И аз обичам пъзели, от доста време се каня да си купя пъзели за големи и най-накрая го направих.
Наредих няколко, с епизодична помощ на децата. Беше ми любопитно да пробвам различни марки, четох и вие какво си пишете тук
и ми беше приятно и полезно (например, оттук взех идеята да си направя малка галерия с airtable). Почти всички пъзели сте ги редили и показвали. На мен ми беше лесен пазарът (от нулата) - харесах си бързо доста неща и от стари колекции.
Вярно, сглобката на Educa малко хлабава и трудно се местеха наредените участъци, но като цяло давам много висока оценка 

Обаче парченцата на Bluebird (направен в Полша), най не ми харесаха от всички марки, които пробвах досега. Някак отгоре усещането беше почти като отдолу - просто картон някак.
, качеството леко отстъпваше от това на първите два:
Крайните парчета не можеха да се отделят (тоест, имаше и други, които завършват с абсолютно права страна). Изглеждаше най-лесно да се нареди пауна, но хич не ми се получаваше
Все пак реших да не се отказвам и успях да го наредя за 4 вечери:
- доста е интригуващо, но моят мозък май се справя по-добре с проста геометрия. Тук гледах рамките на прозорците, че да върви някак, но трудно съобразявах кое парче следва в линията
)

), но не се получи. Няма голямо значение, вие ги знаете наизуст почти всички. 
Препоръчани теми