Отговори
# 645
Използвам мед като подсладител на всички топли напитки, включително кафето.🍀🍀🍀

# 646
Филия с масло и мед.
Обожавам!

# 647
Много обичам мед ,меденките са ми любимите сладки и разбира се тази рецепта:
Бомба за имунитета:
Мед 1 кафена чаша ,голяма шепа счукани орехи,половин изстискан лимон,хапва се по една супена лъжица сутрин на гладно от малки и големи.

# 648
Обичам филийки с мед и масло. Чай с мед и меденки.

# 649
  • на Мелмак
Мед...
В чая
На филия
В шоколадови бисквити
Меденки
Палачинки
Иии просто така - само мед
Вариации с ядки
Маринати
Simple Smile

# 650
  • София
Обичам да хапвам меда директно с лъжичка, но само когато не е течен, а захаросан. Иначе го хапвам намазан върху бисквитка, или върху палачинка в комбинация със сирене. Обичам и само сирене, обилно полято с мед. Любим десерт ми е кисело мляко подсладено с мед. А мед с някакви ядки - орехи или бадеми, също ми е любимо. Но за съжаление е прекалено калорично.

# 651
Билков чай с мед и лимон. Палачинки с мед и ситно счукани орехи. Смес от ситно нарязан лимон, настърган джинджифил и мед по лъжичка сутрин.

# 652
Медът е любимия ми пробиотик и имуностимулант. През зимата у дома консумираме мед с пчелно млечице и пчелен прашец за подсилване на имунитета. Любим десерт ми е мед с тахан и банан. Обичам да си пия и кафето с мед.

# 653
Аз много обичам мед и го използвам мнго често за подслаждане не само на чай, но и на кафе. Често правя комбинацията мед и орехи за междинно хапване. Любима рецепта ми е палачинки с мед и сирене.

# 654
В семейството ни  се употребява мед целогодишно и количествата, които отиват са сериозни.  Класиката - чай се пие само с мед, палачинки с меди много други.

# 655
  • София
Любимо приложение на меда е върху палачинки, и със сиренце отстрани. ☺
Това също е и любимо хапване, но любима рецепта ми е френската селска торта с боровинки.

# 656
Любимото ми приложение на меда е в кафе и чай. Захар изобщо не използвам за напитки. Само мед. Рецепта конкретно за сутрешното ми капучино ми е затоплено мляко, кафе от капсула, 1 лъжичка мед и аз си слагам и колаген. Става много вкусно.

Имахме абонамент към Истински мед и сме много доволни от меда. Мислим да го подновим, само да си доизядем.

# 657
Здравейте, искам да споделя приложението на меда в нашето семейство. Когато децата бяха малки, вече са мъже на 23 и 18 г. често им приготвях мед с идиот(джинджифил на прах),пакетче към 100 гр. мед., за кашлица и засилване на имунитета. Може да се ползва и от възрастни. Много бях доволна. Сега приготвям меденки, меден сладкиш.

# 658
Ежедневно консумирам чай с мед и лимон. Обичам го и на филийка с фастъчено масло или с палачинки и гофрети.

# 659
В чая всяка сутрин си го хапваме

Общи условия

Активация на акаунт