💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 686
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Радикал, защото други ще отидат на номинации тогава, а си имат стратегии вече и близки двойки. Ако спасиха друга двойка, може да са ти признателни и да ти помогнат при нужда.

# 301
Колко са долни Пешо и Радинката 🤨🤨

# 302
"Ний сме си на дъното, к'во"- Надежда 2022 Sweat Smile
ох обожавам спокойствието и позитивизма й хаха

# 303
Оооо, много гадно сменят правилата в движение!!!!

Вики ако знаеше, щеше да държи още 3 минути.

И това, че Пешо си излял част от кофата - ами да си оправят правилата! И да го кажат още в началото! Ааа, ядосах се! Rage

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 21:23 от Витаминче_

# 304
  • ГО
Ужасни са Радина и Петър! Долни и подмолни.

# 305
Ох и на мен ми се струват дистанцирани Галя и Владо...май май ще се настроят срещу тях

# 306
Предишните 2 епизода не съм ги гледала още, нондоста антипатични ми станаха тези Радина и Петър. Най-добре да се усетят другите и да станат 2 на 2 гласовете за две двойки, ама явно ще са 2 на 1 на 1 и ясна работата

# 307
А последно кои щяха да са другите номинирани освен Габи и Денислав?

# 308
Опротивяха Петър и Радина, особено Радинка с манипулативното си поведение. Много ми хареса Галя, че се противопостави, наистина Габриела си е виновна сама, не са длъжни да пускат аванта на някого, колко е слабичка Габи, толкова слаба е и Галя, но Галя държа часове.

# 309
Инфлуенсърите и на мен са ми подмолни и не ми харесват нещо.

Визуално симпатизирам на момичето, което останана последно в играта. Още не им помня имената, но много си отиват двамата.

Странни двойки са ми разведените и този Иван.
Няколко епизода още не съм гледала и много не ги знам

# 310
Дано адвокатката,  дето не млъква да си ходи

# 311
  • ГО
И от къде това самочувствие в тоя Петър, че бил пуснал последен? Кофата му наполовина пълна, въртя, сука и накрая бил последен. Да, бе! Льольо.
Вики, ако знаеше, щеше да държи още 3 мин. и нямаше да са номинирани.

# 312
Опротивяха Петър и Радина, особено Радинка с манипулативното си поведение. Много ми хареса Галя, че се противопостави, наистина Габриела си е виновна сама, не са длъжни да пускат аванта на някого, колко е слабичка Габи, толкова слаба е и Галя, но Галя държа часове.
съгласна съм, на оная игра в обора никой не каза да даде победа на Галя, защото завърши последна и е слаба..

# 313
Радина и Петър харесат Габриела и Десислав ли?  Те тях искат да спасяват, но Петър си е такъв, той има поведение на спортист, какво е спортувал?
За мен е изненада Владимир, мъжете още в началото си го писаха в евентуалните победители. Аз мислех, че физически не е особено подготвен. Но пък казаха, че играта е повече психическа.  И факт, колко жени държаха повече от мъже!
И Здравко  добре се представи, от инат, при него, по-скоро его. Поля не го е познавала в тази му светлина, предаването е много полезно за тях.

# 314
Нищо против нямам Габи и Десо, но никак не ми е честно да спасят първата отпаднала двойка ,а другите държали по 5 часа кучета ги яли.

Общи условия

Активация на акаунт