с момчето, за което говори с ръка на сърцето си. Дали Ферит ще я приеме за даденост след това, не мисля... Мисля че прехвърлихме този период. А, и твърдо вярвам, че Сейран няма да го допусне, защото да си даденост за някого, малко или много зависи и от твоето поведение. Тя не е Пелин и никога няма да бъде.

Насладих се на всяка минута от епизода, така ми липсваха. Благодаря за превода момичета Hug

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 09:57 от Juliya*

# 276
https://twitter.com/urazbulbeni/status/1629889672309530626?s=19

21 >>>>

Това пък вчера го видях още ли снимаме в планината? 🔥❤️
Пък няма снимки забавляваме се четиримата хмм
Още ми е смешно за новия обрат на мъжката версия на нашата Наталия Симеонова - Кубчолай уредил адаша с Чичек Дениз 😂 уж за на адаша айрълък бяха виновни другия адаш и севгилито. Още се смея как не си гледа неговия живот смешник.

# 277
Видях и аз в туитър, че го обсъждат този Мерт колко несериозно било след 4 годишна връзка.

Той си знае 😁

# 278
Ами да го обсъждат и да му се подиграват сега на него, до онзи ден някои пишеха толкова обидни думи за Афра, че била... такава и такава, щото виж ти скарала двамата Мертовци и застанала между тяхното приятелство.

Ей, така ми се иска Афра и Мерт Рамазан да пренесат любовта си и в реала...Heart Eyes

Гледам какви предложения правят феновете в Т- искат СейФер да гледат заедно филм, искат докато шофира Ферит, Сейро да го държи за ръка, искат празнуване на рожден ден на Сейро и Ферит пак да и направи изненада, а за предложенията за секси нощниците няма да коментирам Joy

А как играе това момче... леле, тези очи пресъздават толкова много емоции

# 279
  • София
Сега ще кажа нещо, което няма да се хареса на доста хора в темата, но на моменти аз разбирам дядото. Правил е много грешки, но е градил, има характер, постигнал е, дал е на всички от своето, стремял се е да живее според неговите си порядки. Е как един читав няма в това семейство? Особено мъжете. Няма един с характер и т@пки. Те жените с по-големи т@пки от мъжете. Никой нищо не е създал и надградил. Всеки се заврял в къщата, във фирмата и тихичко чупи комат от сладката баница. Еми ..... дотук се докахара сами, дЕдето да бие по масата и да им казва, че камък върху камък не са сложили. Прав е!

# 280
https://twitter.com/urazbulbeni/status/1629889672309530626?s=19

21 >>>>
Още ми е смешно за новия обрат на мъжката версия на нашата Наталия Симеонова - Кубчолай уредил адаша с Чичек Дениз 😂 уж за на адаша айрълък бяха виновни другия адаш и севгилито. Още се смея как не си гледа неговия живот смешник.

Това сравнение с Наталия Симеонова изби рибата 😁😁😁👍👍👍
Мерт (бившия) го харесвам и ми допадаха като двойка със Афра, но сигурно е мек характер и се влияе от мнението на "приятелите" си. Той да не би да е некадърен да си хване приятелка, че всезнайкото Кубилай го развежда и сгодява, с която той реши!?
Прокрадва ми се мисъл, че може Кубилай да си пада по Афра ( и има за какво) и от безсилие да й повлияе на нея, той прибегна до по-слабото звено във връзката им. Дет' се вика - гроздето е кисело 😀

# 281
Здравейте Благодаря от сърце за така бързия превод И според мен накрая дядото ще се окаже май най -прав за поведението си Трябва здрава ръка в това семейство

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/afra-saracoglu-kases … -katladi-42226026

# 282
  • София
Скрит текст:
Здравейте Благодаря от сърце за така бързия превод
И според мен накрая дядото ще се окаже май най -прав за поведението си Трябва здрава ръка в това семейство
Лошото е, че дядото вижда колко много работа още трябва да свърши, за да остави фирмата и имението на някого от семейството. Градил, стрУвал и накрая син Орхан, снаха Ифакат и първороден внук Фуат. Блъсни единия ......

# 283
Дядото бавно ще изпълни заканите си нали трябва да има и втори сезон Може и правнук да се появи Ако не Казъм с неговите методи може и да му помогне

# 284
  • София
Представете си да си се отказал от доста неща в живота, дори от любимата, да си градил нещо от нулата, да си създал империя, и накрая синът ти да се плаши от сянката си, снахата на големия ти син да е кучка, а да си я изкарал от мизерията, другата снаха- хем я боли, хем я сърби, прави се, че не чува и вижда, единият ти внук не смее да си каже името, а другият не може да си държи дюканя закопчан. Семейство неудачници, където най-малката снаха, се оказва с най-големите т@пки. Не ще блъскаш по масата, а направо по един задвратник ще им удариш за разкош.

Казъм: Да те е страх от тези Корхан. От дядото до внука всички ли са женкари? Satisfied

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 14:06 от missence

Общи условия

Активация на акаунт