Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 601
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Благодаря за превода. Flowers Hibiscus

Опитвам  се да затвърдя някакво обективно мнение, но някак оптимизма ми се руши.
 Най-големият ми проблем да повярвам в  бъдещата промяната на Ферит към по-добро
  са вечната манипулация и лъжите,които използва  без капка угризения. Липса на срам и покаяние, когато е съгрешил. За да излезе от ситуацията, той е в състояние да каже всичко, което човекът срещу него иска да чуе. Но не видяхме, че наистина съжалява за нещата, които е направил, че се срамува от тях.  С този семеен морал, едва ли, ще знае друго.
Бързо снижават Сейран. Сякаш забраните, ровене в телефона, с недопускането му до себе си и правенето й на детектив,  ще го спре.  
Той сам трябваше вече да е изтрил Пелин от живота си. Дано видим съществена и  истинска промяна в тази насока.

Като цяло епизода беше хубав, красиви моменти на СейФер и дългоочаквано развитие в няколко аспекта.
ПС  Тази химия между Афра и Мерт, ще е жалко да остане само  в сериала Joy
Ако ще се загаджват, моля, да е след сериала Expressionless И без това ги направиха на нищо заради бившето севгили - Мерт, айде няма нужда...  

Мише, дедето показва резултата, но не и как се е стигнало до този резултат. Запита ли се защо Ферит не е отишъл да говори с него? Не. Въпреки че Ферит на два пъти му каза, че се страхува от неговата реакция. А все пак Феро е любимецът му. Какво остава другите да се престрашат. Да - мъжете в къщата са като склопени, но това е дело на многогодишните усилия от страна на дедето. Той бил направил, той бил построил, той имал пари, те нищо не били направили, той се бил лишил от любовта си заради тях... Ако ще правиш жертви за някого или за някаква цел, това е твое решение и не виждам защо на този някой трябва да втълпяваш от сутрин до вечер, че ти е длъжен с нещо. Това е такава огромна манипулация, че нямам думи. Тази манипулация е съсипала живота на всички в къщата, дори и на самото деде. Хората трябва да оцеляват и за мен изобщо не става въпрос само за пари.
Дедето ми е черен и нивгаш няма да се избели в моите очи, дори до сиво не знам как би стигал.
На мен на моменти ми е леко симпатичен. Relaxed

Скрит текст:
# yalıçapkını
Според слуховете преди секс сцената в 22 епизод ще има още една малка целувка. Също така се посочва, че целувката в сцената в леглото ще бъде по-дълга от сцената на летището, но няма да надхвърли целувката🤫🔞
Ден преди това снимките с участието на Четин Текиндор, Емре и Мерт се състояха в компанията на Корхан. Стрелба(заснемане) в имението днес. По непотвърдена информация вече се снима 24-ти епизод 🎬
Аз и не очаквам да покажат повече от целувка, дано е читава и гореща. Kiss

# 301
Здравейте, момичета!
Аз в отношението си към Халис ага се ръководя най-вече от Сейран, а тя в изповедта си пред него накрая му каза: "Вземете всичко в свои ръце, иначе ..." Нейното доверие ми е ориентир. Simple Smile

# 302
  • Яко в Матрицата...
Вал, аз не виждам любов към семейството у дедето. Моли се всяка сутрин рано, но нито е смирен, нито е богоязлив, нито е милостив. Както и да е, дедето не е най-приятната тема за мен Joy Той си е изживял живота, други са на дневен ред Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 15:54 от Reni - BG

# 303
Какво изисква ли?
Ами първо изисква Орхан да обича жена за която е оженен на сила- да в романтични сериали става ( нашия някакъв такъв се води) в живота трудно постижимо. Нормално е след 30 години в брак без любов да шаваш на сам на там. Не оправдавам Орхан, само подчертавам. Второ- изисква безпрекословно подчинение, ама лошо ли ти е, зле ли ти е нЕма значение- ще седиш на масата и ще се усмихваш.
За работата също, Орхан до сега не са го давали в офиса, но всяка вечер беше в кабинета и работеше. Освобождавайки трона, не е ли логично друг да седне на него. ( Стана голям проблем, че синът му го бил взел).
Псевдо моралист! Обича Хаатуч, ама иначе направил две деца на друга и обяснява, че след нея само Сейран можела да я наследи...т.е. мноого я е уважавал..🤔. Че как точно обичаш и уважаеаш някой, като 60 години пишеш любовни стихове за старата си любов..?!

Хайде,хайде,какво ли пък толкова изисква от тях Халис бей та да е такова чудовище?
Изисква се  морал,любов към семейството,отговорност,честност и трудолюбие.
Оставил ги беше човекът на мира и какво направиха?
Спят кой с когото му падне,лъжат,мамят,сплетничат,крадат във фирмата,кой,когато иска ходи на работа....
Да изброявам ли още?
Много си е право човекът

# 304
sofia26,много си ми симпатична,
но,понякога не те разбирам добре какво искаш да кажеш
Извини ме!
Човекът иска от семейството си да са порядъчни и почтени хора.
Оказва се,че ги познава много добре,след като им няма уважението

# 305
Пребийте ме с камъни. Ние не обичаме един Човек през живота си. Всички герои го показват. И за всеки имаме свое място. Така и Ферат, Орхан, Халис, жените… другото са приказки за момиченца…

# 306
Предполагам,че при семийство Корханови всички мъже са женкари Joy Включително и дядото..
Кязъм има своите смешни моменти, при Халис също виждам светлина. Но толкова,каквото и да правят няма да възхвалям образите им.
С криворазбрания си морал и действия носят отговорност за живота на останалите.

# 307
sofia26,много си ми симпатична,
но,понякога не те разбирам добре какво искаш да кажеш
Извини ме!
Човекът иска от семейството си да са порядъчни и почтени хора.
Оказва се,че ги познава много добре,след като им няма уважението
Явно имаме различни житейски пътища, успоредни ..без кръстовище ...
 ...Шега ...нищо лично !!!

От показаното до сега ' ииич ама 'ииич не  искам да го кажа ,ама требе ...И какво  излиза ...че Кязъм Антепски с неговите методи  на възпитание  -изтезания е направил от децата си хора отговорни ,израснали ,съзрели за живота ...а стаМбулският  Корхан комуто цял град се кланя живее в една заблуда за постигнато "нещо " в живота .Май е живял напразно ...само материален успех...

Продължавам да чакам СЦ да "публикуват" житие - битие Халисову....

# 308
Само в първа серия се загатна за извънбрачното му дете. после вече ни вопъл, ни стон.

# 309
Интересно ми е  да научим повече за цялата история на дядото. Как са е стекъл живота му. От бедно антепско момче до богат Ага.  За връзката  с жена му и лелята, въобще какъв мъж е бил. За извънбрачното дете и защо не го е припознал, като обичан син. След како е толкова морален и справедлив, каква е причината. Позор пред обществото?  

Знам,че съпругът на Ификат е мъртъв, но щеше да е хубаво да чуем повече за него, какъв е бил , за историята на брака им ...
Как е умрял? Защо не са имали деца?
Разбрахме, че Ификат е била едно бедно и необразовано момиче.  Бързо е забравила от къде е дошла Joy
За Гюлгюн е нейните корени? Асуман един път спомена техните, а защо никога не идват на вечеря?  Не бяха до  нея в болницата. 

Знам,че това е минало, но цялата картинка в имението е вследствие на него.
За мен лично всички тези неща търсят отговори, за да разбера  и опозная героите.

# 310
  • Яко в Матрицата...

Продължават да излизат снимки зад кадър от фотосесията Heart Eyes

# 311
Халис не е бил бедно антепско момче. Бил си е ага с корени, по-ага от семейство Шанлъ, както каза на Кязъм.

# 312
Това го разбрах,но доколкото схванах парити и богатството  ги е натрупал сам. Не са му наследство. Confused

# 313
Богати са били, от знатен род. Халис вероятно е умножил богатството, но не е изцяло негова заслугата.

# 314

Общи условия

Активация на акаунт