Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 717
  • 622
  •   1
Отговори
# 540
Няма проблем мъжът да изкарва по-малко. Но той самият започва да се насмита и свива. Освен ако не е мъж-аксесоар.
Няма за теб, но за нея явно има. Не помня точно цялата клюка, но нещо такова беше: тя е доста близка с комшията и като си говорили се похвалила, че на новата позиция изкарвала 3500 лева и бъдещият й мъж трябвало да изкарва поне 5000 лева, иначе "да нямало тя да го храни". И той като подметнал това пред приятеля си, оня се отказал да го запознават с нея.

# 541
Само аз ли искам моята да изкарва повече от мен, ама няма деа...

# 542
Ами добре. Значи мъжът, ако не е мързелив, се очаква да се стреми да изкарва колкото нея, за да й се хареса. Пак казвам: а защо??
Ако обичаш, историята беше съвсем друга. Не дали е длъжен, а защо се е отказал. Варианрите за отговор не са безкрайно множество и да, най-вероятният е, че е комплексар.

# 543
Е, с последното уточнение излезе съвсем друго. Не че мъжът се е уплашил, а че жената е поставила финансова летва. Е, жалко

# 544
Ами добре. Значи мъжът, ако не е мързелив, се очаква да се стреми да изкарва колкото нея, за да й се хареса. Пак казвам: а защо??
Ако обичаш, историята беше съвсем друга. Не дали е длъжен, а защо се е отказал. Варианрите за отговор не са безкрайно множество и да, най-вероятният е, че е комплексар.

Аз точно това коментирам. Не виждам нищо комплексарско да се откажеш, ако си наясно, че срещата ще е загуба на време. И не разбирам как така ще искаш да се издигаш до нечие ниво, вместо просто да минеш нататък.

# 545
  • Далечният изток
Явно и това не може, иначе нямаше да е сам. Сериозно, винаги съм била на мнение, че самотни, без връзки, без семейство на 40+, не е по собствено желание... Не обобщавам разбира се, може да има единици, които не желаят. Така мисля...

Това някоя феминистка ако го прочете.....
Мъже и жени.

Аз точно това коментирам. Не виждам нищо комплексарско да се откажеш, ако си наясно, че срещата ще е загуба на време. И не разбирам как така ще искаш да се издигаш до нечие ниво, вместо просто да минеш нататък.
В такъв случай, да разбира се, ще се откаже.

# 546
От едно ниво нагоре качването е по-лесно. На този човек и 3500 са му недостижими в момента и затова се е отказал.

# 547
Скрит текст:
Щях да кажа същото като Futbolero_B, ама той ме изпревари.
Когато имаш добри качества по-трудно се намира партньор просто защото повечето хора, които срещаш, не ти отговарят на нивото. Има разлика между това ти да не искаш никого и теб да не те искат.
Ако ти не искаш никой не е изобщо проблем. Ама май е проблем за тези, които не искаш. Въобще винаги ми е било странно това съжаление и подценяване на вечно обвързаните към тези, които са сами. С изключение на тези, на които никога никой не им обръща внимание, сериозно ли си мислите, че красавицата/красавецът не е сам по желание? Или е някакво успокоение, че вас някой ви е "взел", а тях не ги "взимат", защото нещо им има.
Нека бъдем обективни, ако мъжът е красив, умен и 1.90  (явно е важно) все ще се намери някоя, която и да е. Ама явно не иска да е която и да е.
Разликата е че жените не щат да са сами без значение нещата които се плямпат тук, докато мъжете стига да получават достатъчно секс (макар че и това писва след време), нямат проблем с това, дори всъщност биха искали да е така, то нали и заради това жените  непрекъснато се оплакват от това, че мъжете били повърхностни и търсели само секс, а не искали обвързване, па не мога да се сетя и за един мъж, дето да се е оплакал, че жената търси само секс, а не ще обвързване (е може и да има такива де Smile ). Но проблема на старите моми е, че психиката им се изменя и те самите вече не са способни на връзка и дори и да се появи някой ок за връзка (щот за всяка се появява), ще го изпуснат заради собствените си комплекси. Simple Smile

Значи ако мъж е сам, той така иска. Ако е жена е сама, никой мъж не я иска. Обаче около мен (извън форума) картинката е по-различна. Много необвързани мъже си имат майки да ги обгрижват, иначе сами трудно биха се справили.
И не, не се изменя психиката на "старите моми". Въпрос на навик е. Ако дълго време живееш по определен начин, трудно ще свикнеш с различен, нормално е. Независимо дали си бил с някого и останеш сам, или обратното.

# 548
Само едно не разбрах, какво смятат мамите:

А) че не трябвало да се отказва да я сваля
Б) че не трябвало да се отказва да я сваля, ама първо трябвало да стигне 5 бона

Няма лошо жената да изкара повече пари.

Но, има един проблем, който трябва и двамата да са много зрели и над нещата, за да не се провали връзката.

Когато жената изкарва повече, тя няма как да си храни инстинктивното желание за хипергамия. Защото един вид мъжът й е под нея. Ако той почне да се юркада изкарва повече, но не защото автентично го желае, а само за да й се докаже - става още по-лошо. И тук има два варианта - лесен и труден. Лесният е това да е много кратко стечение на обстоятелствата и без той да се натяга специално заради нея, бързо да я изпревари по заплата. Трудният е да са толкова осъзнати и зрели, че тя да успее да си храни хипергамията през други неща или изобщо да не се цели към хипергамия. Сами разбирате, че това е трудно и затова това е трудния начин.

А при толкова свободни жени, за чий му е да си го набива точно с тази.

# 549
Аз искам мъжа да изкарва повече пари от мен. Искам да съм слаба и беззащитна.
Не ми се получава, но що пък да не си помечтая.

# 550

Знам бе базилче. Ти също като жена искаш алфа и се целиш към хипергамия, нормално. Всички нормални цени са така. Природа.

# 551
Кралската стража не са алфи, само кралят е.

# 552
Е, ай ся. Искам и съм ги имала – не меля с тях. Мойта алфа е по-голяма от тяхната алфа.
И това не е хвалба. Тъжнее.

# 553
  • София
Обичам мъже, които обичат предизвикателствата.

# 554
  • France
Хич не ти и трябва.

Общи условия

Активация на акаунт