Пъзели 52

• 24 748
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Индийски възглавници 1000 части Eurographics

Реших и аз да засека време на пъзела. Бяхме две редящи и се справихме за 5 часа при тергетирани 2 часа. Grinning
Доста има да поработим, за да си постигнем желаното време.

# 436
Първия от скритите обекти

# 437
The city of Paris 999 Ravensburger 2009

Това сериозно беше най-доброто качество на Ravensburger, на което съм попадала. Сега след като ги редя честичко, отбелязвам каква разлика има само от пъзел до пъзел.
С парчето беглец ще се търсим, но не храня големи надежди.

# 438
  • София, България
Весе, както се казва -Респект!
Втора ръка ли е пъзелът?

# 439
Благодаря, Мона Лиза, изглежда по-труден отколкото е всъщност.
Втора ръка, в някакъв магазин го намерих, близо до Лъвов мост Joy
Жената беше много убедителна, че е цял, въпреки , че частите си бях изсипани директно в кутията, аз очаквах и повече липси.

# 440
Парижкият пъзел направо ми скри шапката. Би ми отнел година.😂

# 441
  • Варна
Vese, браво! Лично аз не бих се наела да го редя, изглежда ми адски труден.

# 442
  • София
Весе страхотен е въпреки липсата
От мен една Магнолия с всички части

# 443
  • Русе
Весе,интересен пъзел.И аз като видя разпилени части в кутията,а не в плик и знам,че 90% от случаите ще има липси.
Тезо черно-бели пъзели не са толкова страшни,колкото изглеждат.
Аз най-много съм се мъчила с един пъзел LUPU-който е сив,но е  с металически ефект.Бях бременна с второто човече в деветия месе,когато го редих.Помагах си с една лупа,защото от отблясъците трудно се разбираше кое парче от къде е .Стоях с големия корем свита по няколко часа да редя и като се изправя получавах контракции.Не бях сигурна дали първо ще родя или ще го наредя Laughing
Ето го

Ето и нещо по-цветно и красиво
Касторланд 1000

# 444
  • София
Аз да кажа, че с такова послание от Магнолия (знам, че е generic, но ме кефи идеята) хич не бих се вглеждала дали съвпада чертата Grinning

От мен един Good loot - харесах марката, първи техен ми беше. Парченцата са тънки, но пасват само на мястото си; сглобката е леко хлабава, но все пак може да се премести не твърде голям нареден елемент; без прахоляци в кутията и без фабрични дефекти. Небето в горен десен ъгъл е светло синьо (цветовете са добри), просто така ми се получи снимката, че изглежда тъмно.

И един Галисън, който наредих за час и 54 минути, с едно прекъсване за гости у комшиите (днес сутринта го довърших). Надявах се на по-добро време заради големите парчета, но от друга страна поне научих, че трябва по-често да си гледам картината, не да редя по усет. Купих го реден от Фейсбук, качеството е супер. Или ще го пусна пътуващ (ако има поне трима желаещи), или ще го продавам и него.

# 445
От мен един Good loot - харесах марката, първи техен ми беше.
Ами то и тези май Трефл ги правят.

Аз имам пъзели за показване, но нямам настроение.
За пазаруване обаче не ми липсва настроение, гледам новия пъзел на Карън вече се продава, но тя защо най-сетне не изплюе камъчето и не го покаже не мога да разбера. Искам да знам какво е това мета пъзел и защо е с 1027 части. Иначе изображението не ме впечатлява кой знае колко, но пък е шаренко, бих го наредила, но и не умирам за него.
Но големия, ах големия го чакам с голямо нетърпение да пристигне.
https://www.kinderland-bestensee.de/p/ravensburger-puzzle-17498- … ade-karen-puzzles

# 446
Доколкото знам при мета пъзелите се използват решенията на няколко пъзела, за нареждането на финален такъв. Може би ако го покаже ще се развали изненадата?

# 447
Вчера вечерта редих един малък 300 части Равенсбургер - голямо, дори огромно, разочарование. За първи път пробвам техен, но не знам дали ще посегна към втори, ако всички са така. Луфтовете между парчетата ме вбесява, изкривени и хлабави са, цветово също не са го докарали и за капак в сайта е сгрешен размера в готово състояние. Чак не ми се снима, няма смисъл.
Сега обаче почнах и първи Анатолиан, е, тук съм очарована. Въобще не очаквах такова качество. Само синия картон ми е трън в очите, ама айде ще го преживея за пореден път. Него ще снимам като е готов, въпреки че от тук си го краднах като идея и най-сетне му дойде времето.

# 448
Зори, това е било голяма работа с Айфеловата кула Blush , но си е впечатляващ резултатът.
Еве, Магнолията е убиец, възхищавам се на Бухтичка, колко е над нещата с липсите.
Тони, и двата пъзела са голям кеф.
Евенце, не се отказвай от Ravensburger, много е различно качеството от пъзел на пъзе, ама чак много зле още не съм срещала.

# 449
Доколкото знам при мета пъзелите се използват решенията на няколко пъзела, за нареждането на финален такъв. Може би ако го покаже ще се развали изненадата?
Това е интересно предположение, не съм го чувала.
А Карън ще го покаже със сигурност, както и презентира първия си пъзел. Ако има изненада не е нужно да казва всичко и да се разваля. Очевидно чака нещо, някаква дата, на която ще е наличен в щатите примерно, просто е странно, че някъде вече е наличен.

evencee, ще загубиш според мен ако се откажеш от марката. Пробвай поне 1-2 нормални хилядарки. Има и пътуващи, моите гъби например.

Общи условия

Активация на акаунт