Опитвам се да затвърдя някакво обективно мнение, но някак оптимизма ми се руши.
Най-големият ми проблем да повярвам в бъдещата промяната на Ферит към по-добро
са вечната манипулация и лъжите,които използва без капка угризения. Липса на срам и покаяние, когато е съгрешил. За да излезе от ситуацията, той е в състояние да каже всичко, което човекът срещу него иска да чуе. Но не видяхме, че наистина съжалява за нещата, които е направил, че се срамува от тях. С този семеен морал, едва ли, ще знае друго.
Бързо снижават Сейран. Сякаш забраните, ровене в телефона, с недопускането му до себе си и правенето й на детектив, ще го спре.
Той сам трябваше вече да е изтрил Пелин от живота си. Дано видим съществена и истинска промяна в тази насока.
Като цяло епизода беше хубав, красиви моменти на СейФер и дългоочаквано развитие в няколко аспекта.

И без това ги направиха на нищо заради бившето севгили - Мерт, айде няма нужда... Мише, дедето показва резултата, но не и как се е стигнало до този резултат. Запита ли се защо Ферит не е отишъл да говори с него? Не. Въпреки че Ферит на два пъти му каза, че се страхува от неговата реакция. А все пак Феро е любимецът му. Какво остава другите да се престрашат. Да - мъжете в къщата са като склопени, но това е дело на многогодишните усилия от страна на дедето. Той бил направил, той бил построил, той имал пари, те нищо не били направили, той се бил лишил от любовта си заради тях... Ако ще правиш жертви за някого или за някаква цел, това е твое решение и не виждам защо на този някой трябва да втълпяваш от сутрин до вечер, че ти е длъжен с нещо. Това е такава огромна манипулация, че нямам думи. Тази манипулация е съсипала живота на всички в къщата, дори и на самото деде. Хората трябва да оцеляват и за мен изобщо не става въпрос само за пари.

Според слуховете преди секс сцената в 22 епизод ще има още една малка целувка. Също така се посочва, че целувката в сцената в леглото ще бъде по-дълга от сцената на летището, но няма да надхвърли целувката🤫🔞
Ден преди това снимките с участието на Четин Текиндор, Емре и Мерт се състояха в компанията на Корхан. Стрелба(заснемане) в имението днес. По непотвърдена информация вече се снима 24-ти епизод 🎬