С какво ви дразнят свекървите? – 144

• 33 633
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Аз пък се чудя при толкова здравословно хранене и то вероятно от доста години насам, как по ягодите един мъж стига и минава 100-те килограма.
Нали майка му отдавна не се грижи за качеството и количеството на храната.

# 586
Трупа маса, бе 😉
А най-вероятно яде всичко и по много, когато не е под бдителния поглед на съпругата 🤣

А сега сериозно - нощните смени са много вредни за метаболизма и здравето като цяло. Ако и яде по 10 яйца на закуска или тъпче чист протеин от кутийка като повечето запалени фитнес маниаци... ето ти ги и килограмите, и здравословните проблеми!

Подозирам, че следващото поколение снахи мнооого ще одумва своите си свекървите заради "здравословните" ресторантски или купени от топлите витрини храни 😉

# 587
Зависи и колко е висок този 100-килограмов трениращ мъж все пак. При 190см+ няма да е затлъстял, може дори да изглежда слаб.

# 588
  • София
И аз бих откачила.
Ама от друга страна майка ти хубаво е отговорила, че доколкото знае всичко е наред. Пък онази да си мисли каквото си иска,

# 589
Аз също не мога да разбера това звънене и занимаване на майката на снахата от страна на свекъра или свекървата. Човек ще рече, че снахата и нейният мъж са някакви хлапета, които абсурд да се оправят самички и трябва родителите спешно да помагат. Изобщо тази намеса е толкова дразнеща и противна. И трябва мъжът да скръцне със зъби на родителите си друг път да не се бъркат там където не им е работа.

# 590
Grinning Grinning Мале, мале, какви сте значи. ММ е 182. И от около половин година спазваме по-стриктно режима. Той преди си беше с нормално тегло, но качи от безразборно хранене и работа на стол, колкото и да се опитвах да го накарам да яде нормално, не искаше. Тогава компота беше най-малкото нещо. Кола, захар, тъпчене на вредна храна. В един етап готвех само за себе си, не искаше да яде нормална храна. Така качи килограми плюс обездвижване. Беше се вкарал в лош период и аз не успях по никакъв начин да му повлияя. През това време аз тренирах други неща и гледах да си спазвам моето хранене.
Свекърва ми няма общо с желанието на мм да се съсипва, това е решение, което човек сам трябва да направи като си осъзнае къде му е проблема. Аз го разбирам, защото съм минала през подобен етап и въпреки това не успях много да му помогна.
Сега ходим заедно на фитнес и резултати има.

# 591
За храна няма да говоря, но завидях на Марулета за няколкото вида манголд.
  Аз наистина имам и сега.Ако не забравя утре ще го снимам, защото сега като се прибера ще е късно. Миналата година го изкорених, тази не.И нерекъснато има млади листенца.И кейла така, и това имам .

За филмиращата се свекърва  -  майка ми е същата. Оннзи ден звъннала на систъра,тя казала че още е на работа,после ще се чуят. И се почва едно звънене на мен -нещо е станало, сестра тиникога не работи до 18.00ч , вие криете нещо. Аз, 20тина минути преди това се бях чула с племенника, той нищо не каза.Звъня му, той тъкмо излиза . Той,вече сме го разтревожили и него, звъни на баща си,който е командировка. Майка ми що да си види месинджъра,където сестра ми е написала защо работи до по-късно. Доволно й се скарахме и двете после. Но тя си е такава. Винаги най-черното ѝ е в главата.Ние нищо не ѝ казваме вече.

# 592
КакСийка на Чудомир не  е измислица, има типажи ,дето трябва всичко за всеки да разберат.
И си къткат децата до 431 че и след това.
 Помня една майка, разправя" Сине , остави аз да те отсрамя, " за някакво събитие ,новобранска ли беше, не е сватба , и като рецитира, точно една имаше в първата кампания на Марешки, и тази  с " Кой ще ни даде пари".
 Обаче много контактувате , не знам защо, това излиза от писаното. Ние сме в една къща, не сме толкова споделяли. Пак има война, но не е чак толкова на дребно  "интимна" да го кажа.
За споделяне има сестри ,приятелки 2-3 най-много.

# 593
Ужасна жена, тая, дето е звъняла на майката с подозренията си. Не мога да разбера откъде накъде и е скимнало, аз бих заподозряла като по-лошо да не е болен нещо.

Но разбира се, мъжът е виновен - при мама се ходи с широка усмивка на уста и се твърди, че всичко ти е наред. Сега да и се обади да се обяснява.

# 594
Цитат
 За филмиращата се свекърва  -  майка ми е същата....Винаги най-черното ѝ е в главата.
Като бях ученик един ден майка ми ми вика - "Гледам ти бельото вече много се е захабило. Ще те блъсне някой автобус, ще ти се смеят в спешното". Поне да беше избрала кола.

# 595
  • Димитровград
Темата напоследък е всички срещу Шери.
Свекървата на Шери ни се води, ни се кара. Имам такава латерна, ама ми е роднина, като започне да намила и чакам да мине рецитала. Не я интересува друго мнение, само нейното е най- меродавно винаги.
И тук има такива.
Живейте си живота и не се занимавайте с дреболии. По-хубаво и по-лесно е.

# 596
  • София
Като бях ученик един ден майка ми ми вика - "Гледам ти бельото вече много се е захабило. Ще те блъсне някой автобус, ще ти се смеят в спешното". Поне да беше избрала кола.
О, това е изконен страх на българката - че бельото трябва да бъде изрядно, щото не се знае...
И като се има предвид, че по болниците масово са жени, често с клюкарски манталитет, винаги ще те обсъждат, дори да си безупречна. Ако си - значи си изкарваш така прехраната. Тук съм чела някъде, че съфорумка я изкарали лека жена, щото имала халка на пъпа.

Слава Богу, явно и моето, и на родителите ми въображение е било бедно. Но съдбата ми го връща чрез сина, той си фантазира разни неща. Не като малък, а сега, като тийнейджър

# 597
  • София
Само да кажа, че още чакам ММ да изяде един Черноморец от мама, донесен на Коледа, мисля, че писах за това. Веднъж подметнах, че ще ги хвърлям и...ги премести един рафт по-надолу, аха да ги започне, само дето не е свалил целофана...Ще почакам до Петровден Simple Smile

Ще им я занесете подарък за Великден Wink

# 598
  • София
Ще им я занесете подарък за Великден Wink
Вероятно ние ще я поканим, та може кутиите да се умножат.

# 599
Темата напоследък е всички срещу Шери.
Скрит текст:
Свекървата на Шери ни се води, ни се кара. Имам такава латерна, ама ми е роднина, като започне да намила и чакам да мине рецитала. Не я интересува друго мнение, само нейното е най- меродавно винаги.
И тук има такива.
Живейте си живота и не се занимавайте с дреболии. По-хубаво и по-лесно е.

Не е вярно, Шери е интелигентна жена и сама си знае, че нетърпимостта и към свекървата е донякъде ирационална и не отговаря на престъпленията на въпросната,. Но за съжаление така се случва понякога, че попадаме в роднинска връзка с хора, които просто инстинктивно не ни допадат. Даже не е нужно да има причина и никой не е длъжен дори да се обяснява, не и е симпатична и толкова. Но трябва да се търпят и даже да са в добри отношения, доколкото е възможно, което още повече напряга.
Ама като е майка на някой от двойката, няма какво да я направиш.

Общи условия

Активация на акаунт