С какво ви дразнят свекървите? – 144

• 33 646
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
И смятате закуската с 10 яйца за здравословна?Flushed
Този син явно не е станал 100 кила от здравословно хранене. Няма да е зле да измие спанака . И той става с яйца .

# 571
Този син явно не е станал 100 кила от здравословно хранене. Няма да е зле да измие спанака . И той става с яйца .

Мхм. Отворете някой фитнес канал и вижте колко калории трябва да приема трениращ мъж. Сметнете макросите и пак елате да поговорим. Яйцата не са цели, а са белтъците.

# 572
Фитнесдиетите и фитнесът  нямат много общо със здравословния живот . Прочетете статистиката за продължителността на живота на културистите . Манджата с чушките и сиренето, и спанакът е определено по-балансирана и здравословна, че и по-вкусна от 10-те белтъка.

# 573
  • France
Няма да е лошо мъжът на Шери да си пусне един холестерол. Ей така, за всеки случай.
Фитнес каналите се правят от едни "разбирачи", ум да ти зайде.

# 574

Мхм. Отворете някой фитнес канал и вижте колко калории трябва да приема трениращ мъж. Сметнете макросите и пак елате да поговорим. Яйцата не са цели, а са белтъците.
Тук не съм съгласна въобще.
Няма как с такива количества да се храни здравословно. Дори и да е културист.

Не познавах въобще свекърите когато се сгодихме и оженим-  живеехме заедно почти 3 години преди това. Запознах се с тях буквално дни преди сватбата. Женя се за мъжа, не за родата му Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 14:38 от Анонимен

# 575
Тя Шери е внушила на нм, че е дебел и го е подложила на диета за инсулинова резистетнтност, от която той няма нужда, освен , ако изследванията не го доказват. Не я оправдавам свекървата, че изпраща непоискани компоти и сладка, и аз не ям по здравословни причини подобни. Но за здрав, трениращ мъж, не зная да носят вреда. Че и работи нощем. Та сигурно си го жали майка му. Не виждам нищо лошо в това при двама мързели, които поръчат храна, да им изпраща понакога.Тя нали готовата храна е точно за хора с ИР , колкото и Шери да твърди, че са на стиктен режим, такова " животно" , с нея, няма.
Та всичко е ала - бала. Пожелавам и да си роди бебчето и пак да пише в темата, че да видим колко ще затруднява тогава миенето на спанак 😜

# 576
Забелязвам, че в темата представите за здравословна храна малко 😉 варират в зависимост от доставчика... Ако са свекърите или (оле, Боже) свекървата - то е ни-ни, винаги е само и единствена вредна 🤣
Щом и домашните телета, прасета, млечни и троскот са по-вредни от купешките, какво още да си говорим!

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 14:59 от птица

# 577
За храна няма да говоря, но завидях на Марулета за няколкото вида манголд.

# 578
Представяте ли си с бурканите да тръгнете по етажите да предлагате на съседите, както беше казано по-нагоре. Като глашатай "Айдееее на бурканите, който разбира тук се спира" 😃😃😃 Оправихте ми настроението.
Типично се хванахте само за раздаването на съседите, а аз дадох още 5 примера какво може да се направи с тази храна, включително да я хвърлите, а може и демонстративно да кажете на свекървата - хвърлихме я, не ядем баници и се развалиха.
И всъщност почти всеки има съседи, които ще се зарадват на домашно сладко, баница или спанак. Аз имах възрастна съседка, с която си разменяхме храна от време на време. Ако вие нямате и един човек, на който да изпратите храна, проблемът си е ваш.
И между другото съм снаха, не свекърва.

# 579
Веднага ви сменям темата! 🤣 Отишъл мм при майка му да я види, обаче не бил на кеф човека и тя се филмирала и той не й казал причина, няма навика да споделя, особено с нея, тъй като е голяма паника и от всичко се тресе.Очаква винаги най-лошото и ако я питаш на нейното семейство най-лошите неща се случват, както и да е.Познайте виновника за неговото настроение според нея ???? 🤣 И той си тръгнал нашия и тя почва да се вайка как така, защо, какво е станало, че сина й не е на кеф.... И решава, че аз съм причината.Звъннала на майка ми, която живее в друг град и почнала да й обяснява, че имаме проблеми, че най-вероятно сме и пред раздяла.Как да постъпили, какво да направят.Моята майка й казала, че до колкото знае си живеем много добре и нямаме проблеми по между си,че нищо не съм споделила за някакъв проблем вкъщи.Ама милата ми свекърва няма да звънне на мен, да ме попита има ли нещо, а на цялата рода ще звънне.🥴 А истината е, че мм си има проблеми в работата и от там цупенето му.

# 580
Ох, тайс, свекърва ли си, не знам ама те бива! Мм не е подложен на режим за ир. Ама с компот и филия със сладко не се отслабва. Мм е с наднормено тегло, но е здрав. Аз съм тая с ир.

Домашни телета и прасета не ми се пращат. Това не съм го написала никъде. Пращано ми е прясно мляко, домашно, което купуват от съсед.

Храна не искам да ми се праща. На 30 г все мога да преценя кога ми се готви и кога ми се поръчва. Въобще непоисканата помощ не е помощ.

Той мм ако искаше да тъпче сладка и подобни, не съм ги скрила. В шкафа са и не ги инвентаризирам. Ама си стоят.

# 581
  • София
Само да кажа, че още чакам ММ да изяде един Черноморец от мама, донесен на Коледа, мисля, че писах за това. Веднъж подметнах, че ще ги хвърлям и...ги премести един рафт по-надолу, аха да ги започне, само дето не е свалил целофана...Ще почакам до Петровден Simple Smile

За моята се сещам, че явно е опявала на ММ колко ниска е пенсията й, той спомена нещо. Обаче същевременно "тя не си готви, нали е сама", купувала си от Била. Ще й паднат ръцете да си направи нещо, а може и да замрази, ако е повече. Да кажеш, че е млада и има по-приятни занимания, ама човек на 76 без приятели... Иначе сипе клишета как готвела с любов и каква страшна кулинарка била. Така и не се научила да прави палачинки, нали трябва докторат за това...ММ им пържеше понякога, като отиде на село
Баща ми също е сам, но той е обучен и си готви доста неща, и то не заради липса на пари.

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 16:05 от Cuckoo

# 582
Скрит текст:
Веднага ви сменям темата! 🤣 Отишъл мм при майка му да я види, обаче не бил на кеф човека и тя се филмирала и той не й казал причина, няма навика да споделя, особено с нея, тъй като е голяма паника и от всичко се тресе.Очаква винаги най-лошото и ако я питаш на нейното семейство най-лошите неща се случват, както и да е.Познайте виновника за неговото настроение според нея ???? 🤣 И той си тръгнал нашия и тя почва да се вайка как така, защо, какво е станало, че сина й не е на кеф.... И решава, че аз съм причината.
Звъннала на майка ми, която живее в друг град и почнала да й обяснява, че имаме проблеми, че най-вероятно сме и пред раздяла.Как да постъпили, какво да направят.
Скрит текст:
Моята майка й казала, че до колкото знае си живеем много добре и нямаме проблеми по между си,че нищо не съм споделила за някакъв проблем вкъщи.Ама милата ми свекърва няма да звънне на мен, да ме попита има ли нещо, а на цялата рода ще звънне.🥴 А истината е, че мм си има проблеми в работата и от там цупенето му.
Това би ме вбесило. Не понасям този другарски съд. Ще звъни на майка ми какво да правят все едно сме си счупили играчките в детската градина.

Допълвам се: Miss Wanderlust, в някои случаи, да, но в повечето се изисква просто дипломатичност, съчувствие, непукизъм и да не правиш от мухата слон.

# 583
Ех, значи не съм единствената с такъв загрижен свекър. Sea, разбирам те прекрасно и съчувствам!

# 584
Обаждането от свекървата към тъщата е просто отвратително. Обаче пак идваме на темата - нацупеният син като си знае стоката, да беше дал някаква формална причина за цупенето си - уморен съм, натоварен съм, имам си грижи в работата. Едва ли майка му е щяла да се обади на шефа да не го товарят Simple Smile Човек като е заобиколен от филмари, просто не им дава поводи за филмиране. Ще кажете - не е длъжен да се обяснява. Факт, не е длъжен. Но заради неговото цупене и мълчание, ето че още сума ти народ е въвлечен в напълно ненужна разправия и обяснения.

Общи условия

Активация на акаунт