💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 544
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Не ми хареса епизода. Първо, беше ми много скучен и второ заради измъчените животинки.
На хората може и да им е забавно, но на животните със сигурност НЕ.

Правилно значи съм усетил що за човек е Здравко, като го описах за психонасилник. Снощи блесна в пълния си блясък.

Иван не усеща как се излъга. Дори и да не го казва сериозно (ама кой знае, хаха) не е това начина.

Виктория и Явор се бетонираха в къщата. Нито една от жените няма да иска да изгонят Вики, че няма кой да им прави маникюра. 😀 Отделно ще са много добри в игрите. Явор нещо няма много доверие в жена си, че заложи толкова малко... А тя е много добре тренирана. Да видим дали и нататък ще е така или просто тактика.

Новите правила засега ми харесват на хартия. Ще е по-динамично така.

Ето и класирането след първия истински ден/кръг така да се каже.

# 226
  • Пловдив
Има ли парична награда в това предаване?

Иначе заспах, много вял и скучен епизод.

# 227
  • Sofia
Има 🤑
Колкото си изкарат.
Варират постоянно.

# 228
Ама който отпадне, губи цялата сума ,събрана до момента. Така че... сумите дори и при всички да набъбнат с всяко предаване, ще ги изгубят в един момент. Печели само двойката, която остане последна, на финала. Аз затова се чудя, защо тези пари ги казват като ... левове, а не ги казват като точки. В крайна сметка 11 от 12-те двойки няма да вземат нищо.

# 229
  • Където морето целува небето...
Тъй като снощи не изчаках до края на епизода, има ли яснота за последната двойка. Кога ще влизат?

# 230
Дори и не са споменали, че ще има още една двойка. Ако не беше споменато тук, дори нямаше и да предположа, че ни очаква нещо такова. Макар че като се замисля, май и в предишни сезони го е имало.

# 231
Каква игра - дърпат крави, ринат тор и накрая от тези бележчици, които са твърде общи зависи всичко. Много глупава. И колко пък една женица 50кг. ще измъчи тая крава един тон. 
На мен ми е много неприятно момчето с брадата - заради брадата брррр.

# 232
Не ми хареса епизода. Първо, беше ми много скучен и второ заради измъчените животинки.
На хората може и да им е забавно, но на животните със сигурност НЕ.

Абсолютно е така. Пълен стрес за животните. Първо с тия крясъци около тях. Кравите са свикнали на спокойствие, изведнъж се изсипват цяла сюрия народ, които викат и се смеят с пълно гърло на всяко измучаване. Това дърпане беше грозна картинка. Горките животни.

# 233
Тъй като снощи не изчаках до края на епизода, има ли яснота за последната двойка. Кога ще влизат?

В един от анонсите, Емо каза , нови двойки, нови водещи. В кадрите се виждаше въпросната двойка.

# 234
  • Пловдив
Още в шапката на предаването я има двойката, която още не е влезнала.

# 235
Още в шапката на предаването я има двойката, която още не е влезнала.

Толкова внимавам значи Simple Smile

# 236
  • Където морето целува небето...
Може би ще ги вкарат след като отпадне първата двойка... не е много справедливо с няколко игри по-малко да влизат, но явно така са решили от продукцията.

# 237
Ама няма и да са натрупали пари.

# 238

Ама няма и да са загубили такива...

# 239
  • ГО

Ама няма и да са загубили такива...
Според мен, някоя двойка ще отпадне/тръгне изненадващо и на нейно място ще вкарат новите.

Общи условия

Активация на акаунт