Астрология - 23 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 37 776
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря още веднъж! Изтрих ги ,понеже го кръстих Am I pregnant, но без интервал и стана неграмотно Grinning ето я картата в оригинал Simple Smile

# 346
В такъв случай, след като виждам данните, часови управител на хорара е бенефикът Юпитер.
Меркурий управлява и Фортуна, не само Асцендента, той заедно с Юпитер и Лунния възел е в един от благоприятните домове и са в терма на Венера (също бенефик).

# 347

Добре,  в случая не бяха ли налице промяна в обстоятелствата?

Не съм запозната с казуса, не следя всички дискусии.
Някакъв хорар е имало, но не разбрах при какви обстоятелства е бил зададен. Повторен въпрос ли е имало?

Катеричка, аз не пиша само тук (тук по-рядко вземам участие) и нямам ангажименти само във форума. Все нещо може и да съм пропуснала във вашите дискусии.
Да, имаше нов въпрос, за ново събитие. Бях бързо изтрита и затова не си успяла да прочетеш въпроса ми, а също поздравленията ми към съфорумката. Много се зарадвах, че е отишла на изпита, въпреки негативната прогноза. Че не се е повлияла, а е положила личен труд и воля. Което е от изключително значение за развитието ни и усъвърженстването ни като духовни същества. Както и да е.
Няма значение. Hug
Така или иначе, съм сигурна, че случилото се, макар на пръв поглед и дребнавост,  е полезно за спасението ми. Нищо няма случайно. Simple Smile

# 348
В хорарната астрология нещата са 50/50, тя затова клони към дивинация. Да, правила има, но те не сработват еднакво при всички случаи. Това вече е изкуство, кой как ще го разтълкува. Виждала съм и друг път хорарни карти, които при очевидни указания за негативен развой са давали положителен резултат накрая. Защо – и аз се чудя. Но, да, обикновено така сработват хорари, които предполагат по-голям процент свободна воля, като се пита за изпити, тестове. Там, където повече сме зависими от други хора и чужди решения, негативните указания винаги сработват по-отчетливо.

# 349
Sotis, благодаря много за чудесното обяснение! Признателна съм! Flowers Rose
Свободната воля е ключова, заедно с Божията воля, нали?

# 350
  • София
В кои градуси се приема,че Луната е без курс?

# 351
  • SF
Няма определен градус. Луната е без курс, когато до напускане на знака, в който се намира, няма да направи  аспект с планета или Слънце.

# 352
Привет пак от мен. След вчерашния хорар за бременност, мога ли да пусна солара ми за тази година,който има желание да ми каже две изречения.... Много ми е интересно,че зачеването е станало на рождения ми ден. Единствено тази тема ме интересува, нищо друго. Дали се вижда успешна бременност и раждане.. има някои неща,които като чета в Интернет ме стряскат,но може и да не е така..не мога да се отпусна, вчера се навивах да бъда спокойна,но ето днес вече филмът започва...

Пс. Нали правилно съм направила картата? За 8 май 2023 соларна година..

# 353
Здравейте, според Вас как се тълкува в соларната карта съвпад на Северен Лунен Възел с натален Северен Лунен Възел? Благодаря.

# 354
  • в 1001-та нощ
В солар не се "тълкува" това. Аспектът е възрастов.

# 355
Привет пак от мен. След вчерашния хорар за бременност, мога ли да пусна солара ми за тази година,който има желание да ми каже две изречения.... Много ми е интересно,че зачеването е станало на рождения ми ден. Единствено тази тема ме интересува, нищо друго. Дали се вижда успешна бременност и раждане.. има някои неща,които като чета в Интернет ме стряскат,но може и да не е така..не мога да се отпусна, вчера се навивах да бъда спокойна,но ето днес вече филмът започва...

Картата е без данни, така че няма как да се прецени бременността ви, по точно нищо не може да се прогнозира... За да се направи прогноза е нужно да се построят няколко карти. Мисля, че много пъти тук е писано..... И също така е доста трудоемко.

# 356

SatisfiedИнтересно! Мислех, че ако една жена е бременна, е редно да се обърне към гинеколог, а не към астролог.
Не се заигравай с безполезни занимания- солари, хорари и други подобни. Smile

# 357
Извинете ме за невежеството!
Направи ми впечатление следното нещо!
В наталната ми карта 7ми дом е между Овен и Риби.Мъжът ми е зодия Риби! Бившият ми беше Овен.
Седми дом в картата  на мм е в знаците между Рак и Лъв! Аз съм зодия Рак и с Луна в Лъв!
Как може да го тълкувам?Такова съвпадение......не е истина!

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 13:27 от *ĤĚŇĂ*

# 358
Най-хубавите синастрични положения са именно Слънце или Луна на партньора да попадат в твой пети или седми дом.
При мен е по същия начин - негова луна съвпад с куспидата на моя 7 дом, негово Слънце попада в мой 5 дом. От друга страна, моето Слънце попада в неговия 7 дом, а моята Луна в неговия 5 дом.

# 359
Greene да разбирам ли,че сме късметлии? 😁
А за кармична връзка какво трябва да гледам?

Общи условия

Активация на акаунт