Отговори
# 660
Любимото приложение на меда е върху палачинка. Точно в момента похапвам Grinning

# 661
подслаждаме чая.

# 662
Любимо приложение на меда за мен е в марината за месо - за крилца или ребърца. Иначе го хапване на всичко, закуски, сладкиши, директно от буркана..

# 663
Използвам мед ежедневно, за подслаждане на чай. Използвам и за направа на любими сладки -меденки. Рецепта: 3 яйца, 1 чаша кисело мляко, половин чаша олио, бакпулвер, захар 1 чаша и половина, брашно 2 чаши и орехи. Да ви е сладко!

# 664
Ежедневно използвам мед в кафето с мляко, но любимото ми приложение е върху препечена филия с масло.

# 665
За мен основното приложение на меда е за ядене. Обожавам го на филийки с масло.
Като имуностимулант може с лимон и ядки.

# 666
Използвала съм мед с орехи и лимон за имунитета.
За меденки, използвам го за маска за лице също така.
В палачинки със сирене също.

# 667
Бонбони приготвени от пълнозърнест тахан, мед, счукани орехи или бадеми, фурми и кокосови стърготини за овалване - ЛЮБИМИ И ЗДРАВОСЛОВНИ!

# 668
Правя десерти с мед, за децата последно приготвих чия с ядково мляко и мед ❤️ Облизаха купичките ☺️

# 669
Вкъщи приемаме мед с куркума за повишаване на имунитета. Обожавам банан, полят с мед. А в сладкарството го използвам най-често за меденки или блатовете на Френска селска торта.

# 670
Любимо на нашето семейство е цедено кисело мляко с мед и орехи.Дъщеря ми и съпруга ми пият кафето с мед.

# 671
Използвам мед ежедневно, за подслаждане  в кафето. Обичам да го хапвам на палачинки или пържени филийки.

# 672
Обожавам го на филийка с масло, както и с пържени филии и мекици.

# 673
В чай, с палачинки, скраб за тяло, маска за лице.

# 674
Обожавам филийка с мед и масло. ☺ Освен това го използвам в приготвянето на десерти - придава невероятен вкус.

Общи условия

Активация на акаунт