💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 622
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 270
ох този път нямам някоя двойка, която да искам да напусне.
Александрина и Иван са с голям потенциал за последно място в повечето игри. Вместо като номинирани да се стегнат! Представям си Иван на онази игра дето вдига любимата на кръстословицата Simple Smile Той е едър, ама мускули?
Докато за Явор тия игрички след Сървайвър  са му детска играчка. И за Христо. и Петър.

# 271
Очаквам Иван и Алекс да са първите тръгнали или Поля и Здравко

# 272
Искам Поля и Здравко да напуснат, защото всеки път, когато ги дават, ми става неприятно и кофти за нея, а след предаването се надявам тя да се осъзнае, да послуша приятелките си и близките си и да се откъсне от него.

# 273
Момичето от Силистра много ме дразни. Голяма лигла и само вика по момчето, а той голям добряк изглежда.

Надежда също ме дразни с това неспирно говорене.

# 274
Мен Надя не ме дразни. Аз мисля, че Александрина преувеличи и драматизира прекалено след играта, всякакъв може да е Иван, ама чак пък такава драма..
А мен Надя си ме дразни. Досега да съм ѝ подредила катуна. И със затворени очи да преминавам, пак не бих го търпяла тази Багдад. Иначе нека си говори неспирно.
Александрина сякаш под похлупак е била досега. Най-малкото като си знаеш стоката не се учудваш особено, пък тя не знам на какво разчита, че трябваше да стане - метаморфоза някаква. ММ последно ме подмлади с 2 години, хич не помни дати и години, а сме от 22 години заедно. Приех го като комплимент дори, че вече си имам километраж навъртян и няма лошо някой да ме смалява.
Най-дразнеща, обаче, ми е тази с плитките.

# 275
Странен подбор, повечето са безинтересни поне за мен. Подкрепям Димана и Христо, и Виктория и Георги.

# 276
Радина с плитките е далеч от красива за мен. Има късмет че Петър(който за разлика от нея е наистина хубав мъж и младее) си я харесва. Лицето ѝ ми се вижда много състарено,отпусната кожа, много слабо тяло,но някак безформено,торбички под очите.. иначе се хвали как е поддържана жена и “се краси” и след раждането. Не виждам в какво точно се изразява в това.
Снощната игра беше глупава,за въпросите говоря. Килограми,мерки,размери..я стига. Аз сама не знам колко тежа всеки ден,камо ли да докладвам на приятеля ми,че той и да помни. Също така ме изненадаха въпросите за рожденните дни на родителите. Това ли пък точно е мерило колко добре се познаваме? Аз живея в чужбина и за жалост не всяка година присъствам на празниците на родителите си, камо ли приятелят ми да знае точна дата и година.
Явор и Виктория са ми симпатични визуално,но не му е чиста работата на него. Уж толкова влюбен и романтичен,а се дърпа за един пръстен и второ дете. Не са от оня ден заедно,явно това е важно за нея.

# 277
Петър има хубави черти, но с този стоун фейс и вечно намръщен отблъсква.
И аз не бих изтърпяла катуна на Надежда.

# 278
  • Русе
Виктория не ви ли прилича ба Саня Борисова( ако не бъркам името  бившата жена на Ники Илиев)

Да. На нея ми прилича. Тяхната двойка ми е най-симпатична чисто визуално.
Не съм запомнила още всички, но най-неприятни ми се очертават Радина и мъж, Иван и жена и Здравко.
Силистренката ми напомня на Гергана от предишния сезон.

# 279
  • SF
И други сезони съм го имала този проблем, но за повечето двойки ми трябва преводач. Не ги разбирам какво си говорят. Много тежък диалект у повечето двойки.

# 280
  • Където морето целува небето...
Радина и мъж са ми може би най-неприятни, но пък са с най-голям хъс за победа. Каза си човека, че за това са влезли и ще се бори на нож. Александрина и Иван не са ми анти, по-скоро я съжалявам. От друга страна като си знае Иванчо, защо се е навила да участват. Може би търси промяна. Млади са, дано се промени той!
Надежда не ме дразни като говори, но кашоните могат да ме изкарат от кожата ми. Бих ги подредила уж на шега.
Фаворити все още нямам. Може би пожарникаря. Явор не съм го гледала в другото предаване, но нещо не мога да ги харесам на 100% за сега.

# 281
Тези които са най-нахъсани за победата те отпадат на крачка от финала. Петър и Радина така ги виждам. Полина и Мохамед от сезон 2 също така бяха поне за мен.

# 282
да, но сега има нови правила, и ние дори не знаем  какви изненади може да се получат. За спасяването нищо не казаха, ще има ли спасяване? След 4тата игра ли ще се напуска?
Миналата година как спечелиха тези, за които никой не е очаквал.

# 283
  • Където морето целува небето...
Освен новите правила има и още една двойка, която не се знае как и кога ще влезе. Все си мисля, че ще са конкуренция голяма с Радина и Петър.

# 284
Аз ги виждам така:
силни двойки:
Радина и Петър, Явор и Виктория (адреналинка), Христо (пожарникар)   и Димана,

средно силни
Габи и Десислав,  Виктория и Георги, и Артьом и Кристина, Поля и Здравко

слаби:
Милена и Цвето, Галина и Владо, Иван и Александрина, Фео и Александрина, Надежда и Симеон

Общи условия

Активация на акаунт