С какво ви дразнят свекървите? – 144

• 33 727
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Свекърва ми и майка ми са ни носили само неща, които знаят, че обичаме, че даже са ни ги готвили ей така специално да ни ги донесат. Без повод.

# 526
Аз лично предпочитам да си изпържа едни яйца, ако съм толкова уморена, пред това някой да ми готви или да ям буркани. Не ям много неща и трудно някой да ми сготви по вкуса. Писала съм и тук голям проблем имах с тея буркани, ей така като Шери, ми се тикаха по торбите и се чудих какво после да ги правя.

# 527
Свекърва ми и майка ми са ни носили само неща, които знаят, че обичаме, че даже са ни ги готвили ей така специално да ни ги донесат. Без повод.

Това е.

# 528

Това е.
Именно.
Сега е отделен въпроса дали те са полезни и дали е хубаво да ги хапваме и сега, но това е вече е наша преценка.

# 529
  Като готвят неща, които обичаме и специално за нас е много, много мило. Благо сготвено врати отваря.

# 530
 Като готвят неща, които обичаме и специално за нас е много, много мило. Благо сготвено врати отваря.
И обратното е също вярно - като готвят такива, които не обичаме/не ни е позволено да ядем за тези, които имаме воля да се храним здравословно и с мисъл какъв пример даваме на децата си.

П.П. K.A.G. всеки си решава как да си прекарва времето и в кой форум да пише. Темата е с какво ви дразнят свекървите, а не е тема в защита на онеправданите свекърви/оплакване на свекърви от снахите им, ама май все повече се превръща в такава, предвид масовите подобни коментари, жалко.

# 531
  • София
Каква е връзката между миенето на спанака и собствеността на апартамента?

# 532
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Каква е връзката между миенето на спанака и собствеността на апартамента?
Логично, като живееш в апартамента на свека, ще миеш даровете ( спанака ) Wink

# 533
  • София
Ама и синът живее в апартамента на свекървата.
Питам, защото живеем в мой апартамент, да знам това от какви дейности ме освобождава.

# 534
Казах ви аз,че е безнадежно.Угода няма и от двете страни.Свекървите да хващат в ръка коктейл с чадърче,а снахите да си готвят или не-както искат.

# 535
Да,да.Представям си като свекървата започне да си пие коктейли какво оплюване ще настане.

# 536
Ами то без това не е спряло,поне да се раздвижи темата и да се върнем в старите по-забавни времена.

# 537
Моята не пие. Ама аз съм ви казвала, че съм я канила с бейлис (имах случайно вкъщи) и тя една чашка цяла вечер я целува.

Иначе приветствам да няма компот и спанак, а да дойде, да й сипя едно вино и да си говорим. Ама не става.

Вие много се хванахте за спанака. А той е само пролетта. Ама компота и сладкото са в другото време.

Апартаментът в крайна сметка е на мм от мн отдавна. Аз живея там, заради мъжа си, не заради свекърва си.

# 538
  • France
Свекървите да хващат в ръка коктейл с чадърче,а снахите да си готвят или не-както искат.
Това е идеалният вариант. Не знам защо не се получава по-често.

# 539
Свекървите да хващат в ръка коктейл с чадърче,а снахите да си готвят или не-както искат.
Това е идеалният вариант. Не знам защо не се получава по-често.
E, как защо, защото едната все трябва да доказва на другата, че е майсторът на черпака и всичко сготвено от нея е най-вкусното в цялата галактика.

Общи условия

Активация на акаунт