Астрология - 23 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 35 516
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Maria, зарежи Сатурн , Луната и прочие. Ако ти е интересен младежа пиши си пък ако излезе нещо по-сериозно добре дошло ако не здраве да е. Разбирам любопитството ти но като човек със скромни познания само се убъркваш, казвам го от опит. Можеш да се консултираш и с астролог докато се учиш ти самата. Също ти препоръчвам ако имаш време да прегледаш старите теми, полезни са и със сигурност може да ти се изяснят доста неща. Успех с човек. Simple Smile

# 106
Луната е без курс, подминала е аспекта с Венера, т.е няма развитие, в близко бъдеще нещата остават каквито са. Това, че е в знак Дева и трети дом, показва твоето намерение за комуникация, да пишеш, говориш. Но няма да има смисъл, човекът е безразличен. Имала ли си връзка с него, защото последния аспект е именно тригонът с Венера?

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 19:13 от Greene

# 107
Луната е без курс, подминала е аспекта с Венера, т.е няма развитие, в близко бъдеще нещата остават каквито са. Това, че е в знак Дева и трети дом, показва твоето намерение за комуникация, да пишеш, говориш. Но няма да има смисъл, човекът е безразличен. Имала ли си връзка с него, защото последния аспект е именно тригонът с Венера?
Не, връзка не, струваше ми се, че имаше симпатии взаимно.  Точно както и мислех за луната, моите желания за комуникация, а като добавим и асцендент рак- емоционално инвестирам, но май само аз. Благодаря Ви 😊

# 108
Според вас може ли даден аспект,който е активен април и май ( Плутон - луна) първо да "даде" нещо ,а после да го вземе ? Няма логика,но реших да питам.

# 109
  • SF
Това по транзити ли?

# 110
Да,по транзити Плутон опозиция Луна

# 111
  • SF
Ами... транзит на Плутон продължава около 2 г. и половина.
Кои домове управляват Луната и Плутон? Луна и Плутон имат ли аспект в наталната карта?
Може да дава и да взима, но транзитът е бавен. Плутон ще направи аспект към Луната 3 пъти. Трябва да ти видя картата. Така не мога да гадая. Освен това е много важно дали  в момента по прогресии и по дирекции Плутон и Луна са "активни" (предполагам, че да).

# 112
Виждам,че сега е активен аспекта по транзити до май- юни даже. После ще е декември. Мисълта ми е може ли април да даде,а май да вземе ?

# 113
Плутон май по-скоро взема, отколкото да дава.
Всъщност ще ти даде, ако си склонна на трансформация.

# 114
  • SF
Виждам,че сега е активен аспекта по транзити до май- юни даже. После ще е декември. Мисълта ми е може ли април да даде,а май да вземе ?

Аз не ти разбирам въпроса. Какво значи сега да даде, а после да вземе? Нещо материално ли да ти даде?
Нямам представа какво може да ти даде - нещо като кредит ли  си представяш или възнамеряваш да вземеш - сега дава, после връщаш?
Пак ти казвам, че това е много дълъг транзит. Не работи на точни дати. Ако през май е точният аспект, той вече е  в орбис. Аспектът вече работи. Ако имаш повече вода в картата, може и още по-рано да си го усетила.

# 115
Аз имам следния въпрос: Плутон като смени знака, влезе сега във Водолей първи градус, стои до юни, после ще се върне в Козирог. И когато 2024та влезе пак във Водолей, пак ли влиза в първия му градус, т.е. за хороскоп с Водолей в първи градус два пъти ли го живеем този транзит или не? Не знам дали се изразих ясно.

# 116
Здравейте! От извесно време намирам астрологията за много интересна и се радвам, че намерих темата в този сайт.
Не знам дали въпросът ми е за тук ако не е се извинявам - направиха ми хорар на въпрос и отговора за жалост не беше положителен. Чудя се дали има възможност (например при вземане на някакво решение) да се "противодейства" на хорара и да се смени съотвено изхода от ситуацията или това е  анализ който е 100% верен и не може да се очаква промяна?
Малко съм в отчаяна ситуация и търся може би отчаяни мерки.

# 117
Ако хорарът не дава еднозначен отговор и предполага по-нататъшна промяна в обстоятелствата, може да не е така категоричен. Зависи и от това в какъв времеви хоризонт е бил зададен въпросът. Отговорът е валиден в този времеви прозорец. Има хорари с указания за по-нататъшна промяна в обстоятелствата. Хорарът, като всеки друг астрологичен метод, има своите ограничения. Никой астрологичен метод не дава 100% гаранция, в това число и прогностиката. Има ситуации, в които Висшите сили, поради едни или други причини, не позволяват на човека да знае какъв ще е изходът, затова не му се подава ясна информация, може и хорарната карта да излезе объркана, да не може да се разчете. Но за това си има правила и условия, които се знаят и се спазват от астролога – може ли да се разчете или не.

# 118
  • SF
Аз имам следния въпрос: Плутон като смени знака, влезе сега във Водолей първи градус, стои до юни, после ще се върне в Козирог. И когато 2024та влезе пак във Водолей, пак ли влиза в първия му градус, т.е. за хороскоп с Водолей в първи градус два пъти ли го живеем този транзит или не? Не знам дали се изразих ясно.

Общо 3 пъти ще премине през първи градус на Водолей. Дано да му изживеете и трите преминавания. Simple Smile Шегувам се.

# 119

И аз се вдъхнових да попитам какви чувства изпитва даден човек към мен, малко смесени сигнали получавам, а ми е интересно, макар да не целя връзка. Първо, Слънце, управител на Асц в точен съвпад на МЦ и в тригон с Луната ми говори за положителни чувства, Юпитер говори ли за по-голямо Его в случая според вас? Луната в квадрат с Нептун - нещо премълчано може би? Или пък показва, че всичко е плод на моето въображение? Вие какво виждате, наистина ми е важно вашето мнение, защото аз съм много пристрастна към ситуацията. А, да, и Асц въпреки, че не е до 3-ти градус, прави ли все пак картата нерадикална?

Общи условия

Активация на акаунт