Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво беше модерното име на малките зайчета, които бяха популярни преди Великден?
Какви са основните характеристики на брашната, използвани за приготвяне на козунак?
Как се добавя глутен към тестото за козунка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво беше модерното име на малките зайчета, които бяха популярни преди Великден?
-
Какви са основните характеристики на брашната, използвани за приготвяне на козунак?
-
Как се добавя глутен към тестото за козунка?
-
Какво е брашно Manitoba и какви са неговите основни характеристики?
-
Как мога да закупя брашно Manitoba в България?
На ръка го премесих защото мислех че така с олиото ще стане на пластове като кроасан и ще се тегли. Ако и така не стане ще меся изцяло на ръка, много държа да стигна до конци 😁 Може би и ще го оставя да втасва на плота в кухнята една нощ, хладилника ми е на 4С и вероятно няма да стане там.
Имам достатъчно яйца сега, мога да разваля още една доза печиво 😁