💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 630
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 285
  • Далечният изток
Много мило.... и режисирано... Хич не ми е искрен Иванчо, не знам.

# 286
Игра за Явор и Виктория.

# 287
Единствените жени, в чиито очи съм виждала как напират сълзи са от двойките - Виктория и Явор, Александрина и Иван и Поля и Здравко.
А щом в очите на жената напират сълзи, значи мъжът не става и в крайна сметка семейството няма да го бъде...
Един мъж повече би могъл да преглътне сълзите, за да го бъде семейството.
При жената означава, че е преглъщала доста, за да се появят сълзите и това им е последният шанс на тия мъже, за да имат това семейство.

# 288
При жената означава, че е преглъщала доста, за да се появят сълзите и това им е последният шанс на тия мъже, за да имат това семейство.
До жената си е. Някои реват аз всичко, други за нищо.

# 289
Е@аси тъпата и мъчителна игра! Жал ми е за всички.

# 290
Играта е тъпичка, но мен си ме кефят игри тип "Фермата" Sweat Smile
Интересно как мъжете окапаха, а жените удържаха...нашата гордост!! Smiley

# 291
И на мен това ми направи впечатление, че жените са по мъже от мъжете...

# 292
И пак жените силни. Трябваше на греди да висят. 70 процента жените щяха да стоят с часове 😆

# 293
  • До сърцето...
Аз съм впечатлена от Виктория (на Георги),обляха я (доколкото разбрах грешно) в самото начало и три часа, мокра, това момиче държи като скала. Евала, а на кифла прилича на външен вид, искрено и се възхищавам.

# 294
Аз не разбирам как е възможно обаче никой да не пусне въже и да не прояви човещина за Габи? Ми ако бежше умряла пак ли никаква реакция нямаше да има... Това не е човешко.
И въпреки всичко са номинирани!?

# 295
  • Буркина Фасо
от това се не мре Smiley

# 296
Единствените жени, в чиито очи съм виждала как напират сълзи са от двойките - Виктория и Явор, Александрина и Иван и Поля и Здравко.
А щом в очите на жената напират сълзи, значи мъжът не става и в крайна сметка семейството няма да го бъде...
Един мъж повече би могъл да преглътне сълзите, за да го бъде семейството.
a защо трябва да подтискат(преглъщат) сълзите, срамно ли е някой да плаче?
Въобще не е така (според мен).
Тези жени плакаха в различни ситуации и по различен повод  и не трява да ги срваняваме. Аз мисля, че е до психика на човека, независимо мъж, жена, и животът му до тук, мисля, че се отразява също. Сложно е.

# 297
Аз не разбирам как е възможно обаче никой да не пусне въже и да не прояви човещина за Габи?
това ми направи впечатление и на мен..дано да не бъдат номинирани, няма да е много честно.

# 298
  • До сърцето...
Защо не оставиха двойка, която има нужда от спасяване да победи, какво се пънат като магарета на мегдан.
Тъпотия е това. Доказвали се били.
Петър ми стана рязко неприятен. С по-лека кофа беше даже.

# 299
Защо не оставиха двойка, която има нужда от спасяване да победи, какво се пънат като магарета на мегдан.
Тъпотия е това. Доказвали се били.
егото надделява понякога хаха много са ми милички Галина и Владо, дано се спасят

Общи условия

Активация на акаунт