💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 177 288
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 775
Факт е, че тази вечер има много хора, които вместо да се разтоварят, са се напрегнали и са се ядосали, като мен...

# 2 776
И това натякване, че Иван бил голям математик почна да ме дразни изключително много!

Пак си подбутват някои!

# 2 777
  • София
Много ме е яд! До миналата седмица Плиткови бяха първи в генералното класиране, ако си бяха останали така, щеше да ми е страшно интересно как Виктория и Явор щяха да си изсмукват причини от пръстите да не вземат пари от тях, за да не им се разсърдят.

# 2 778
Много ме е яд! До миналата седмица Плиткови бяха първи в генералното класиране, ако си бяха останали така, щеше да ми е страшно интересно как Виктория и Явор щяха да си изсмукват причини от пръстите да не вземат пари от тях, за да не им се разсърдят.
Пак нямаше да вземат 😏 Проблема не е в това, че Криси и Арти са най-богати, проблема е, че това са те!

# 2 779
То си е най-логично да се вземе от първия. Няма значение кои са били, това е най-правилния ход. Хем печелиш най-много пари за себе си, хем не прецакваш супер много двойката, от която ги вземаш. А това, че на хора тука не им харесва, заради личните им пристрастия си е отделно.

Иначе това за привилегиите да са еднакви няма как да стане. То ако всяка седмица е едно и също, ще е безинтересно. Ако пък им ги казват предварително може да станат нагласянки, в зависимост от какво е точно предимството и дали ще има ползва от него.

Най-добре ще е да ги сложат всички предимства за сезона на едно колело и всеки път супер двойката да върти и каквото се падне. Ама така има риск хубавите предимства да се паднат в началото и за финала да останат по-смотаните.

# 2 780
  • София
Моето мнение,че за да имаше справедливост ,трябваше да обявят предварително какво ще е предимството на супердвойките. Така хем щяха да ги стимулират, хем нямаше да остане в зрителите усещане за нагласена история.

# 2 781
Краси пак подсказва.  🤬

# 2 782
  • Където морето целува небето...
Иван има отвратително държание към Сани и ако до сега все пак някак успяваше да прикрие, то вече дори не опитва.

# 2 783
Краси така явно подсказа на Сани за думата, как не ги е срам, в ефир. "Вие за какво се борите?"

Сега ще чакаме да ни излъжат нещо и за времената на двойките.

# 2 784
Краси така явно подсказа на Сани за думата, как не ги е срам, в ефир. "Вие за какво се борите?"
Поне да го бяха изрязали при монтажа .Нямат срам 😬

# 2 785
  • Сливен
Много правилно каза Димана,че за тази игра трябва комуникация между двамата.

# 2 786
  • Велико Търново
Те и от продукцията можеше да не дават 33%, а 10, примерно, ама ето, че са решили да са баш 33. А и е ясно, че щом е изразено в проценти, на големи суми е повече, отколкото на по-малки. И да, логично е да се вземе от тези с големите суми. Имат възможност да станат първи хората, ще се възползват.
Знаете ли колко пъти в шорттрека, примерно, заради сблъсъците между водачите по трасето, шампиони са ставали последните. Сигурно и те постъпват подло, че са изоставали, за да не участват в паданията?...

Това подсказване е много по-подло и долно, ама ето че от продукцията сигурно не са и се усетили даже.

# 2 787
  • на село
Все повече ми харесват Димана и Ицо, ако спечелят те, ще съм доволна.

# 2 788
  • Сливен
Познахте,че ще са двете млади двойки . Grinning

# 2 789
Оуууу ей сега ще стане страшно!

Общи условия

Активация на акаунт