Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 47 767
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Съгласна съм с вас , постъпих прибързано и наивно , най- вече заради реномето на клиниката ! Разбира се , че това ми е обеца на ухото ! Въпреки всичко , не обвинявам никого ! Споделих си моята история и продължавам по пътя си , който ме води извън пределите на България! Съгласна съм , събирайте мнения от познати , четете затова са тези форуми, страници в социални мрежи  , ходете на консултаций преценяйте си внимателно лекарите 100 пъти мерете веднъж режете! Благодарна съм , че нямам сериозен здравословен проблем и се надявам всичко да се нареди и да получа това за което всички отиваме - красив бюст !

# 61
Аз не мисля, че имате някаква вина. Все пак сте се доверили на клиниката и сте била насочена към този лекар, който работи там. Пожелавам ви много скоро да се радвате на гърди, които харесвате и тези неприятни преживявания да останат в миналото.

# 62
Stefanigwen, изобщо не си виновна. Д-р Димитров изобщо не е неизвестен хирург. В една група във фейсбук даже го споменават като голямо светило в областта на увеличаването на гърди!

# 63
  • Велико Търново
Здравейте! Спряхте ли да тренирате преди операцията и ако да, колко дни преди това?

# 64
Здравейте, някой скоро да е ходил на консултация при Кънев ? Мненията за него са доста отдавна ...

# 65
Здравейте, някой скоро да е ходил на консултация при Кънев ? Мненията за него са доста отдавна ...

Здравей,преди 1 година,една единствена консултация и той ме оперира.Изключително съм доволна.Но все пак всичко зависи от физиологията на пациентката.Не е магьосник,той сам си го казва на шега.Ако имаш въпроси можеш да ми пишеш на лични.

# 66
Колко време след операция за уголемяване ви спряха болките? Нормално ли е на 2ри месец и 10 дни все още при натиск да усещам болка в едната гърда?
Като цяло едната гърда е доста по-зле във всичко - белега е по-видим, имам обезчувствен малък участък кожа, зърното пък е хиперсензитивно, има и болка при натиск.

# 67
Здравей, аз съм на консултация при Кънев на 23ти март и ще видя.. За момента, от всичко изчетено, а и от познати, избора ми се свежда до него и Скерлев.

# 68
Д-р Димитров изобщо не е неизвестен хирург. В една група във фейсбук даже го споменават като голямо светило в областта на увеличаването на гърди!
Това ли ви е мерилото за добър хирург? Фейсбук? Сериозно?
Видяхме му работата на "светилото"...

# 69
Здравейте, момичета!
От известно време ви следя и най-накрая реших да се включа по темата.

След 2 раждания в рамките на 3 години взех решение да сложа импланти.

Нямам почти никакви гърди след кърменето. Много съм слаба в горната част/кожа и кокал/ и всичко е изсмукано от децата.

Искам да имам някакви гърди.Smile

Преди две седмици се обадих в клиниката на д-р. Ильо Стоянов, за да запиша час за консултация и първо казаха, че няма скоро, а след това се оказа, че някой се е отказал и така запазих час за 27.02. Не очаквах толкова скоро да стане.

Днес бях при д-р Стоянов и имам прекрасни впечатления. Държеше се мило, джентълменски, през цялото време ми говореше на Вие и  отговори на всичките ми въпроси. Не ме претупа, беше внимателен и подробен във всичко. Просто страхотен човек!

Уговорихме дата за операция през декември.

Понеже съм много слаба ми препоръча 430 кубика или 380, като нещата клонят към 430. Висок профил, анатомични.

Притеснявам се обаче да не са много големи, тъй като искам естествена визия, а не да си личи от километри, че съм с импланти.
Висока съм 177 см.

Моля, ако има някоя от вас с такива размери импланти, да сподели колко й е гръдната обиколка след операцията.

Също така ме интересува дали можехте да се грижите за децата си/имам 2 , едното на 4 , другото на 1г./ след операцията и колко време ви отне възстановяването при наличие на деца. Simple Smile

# 70
На тази височина кубиците не са много. Размерът няма да издава имплантите, но щом сте слаба с нулев старт с бански и по-голямо деколте ще си личи.
Аз съм 174 с 335 сс анатомични, среден профил и са съвсем нормални, даже малки като размер, но и аз горе съм ребра и кожа и си личи, че съм с импланти.

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 16:19 от Чи лу

# 71
  • София
А защо е препоръчал висок профил? Налага ли се? Средният профил според мен стои много по-добре и естествено, особено при слаб торс.

# 72
Момичета здравейте,20 дни след операцията съм и ми са много чувствителни зърната на допир и гърдите отдолу и около разрезите.Въпросът ми е кога ще отшуми това,че е много некомфортно?Също и кога ще омекнат?

# 73
Д-р Димитров изобщо не е неизвестен хирург. В една група във фейсбук даже го споменават като голямо светило в областта на увеличаването на гърди!
Това ли ви е мерилото за добър хирург? Фейсбук? Сериозно?
Видяхме му работата на "светилото"...
Явно не схванахте сърказма ми!
Прегледайте хубаво и темите тук и ще видите негативи за всеки хирург! Това не е отказала никоя от нас да се оперира.
Идеята ми беше, че много от момичетата доброволно си търсят и настояват за този "специалист".

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 17:14 от geo_antonina

# 74
Момичета здравейте,20 дни след операцията съм и ми са много чувствителни зърната на допир и гърдите отдолу и около разрезите.Въпросът ми е кога ще отшуми това,че е много некомфортно?Също и кога ще омекнат?

Много е индвидуално, но до 1 година всичко би трябвало да отшуми.

Общи условия

Активация на акаунт