Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 817
  • 622
  •   1
Отговори
# 330
  • Далечният изток
Дай да разгледаме някой нюанс. Примерно да хванем 3ките, 5ците, 6ците и 7ците.

Колко двойки познаваш, където жената е 3ка, а мъжът 7ца или обратното.

Пак на външен вид ли оценяваш? И пак по твоите субективни критерии...
Нямам идея, не мога да давам оценки аз.
Кой когото си е харесал, харесал, не е моя работа аз да определям дали някоя е достатъчно красива за мъжа си и обратното. Пък и не ме интересува.

# 331
Футболеро, ти как определяш себе си и жена си?Колко точки?

# 332
  • Пловдив
А за мъже 10-ки с жени, които биха оценили с по-ниска оценка - например Пиърс Броснан и жена му.

# 333
  • София
Илон Мъск ми е ужас. Ледени тръпки ме побиват от него.
Бекъм го обичам. Стига ми че е на една дата с онова ...теле.
Вин Дизел ми е не.
За оценъчните системи - учителка съм и не ги обичам. 😴

# 334
Ами да, именно, че зависи кой гледа. Така се променя оценката според субективните разбирания за привлекателност. То иначе всички щяха да харесват едни и същи десет човека, а останалите милиарди щяхме да си седим самотни.

# 335
  • France
А за мъже 10-ки с жени, които биха оценили с по-ниска оценка - например Пиърс Броснан и жена му.
Но явно си се обичат. От 20 години са заедно.
Между другото, с годините всички се свличаме все по-надолу в класацията.

# 336
Отказвам да давам оценка на хора, които не познавам и дори не съм виждала лично.
Всъщност сме ги виждали. Ти май си пропуснала.

# 337
  • France
Мислех, че говорим за ТВ звезди?

# 338
О... Извинявай. Аз мислех, че говорим за съфорумците.

# 339
Мен ми интересно следното.

Рокстар : сложи моля те на една скала :

Илон Мъск ми е ужас. Ледени тръпки ме побиват от него.
Бекъм го обичам. Стига ми че е на една дата с онова ...теле.
Вин Дизел ми е не.

и твоя мъж.

Примерно : 1) мъжът ми - 10; 2) Бекъм - 9; 3) Мъск - 2; 4) Дизел - 1.

Мая : Ами да, именно, че зависи кой гледа. Така се променя оценката според субективните разбирания за привлекателност. То иначе всички щяха да харесват едни и същи десет човека, а останалите милиарди щяхме да си седим самотни.

Не си права. Не седим самотни. Тва е като пирамида. 99 % харесват да речем (моля да не се хващате за конкретния пример - това е просто хипотетично) - Скалата. Но скалата не може да е с 1 милиард жени. Съответно Скалата спи там с топ мацките, които той се кефи. След това тези за които не остава от 10ките, те падат надолу и почват да си избират от 9ките. 90 % от всички ни харесват 9ките. Но и те не са достатъчни за всики.

И накрая така се получава, че ти ако си 5чка си тръгваш с някоя 5чка. Рационализираш си избора, казваш, че той е по-як от Брад Пит и Скалата и тръгваш да си защитаваш избора в БГ мама.

# 340
  • София
Всъщност въобще никаква оценка не мога да дам на мъж, който е някакъв екранен образ.
Едва на 4 очи ми става ясно 2 ли е, 6 ли е, 10 ли е.

# 341
Всъщност въобще никаква оценка не мога да дам на мъж, който е някакъв екранен образ.
Едва на 4 очи ми става ясно 2 ли е, 6 ли е, 10 ли е.

ДОбре - дай моля те оценки на тримата мъже, в които си била най-влюбена в живота си.

# 342
  • France
Прояснете ми само нещо - влизате в бар и почват да ви мигат едни цифри над главите на хората там? И според вашите точки си правите избора?

# 343
Но явно си се обичат. От 20 години са заедно.
Между другото, с годините всички се свличаме все по-надолу в класацията.
Именно затова ги дадох за пример.
То е ясно, че никой тук не е вече на 25, но когато сме били сме избирали и са ни избирали.

Елон Мъск е отвратителен просто като изказвания, отношение към жените и оттам и външността му е отвратителна. Същият типаж като онзи Андрю Тейт.Бррр са такива мъже, ако и всички пари на света да имат.

Общо взето и Ван Дизел и Стейтъм са ми анти симпатични на външен вид.

# 344
Прояснете ми само нещо - влизате в бар и почват да ви мигат едни цифри над главите на хората там? И според вашите точки си правите избора?

Не, инстинктивно е. Но след това сме достатъчно интелигентни и като седнем на спокойствие и размислим да оценим ситуацията и света.

Общи условия

Активация на акаунт