💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 588
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 070
На мен най-неприятна ми е Габи и то защото ми изглежда доста елементарна. Цялото това лаене, пищене, скачане, нелепия й външен вид с кукуригуто, което си слага, направо ме е яд за момчето, изглежда ми свястно. Прави целия шум, за да прикрие простотията.

# 2 071
С тез залози, няма да са номинирани. Съмнявам се.

# 2 072
  • София
..И колко печели един шпакловчик, че са все на почивки?
Не е шпакловчик определено Grinning Има строителна фирма, а той е алпинист, предполагам е от фирмите за саниране на сгради..

# 2 073
Butterfly:3 ли ще се записваш за формата? Успех желая!! И аз много искам да участвам, нооо ме притеснява на какво ще ме направите тука 🤣 jk jk

Мжд не мисля, че с участие ще загубиш каквото и да е, защото като се замисля вече съм забравила всички от миналогодишните сезони и кой какво е правил 😅

# 2 074
Да бе, моля ви се. Какво каза Георги, не сме тук да си взимаме игрите, а за слава. 😁

# 2 075
  • Пловдив
..И колко печели един шпакловчик, че са все на почивки?
Не е шпакловчик определено Grinning Има строителна фирма, а той е алпинист, предполагам е от фирмите за саниране на сгради..
Паричките са със сигурност от таткото на Радка.

# 2 076
  • София
Ейй как не умеят да губят  РиП ..все другите са виновни. Приеми го и карай нататък...

# 2 077
  • Където морето целува небето...
Ех, ако Радка и Петър приемаха играта както Криси и Арти...
Радка грам не може да прикрие злобата си.

# 2 078
Ама та и кифлата на Георги /не й знам името/ в със същото кукуригу, ще излезе, че са модерни 😆

# 2 079
Butterfly:3 ли ще се записваш за формата? Успех желая!! И аз много искам да участвам, нооо ме притеснява на какво ще ме направите тука 🤣 jk jk

Мжд не мисля, че с участие ще загубиш каквото и да е, защото като се замисля вече съм забравила всички от миналогодишните сезони и кой какво е правил 😅

Абе попълних целия формуляр и накрая нещо ме спря. Че и аз на моменти съм малко злобничкаи и не ми се иска да ставам нещо резил за цяла България 😃 имам време да помисля още малко дали да натисна бутона !

# 2 080
Аз все пак не разбирам как толкова разнопосочно приемат Р&П в къщата, едни ги величаят до небето, други изобщо не им се кефят.
Димана и Христо според мен спряха да ги харесват след дразгите им а Фео и Алекс.

# 2 081
Ама та и кифлата на Георги /не й знам името/ в със същото кукуригу, ще излезе, че са модерни 😆
не знаете ли за скрънчитата, модерни са сред младите

# 2 082
  • София
Радина ще ревне...ох и аз се просълзих...Joy

# 2 083
  • Велико Търново
Pepina_n3, колко да сме много, че чак да повлияем на гледаемостта?

elix, Вики уцели Христо, не Сани.

Мен ми направи впечатление, че Краси четеше в различен ред опциите за отговор на Ванката. Например на въпроса: Кое не е цвят? Вярната опция я каза накрая: горчица, резеда, невен. Докато на Арти невена го каза по-средата.
Имаше въпроси и към други мъже, редът на чиито отговори беше разбъркан. Не отричам, че побутването не е възможно, просто виждам как "нередностите" са забелязани само при Иван, а при останалите не са отразени изобщо.

Обаче Петър ме издъни. Аз така и не разбрах как така не си взе залога, като ако не се лъжа излъчиха само 3 негови грешни отговора и изведнъж дават как Краси му казва, че не се е справил?! Може би се лъжа, но мисля, че нямаше 5 грешки със сигурност. Да ви имам и монтажите!
На Петър повече "мъченията" и реакциите му показаха. Излъчените въпроси към него са общо 9. 4 от тях са с грешни отговори, на 2 от другите 5 не дават отговорът верен ли е или не.

Днешната игра много ясно открои двата лагера.

Много ме радва положителната нагласа на Артьом, макар че вероятността да е режисирана е голяма.

# 2 084
Е коалициите се видяха в стаята на Плиткови.

Общи условия

Активация на акаунт